Italia, Romanengo
F.B.F. on Bauli-konsernin yritys, joka on johtava yritys välipaloissa Italiassa ja erikoistunut luonnollisesti kohotettujen voitaikinatuotteiden valmistukseen. Se tuottaa ja jakaa croissantteja, täytettyjä leivonnaisia, lettejä sekä tuoreimpia erikoisuuksia, kuten sokerittomia croissantteja, suklaahippuleipiä ja kaksitaikinaisia leivonnaisia. Konsernin tehtailla FBF valmistaa pandoroa, panettoneja...
Italia, Albano Laziale
IL Michelangelo della Pizza Albano Lazialessa Castelli Romanissa (Rooma) Puoti, jossa on puu-uuni, valmistaa kotitekoista leipää, Genzanon leipää, Lariano leipää. Roomalainen pizza, valkoinen ja punainen pizza, Velletran pizza ja perinteisten Castelli Romanin leivonnaisten valmistus. Parhaista durumvehnäjauhoista, 00-jauhosta ja täysjyväjauhosta syntyvät upeat tuotteemme. Joka aamu paistetaan, par...
Italia, Taranto
Joskus tarvitset rohkeutta uskoa unelmiisi ja seurata vaistojasi! Aldo Predari on Dolce amorsi -leipomon omistaja. Viettäessään vuosia teollisuusalalla, hän on päättänyt ottaa uuden polun: sen, joka vie makujen ja leivonnan kauneuteen. Hän työllistää erittäin pätevän henkilökunnan, jossa erilaiset taidot yhdistyvät erityisten tuotelinjausten luomisessa. Jatkuva sitoutuminen on yksinkertaisuuden ...
Käsityöleipomomme valmistaa perinteisiä sicilialaisia klassikkoleivonnaisia, kuten ricottakanelleja ja sicilialaista cassataa, tuoreesta ricotasta, kermasta, suklaasta, pistaasista, mantelitaikinasta, sekä artesaanipanettoneja ja pääsiäiskyyhkysiä. Rajoitettu tuotanto tyypillisistä sicilialaisista leivonnaisista, perheomisteiselta sicilialaiselta leipomolta, joka valmistaa leivonnaiset omassa labo...
Italia, Borgolavezzaro
Elisa Food on erikoistunut noin 40 vuoden ajan pizzojen, pizzettien ja pizzapohjien (tomaatilla ja ilman) valmistukseen. Arvostamme aitoutta, joten kunnioitamme luonnollisen kohotuksen aikarajoja. Elisa Foodilla on perinteisen tuotevalikoiman lisäksi GLUTEENITTOMIA tuotteita, joita jaamme Italiassa "Le Bontà di Edo" -brändin alla, ja joka sisältää erilaisia PIZZOJA, PIZZA POHJAJA, MAKEISIA, LEIP...
Kolme sisarta perusti vuonna 1984 "Sisarusten Palese -leipomon" Potenzaan. Siitä lähtien he ovat työskennelleet, perinteisen lucanalaisen tavan mukaan, leivän ja tyypillisen luonnollisesti kohotetun durumvehnästä valmistetun strazzatan, klassisen aviglianesetarin, ficculit, finochietto-taralluccit ja stozzet. Nämä ovat vain muutamia herkkuja, joita valmistetaan yhä tänä päivänä perinteisellä käsit...
Italia, Salerno
Leipomoamme on toiminut kolmekymmentä vuotta perheomisteisena, eikä se voisi olla toisin, sillä juuremme ovat Gragnanosta, pastan kotimaasta, jossa durumvehnäjauhon tuoksu täyttää ilman. Leipominen, leivonnaisten valmistaminen ja kaikki, mikä liittyy jauhoon, on meille suuri intohimo, jonka olemme muuttaneet työksi. Tuo intohimo näkyy huolenpidossa ja aitoudessa kaikessa, mitä leivomme. Tuotteidem...
Italia, Vicenza
Italia, Lazise
Il Germoglio perustettiin 1990-luvulla, kun hankittiin teollinen uuni leivän ja leivonnaisten tuotantoa varten. Vuonna 2004 uusi osakaskunta liittyi artesaanitaitojen rinnalle tuoden mukanaan uutta yrittäjävoimaa. Investoinnit teknologiaan, maksimaalinen huomio laatuun ja asiakaspalveluun ovat merkinneet jatkuvaa kasvua vuosien varrella. Tänään Il Germoglio on vakiintunut toimija Italian leipomom...
Italia, Gallarate
IRCA on perheyritys, joka on erikoistunut leivontaan ja konditoriatuotteiden valmistukseen. Laaja valikoima erinomaisia konditoriapohjia, jotka on valmistettu huolella valituista ja aidoista raaka-aineista, tasapainotettu asiantuntevasti laboratoriomme teknikoiden toimesta. Jokainen suositeltu resepti on kehitetty kunnioittaen erilaisia konditoriat perinteitä ja tarkistettu huolellisesti sekä käy...
Pehmeä ja tuoksuva, se on makea perinteemme. Garganin Ciambellone on suuren laadun ja arvostuksen synonyymi. Tämän tuotteen menestys perustuu luonnollisiin ainesosiin, joita käsitellään taitavalla käsityötaidolla. Ciambellone-idea syntyi Gargani-perheen kokemuksesta, joka on toiminut elintarvikealalla yli 50 vuotta historiallisten myymälöidensä kautta Roomassa, Viale Pariolilla ja Via Lombardialla...
Italia, Morrovalle
Nuori yritys, joka perustettiin vuonna 2014 Romagnoli-veljesten ja heidän äitinsä toimesta, keskittyy artesaanimaisen sämpylöiden ja voileipien valmistukseen, jonka jälkeen ne pakataan "muunnellussa ilmassa" tai pakastetaan, jotta tuotteen säilyvyys paranee. Alusta alkaen olemme valinneet parhaat raaka-aineet luodaksemme ensiluokkaisen tuotteen houkuttelevalla pakkauksella.
Italia, Livorno
Amorpan syntyy halusta säilyttää laadukkaiden käsintehtyjen leivonnaisten tuotantoa hyödyntäen moderneja teknologioita. Yhdistämällä innovaation ja perinteen asetamme itsemme asiakkaidemme palvelukseen tarjotaksemme loppukäyttäjille laadukkaita ratkaisuja, kunnioittaen makua ja käytön helppoutta. Amorpan-tuotesarja on vastauksemme näihin tarpeisiin. Amorpan-tuotteet perustuvat erittäin korkealaatu...
Italia, Mosciano
Ferretti-jälkiruoka on Sandro Ferrettin pitkän ja rikkaan kokemuksen tulos jäätelön ja pakastetun leivonnaisen alalla. Hänen unelmansa on aina ollut tulla konditoriksi. Vuonna 2006 hän liittyi Italian mestarikonditorien akatemiaan (AMPI) ja hänestä tuli mestarikonditoria. Hänen intohimonsa työhönsä johti siihen, että hän perusti vuonna 2011 oman yrityksensä pienten pakastettujen leivonnaisten alal...
Italia, Verolengo
Käsityönä valmistus ja suora myynti tuoreista ja kuivista leivonnaisista, panettonesta, colombasta ja bugiesta. Palvelut seremonioille yleisesti, räätälöidyt lahjapakkaukset. Houkuttelevat hinnat.
Italia, Mugnano Di Napoli
Jo neljäkymmentä vuotta makeisten ja suolaisten puolivalmisteiden alalla Buongelo tarjoaa huippuluokan tuotteita konditorioille ja leipomoille. Sfogliatelle-kannet ja pakastetut puolivalmisteet, jotka on valmistettu murukakkutaikinasta, briossitaikinasta tai voitaikinasta, kohotetuista tai kohotettavista, parhaisiin napolilaisten perinteisten makeisten ja suolaisten reseptien valmistukseen. Täysin...
Valmisteet makeisiin, biancomangiare, kakut, keksit, pikakermat, levitteet, sorbetit, jäädykkeet, mantelimaidossa lasipullossa (maailman ainoa tuottaja), öljyyn säilötyt kirsikkatomaatit, tomaattiuute, oliivipasta. Kaikki makeisvalmisteet valmistetaan Avolan mantelia käyttäen pohjana. Valmistamme myös nougatia ja rapeita herkkuja, jotka sisältävät mantelia, pistaasia, hasselpähkinöitä ja...
Portfolio (1)
Italia, Sinalunga
Sijainti: loc. Guazzino. Forno Pariv: täydelliset tarjoilut vastaanottoihin, kommunioihin ja häihin. Alkupaloja, crostineja, tuoreita ja kuivia makeisia, kakkuja.
Italia, Cavriana
Elintarvikkeet...
Ruoka, tarvikkeet pienille eläimille...
Italia, Cosenza
Vuodesta 1980 lähtien yrityksemme on ollut asiakkaan palveluksessa tarjoten parhaita leivontatuotteita, mukaan lukien rakeita, jauhettuja tuotteita jäätelömyymälöille, puolivalmisteita, taikinoita ja jäätelöitä yleisesti. Fornia...
Italia, Modena
Kaikki jäätelömyymälään...
Italia, Casale Sul Sile
Ruokatuotanto ja tukkukauppa...
Italia, Roma
Kartiotehtaat ja vohvelitehdas Puolivalmisteet leipomoille ja jäätelömyymälöille...
Italia, Bagnacavallo
Loriana - Pineta - Scala Pääkonttori...
Angolo Enoteca - Virvokkeet - Pizza...
Italia, Anagni
Tehdas jäätelöpuikkojen ja vohveleiden valmistukseen Osittain valmiit tuotteet leivontaan...
Italia, Prato
Tukkumyynti puolivalmisteista pakastetuista tuotteista leipomoille...
Italia, Genova
Katso puhelinluettelo Genova Voce Supermarkkinat DOROCENTRY...
Oma tuotanto? Palvelut seremonioille - Buffet? Kahvilapiste - Noutoruokailu? Vastaanotot ja juhlat tilauksesta - Sähköposti:...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play