Italia, Forlì
... alhaisesta proteiinipitoisuudesta. Riisijauhoa käytetään joissakin resepteissä tai se sekoitetaan esimerkiksi hirssi- tai muihin viljoihin rikkaampien vaihtoehtojen saamiseksi. Tämän tyyppisestä jauhosta on monia ruokia, jotka sopivat erityisesti gluteeni-intoleranteille, kuten riisipastat, höyrytetyt raviolit ja erilaiset makeiset, kuten japanilainen mochi. Se on ihanteellinen friteerattavien tuotteiden jauhottamiseen ja joidenkin keksejen valmistamiseen.
Portfolio (50)
...Saatu jauhamalla kovaa vehnää, lajike "Cappelli", jota tuottavat paikalliset maatalousyritykset Apuliassa. Jauho saadaan kuorimalla (kuoren ja jyvän erottaminen jauhosta seulonnan avulla) hienosta ja karkeasta kuoresta. "Senatore Cappelli" on vanha ja luomuvehnä, joka on ravintoarvoiltaan parempi kuin muut viljat: se sisältää suuremman määrän flavonoideja ja antioksidantteja, tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia ja jopa kyvyn vähentää kolesterolia. Se on helpommin sulavaa ja vähentää suolistotulehduksia, joita kutsutaan gluteeni-intoleranssiksi.
Italia, Brescia
...Rapeat gluteenittomat maissitikut, jotka sopivat gluteeni-intoleranteille, keliakiaa sairastaville tai niille, jotka ovat yksinkertaisesti päättäneet poistaa gluteenin ruokavaliostaan. Erinomainen gluteeniton välipala, jota voi napostella milloin tahansa päivän aikana. Tuote on valmistettu ilman maitoa.
Portfolio (10)
Italia, Torbole Casaglia
... takaavat korkean laadun ja turvallisuuden. "Bottega del Panino" on aina pyrkinyt vastaamaan markkinoiden vaatimuksiin ja kasvavaan kiinnostukseen henkistä ja fyysistä hyvinvointia kohtaan. Esittelemme nyt ensimmäisen gluteenittoman ja laktoosittoman sämpylämme, joka sopii ei vain niille, jotka kärsivät keliakiasta tai gluteeni- tai laktoosi-intoleranssista, vaan myös kaikille, joille tasapainoinen ruokavalio on tärkeä, ilman että heidän tarvitsee luopua hyvästä mausta "kuin vanhoina hyvinä aikoina".
Portfolio (3)
Italia, Isola Del Gran Sasso
... jauhot ovat vapaita gluteeni-intoleranssin aiheuttavasta proteiinista. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että tuotteidemme valmistuksessa käytämme sertifioituja ei-GMO-raaka-aineita, jotka on viisaasti valittu ja annosteltu, jotta voimme tarjota kuluttajalle tuoksua, murenevuutta ja makuja, joita ei yleensä havaita gluteenittomissa ruoissa. Maku on yksi tärkeimmistä asioista yrityksellemme...
Italia, Borgo San Lorenzo
Olemme geneettisten analyysien laboratorio, joka on erikoistunut ruokaintoleranssitestien, gluteeni- ja laktoosi-intoleranssitestien sekä räätälöityjen geneettisten ruokavalioiden toteuttamiseen, jotka on suunniteltu asiantuntevien ravitsemusterapeuttien toimesta. Olemme päättäneet luoda hyvinvointiin ja psyykkisen ja fyysisen tasapainon palauttamiseen liittyviä ratkaisuja ja palveluja. Kaikki...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play