... levätä. Mukavaa nauttia annoksesi suoraan pussista. Huom! Tuote toimii myös kylmällä vedellä, vain kaksinkertaista aika. AAMIAINEN: Upea aamiainen on hyvän päivän perusta! KEITOT: Mikään ei voita kylmää säätä kuin lämmittävä keitto! PÄÄATERIAT: Valkoinen liha! Ilman lihaa! Gluteeniton! Laktoositon! Vegaani! Jotain kaikille!
Portfolio (93)
Italia, Carbonara Al Ticino
...Tuotamme makuja laajalle tuotevalikoimalle: kastikkeet, liemet, keitot, täytetyt pastat, lihatuotteet, valmiit ateriat, välipalat jne. Erityistä huomiota kiinnitetään monenlaisten "lihojen" koostumukseen kehittämällä prosessointimakuja, jotka sisältävät: - Paistettujen lihamaut: naudanliha, vasikanliha, sianliha, kana - Keitettyjen lihamaut: naudanliha, vasikanliha, sianliha, kana - Kalamaut...
Portfolio (8)
Italia, Trieste
...4 pulloa WECK Corolle ® 1750 ml lasikansilla ja liitososilla (ei sisällä klipsejä) Kapasiteetti ml: 1750 Aukon halkaisija mm: 100 Koko mm: 193 Kapasiteetti grammoina: 1450 tuotteen tyypistä riippuen Myydään neljän purkin erissä, mukana kansia ja liitososia. Ihanteellinen keitettyihin ruokiin, kuten cassoulet, hapankaali, keitot, ankkojen reidet jne.
Portfolio (49)
Italia, Trieste
...4 lasipulloa 540 ml WECK FLACON, ilman kantta tai tiivistettä. Lisävarusteiden, kuten silikonikorkkien ansiosta, voit helposti muuttaa Weck-pullosi öljypulloksi tai vinaigrieriksi, salaattikastikkeiden jakelijaksi… Täydellinen myös säilyttämään tyylillä kaikki tuoreet juomasi, smoothieesi, jääteesi, gazpachosi, mutta myös keitot tai kuumat juomat!
Italia, Trento
... takaa välittömän liukoisuuden, ainutlaatuisen ja tunnistettavan maun. Ihanteellinen herkullisiin liemiin, joita voi lisätä myös keittoihin tai kastikkeisiin. Saadaksesi miellyttävän täysin kasvisluomuliemen, liuota 4g Bio-Vegetaalista Granulaatia Bauer (1 teelusikallinen) 250ml:aan vettä ja keitä muutama minuutti. Tuotetta voidaan lisätä ruokiin (keitot, minestrone, kastikkeet, ragù, lihat, kalat, risotot, munat jne.) kypsennyksen aikana.
Portfolio (9)
Italia, Maruggio
...Ominainen viinimäinen Maku: Kuiva, erittäin harmoninen Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.
Portfolio (8)
... ja mandariinista, vivahteita mintusta ja joitakin kukkaisia nuotteja BOCCA: Tuntuu tiettyä astringenssia, mutta lähes olematonta ja erinomaista hedelmäisyyttä CIBO: Kaikki kalasta valmistetut ruoat, keitot, pastan ja riisin pääruoat, vaaleat lihat GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Portfolio (2)
Keittiömme heijastaa perinteitä ja ympäröivää aluetta. Ruokalistaltamme löytyvät aina liemessä keitetyt cappelletti, tortellit, uunipastat, paistit ja keitot, joita maustamme metsämme aromeilla (sienet ja tryffelit), lisäksi tarjoamme laajan valikoiman pizzoja jokaiseen makuun. Ravintola La Collina, joka on täysin perheenomistuksessa, tarjoaa tyypillistä emilialaista ruokaa. Huolehdimme...
... omista kivimyllyssä jauhetuista jauhoista, tuoretta ja kuivaa luomupastaa - Muokattu BioLaboratoriossamme, Podere Le Casacce - Chiantin pienet kikherneet - pienet kirjavat linssit - speltti ja helppo ohra - paahdettu ohra - kuorittu hirssi - kivimyllyssä jauhetut viljat ja palkokasvit - viljahiutaleet - toscanalaiset keitot - Matkailumajoitus: Sienassa Bioagriturismo Viglianossa kahdessa...
Italia, Fondi
...MEDITERRANEAN KASTIKKEET VALMIINA KÄYTTÖÖN Idea Luoda "valmiita kastikkeita" valmistamaan hetkessä suosituimpia ruokia Välimeren rannikkokohteista, kuten: Pasta, Risotto, Pizza, Bruschetta, Couscous, Keitot, Soseet ja Polenta. Perinne Käyttää vain Välimeren keittiön vanhimpia raaka-aineita, kuten: Välimeren kalastus FAO 37, Itrin EVO-öljy (lt), Pachinon Datterino-tomaatti, Gaetan mustat oliivit...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play