...Sangiovese 97% (Colorino ja Canaiolo 3%). 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä, 4 kuukautta ruostumattomassa teräksessä. Aroma: monimutkainen ja ylellinen, tarkkoja pippuri- ja kardemumman sävyjä. Kultamitali MUNDUS.
Portfolio (3)
Italia, Gambassi Terme
...joissa viinirypälelajikkeemme, Sangiovese, Canaiolo ja Trebbiano, tuottavat noin 50 q. rypäleitä hehtaarilta. Huolellinen leikkaus, käymisprosessi betonisäiliöissä ensin ja tammitynnyreissä myöhemmin, ovat vain muutamia salaisuuksia, jotka tekevät viinistämme suuren viinin. Ensimmäisistä siemauksista alkaen teidät viehättävät tämän nektarin aromit, pehmeys ja pyöreys, joka on tulosta rakkaudestamme maahamme ja vaikeasta viininvalmistustaiteesta.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play