... (ja ei) myöhäinen/aikainen, kurpitsa ja kaikki parhaat, mitä maa voi tarjota. Huolellisesti valitut raaka-aineet puhdistetaan, pestään, viipaloidaan, GRILLATAAN (tai paistetaan uunissa) ja jäähdytetään: kunnes saavutetaan +4°C lämpötila. GRILLATUTtuotteet pakataan 220 litran tynnyreihin (100 kg tuotetta + 120 l säilytysliquidia). Ratkaisu määräytyy asiakkaan mukaan, joka valitsee haluamansa...
...ja ennen kaikkea, tarinaan, joka yhdistää ne niiden kotiseutuun: kuivatut tai täytetyt tomaatit, grillatut munakoisot, kurpitsakreemit, artisokat, parsakaalit, täytetyt oliivit, täytetyt paprikat ja tuliset chilipaprikat ovat vain muutamia Cilenton paikallistuotteista, jotka on muunneltu öljyssä säilötyiksi boccaceiksi.