Italia, Bronte
...Erinomainen kerma, jäätelö, slush, semifreddo ja paljon muuta valmistamiseen ...
Portfolio (2)
Italia, Barletta
...Jäätelö- ja jogurttiteollisuudelle tarkoitettuja granelleja ja pralineja, maitosuklaasta valmistettuja minikoniinipalloja, saatavilla, edullinen hinta, azo-vapaa, gluteeniton, maito- ja tumma suklaa, vegaaninen, yksityinen merkki, yksivärinen, hedelmäinen ja värjätyllä suklaalla.
Portfolio (10)
Italia, Trino
Vuodesta 1981 GELPAS on tarjonnut jäätelöitä, croissantteja ja välipaloja baareille ja ravintoloille. Uniikkien tuotteiden ansiosta olemme ainoa oikea vaihtoehto baarillesi! Palvelu, laatu ja kilpailukykyiset hinnat. Tämä filosofia on aina ollut perusperiaatteemme, ja vielä tänäkin päivänä sitä elämme intohimolla ja päättäväisyydellä. GELPAS on erikoistunut yksinomaan baarien, ravintoloiden, pubie...
Portfolio (9)
Italia, Montecchio Maggiore
... johtajiksi globaaleilla markkinoilla. Lisäksi La Nuova Tradizione sitoutuu takaamaan tasaisen laadun ja tarjoamaan omille käsityöläiskumppaneilleen huipputeknologian raaka-aineita ja työkaluja, jotka auttavat ylittämään mahdolliset tekniset haasteet.
Italia, Casamarciano
...Caporaso on johtava pähkinöiden tuotannossa vuodesta 1960. Viimeisten 15 vuoden aikana se on kehittynyt B2B-myyntiverkostossa tarjotakseen loppukäyttäjälle (jäätelötekijä/konditoria) tuotteen, jota hän on aina halunnut, optimoidakseen prosessiensa laatua oikean hinnan vastineeksi, joka ei kärsi vanhan myyntiverkoston pakottamista klassisista 3/4 osto/myyntivaiheista. Suora yhteys tuottajaan ja laadukkaat raaka-aineet tekevät Caporasosta ihanteellisen kumppanin jäätelö- ja konditoriateollisuuden yritysten kasvulle.
Italia, Alliste
Miwa s.r.l. è un ingrosso specializzato nella distribuzione di prodotti e materie prime per Ristoranti, Bar, Pasticcerie, Pizzerie, Gelaterie, Sale ricevimenti, B&B, Street Food, Trattorie, Panifici, Hotel. Presenti nel territorio Pugliese, ad Alliste, è un Ingrosso presente sul mercato da piu' di 2o Anni. Miwa si pone come obiettivo di essere l'Unico Ingrosso che oltre a merce e Servizio, si impe...
Italia, Bistagno
Giuso: vuosisadan innovaatioita. Tuotanto ja myynti tuotteista, raaka-aineista, puolivalmisteista ja elintarvikkeista jäätelö-, leivonnais- ja leipomoteollisuudelle: italialaiset jäätelöt, kerma, sokeroidut hedelmät, hillot, marmeladit, hillo, amarena. Missio: Tuottaa koostettuja raaka-aineita ja puolivalmisteita käsityöläisille ja pienille teollisuuksille jatkuvan innovatiivisten ratkaisujen etsinnän kautta ja tavoitteenaan loppuasiakkaan täydellinen tyytyväisyys.
Italia, Segrate
... semifreddoa, vegaanista semifreddoa, sokeritonta semifreddoa, tuotteita, jotka on kehitetty laboratorioissamme, sopivia jäätelö- ja konditorialiikkeille, kermajäätelöille, baijerilaisille jäätelöille ja puolivalmisteille 30 grammaa litraa kohti, luonnollisia eteerisiä öljyjä jäätelöön ja semifreddoihin.
... tasaisesti jaettu raaka-ainevarastoihin, varastointikellareihin, tuotantotiloihin ja toimistoihin. Vahvuutemme ovat ensinnäkin tarjonnan monipuolisuus, joka pystyy tyydyttämään ja tunkeutumaan kaikkiin kohdemarkkinoihin, tarjoten kaikenlaisia tuotteita ja muotoja. Tuotantolinjat Aloitamme prosessin alkuperästä: se alkaa raaka-aineiden huolellisesta valinnasta, jotka sitten käsitellään ja myöhemmin...
Italia, Silea
... työskentelevät huipputeknologian koneilla noudattaen erittäin korkeita laatuvaatimuksia. Tämä erinomaisuuden tavoittelu, jota tukevat jatkuvat investoinnit, on yksi yrityksen vahvuuksista yhdessä kyvyn kanssa tarjota asiakkaille tehokasta ja nopeaa palvelua.
Italia, Roseto D'abruzzi
... kekseliäät, että ne ansaitsivat nimityksen "italialaisen jäätelön legenda". Nykyään Raffaele Magrini tulkitsee rakkautta jäätelöön, muistamalla aina isoäidin opetukset ja muuttaen ne laadun säännöiksi hyvälle jäätelölle, jota tuotetaan yrityksen modernissa "laboratoriossa", jota hän johtaa päivittäin yhteistyössä osakkaan Graziella Cecin, lastensa Barbara ja Alessandro Magrini sekä vävyn Gianni Iachinin...
Italia, Roma
KÄSITYÖNÄ VALMISTETTU SUKLATEHDAS ROOMASSA Leivonnaisliike Hansel ja Gretel on yksi Rooman parhaista käsityöleipomoista, joka tarjoaa käsintehtyjä suklaakonvehteja. Suklaakonvehtien täysin käsityönä valmistettu tuotanto erottuu käytettyjen raaka-aineiden hienostuneisuudesta ja laadusta, niiden muodon epäsäännöllisyydestä sekä valittujen yhdistelmien rohkeudesta. Mikä tahansa asiakas, joka etsii käsintehtyjä suklaakonvehteja Roomassa, tulee saamaan kaikki tarpeensa tyydytettyä.
Portfolio (2)
Italia, Berlingo
...keskittyen raaka-aineiden laatuun. Täällä https://www.anticoeremo.it/en , virtuaalikierros yrityksessämme ja yritysprofiilimme. Olemme erikoistuneet räätälöityihin resepteihin, pakkauksiin ja etiketteihin eri muodoissa, jopa pienille määrille.
Italia, Formello
Gelimont tarjoaa tuotteita ja puolivalmisteita käsityöjäätelöntekijöille, kaiken mitä tarvitaan hyvän käsityöjäätelön valmistamiseen.
Italia, Comacchio
Segel on italialainen perheyritys, joka on valmistanut korkealaatuisia jäätelöitä ja sorbetteja vuodesta 1982 alkaen, käsityönä ja valikoituja raaka-aineita käyttäen. Segel toimittaa tuotteitaan HO.RE.CA-sektorin yrityksille, tukkukauppiaille ja päivittäistavarakauppaan, sekä kansallisesti että kansainvälisesti.
Portfolio (3)
Italia, Caltagirone
Zagara-kahvila on oikea valinta niille, jotka haluavat herkullisia leivonnaisia, jotka on valmistettu aidoista raaka-aineista. Juhlakakut, buffet-leivonnaiset ja paljon muuta, kaikenlaisiin tapahtumiin. Myymme tyypillisiä sicilialaisia tuotteitamme Italiassa ja ulkomailla: Mantelileivonnaiset, colorelle, käsintehdyt keksit ja paljon muuta. Tarjoamme catering-palvelua juhliin ja lisäksi tarjoamme myös rostituotteita. Tule nauttimaan ystävien kanssa Apericena-illallisista, löydät aina ystävällisyyttä ja ammattitaitoa palveluksessasi. Vieraile sivustollamme ja varaa tapahtumasi!
Italia, Grugliasco
Olemme yritys, joka on erikoistunut jäätelö- ja konditorialiikkeiden tuotteiden myyntiin ja konsultointiin. Monivuotinen kokemuksemme Euroopan ja ulkomaiden markkinoilta antaa meille mahdollisuuden tukea jo toimivia jäätelöliikkeitä tai luoda niitä yhdessä alusta alkaen. Tämä kaikki on mahdollista useiden vakavien alan yritysten kanssa tehtävän yhteistyön ansiosta, jotka sijaitsevat ympäri...
Italia, Settala
... kasvipohjainen jäätelö, uusien makujen luominen, esimerkiksi limoncello, joka on tullut klassikoksi, ovat vain muutamia saavutuksia. Tutkimusintoa herättää jatkuva yhteydenpito asiakkaiden kanssa. Tutkimusvastaavat ovat päivittäin käytettävissä tarjoamaan teknistä apua ja tukea sekä suurille yrityksille että käsityöläisille.
Italia, Matera
... rasvoista, ei-tekoisista väriaineista, luonnollisista aromeista ja ne kohdistuvat pääasiassa kahteen sektoriin: KÄSITYÖALAN tuotteet, jotka on omistettu jäätelö-, leivonnais- ja leipomoalalle sekä Ho.Re.Ca.:lle; TEOLLINEN sektori, jossa Nicoletti-tuotesarja on suunnattu suurille teollisille tuottajille. Olemme myös kiistaton johtaja Myblend-nimisen tuotesarjan toteuttamisessa: uusi konsepti, joka tulkitsee ja toteuttaa tuotteen, räätälöiden sen erityisesti jokaiselle asiakkaalle: ainesosat, rakenne, aromit, värit ja pakkausratkaisut. Yritys järjestää koulutuskursseja SCUOLAGELATO FEDERICO II:ssa.
... haluavat hioa ja parantaa tekniikoitaan reseptien tasapainottamisen ja raaka-aineiden syvällisen tutkimuksen avulla sekä kemiallisesta että fysikaalisesta näkökulmasta, jolloin kurssin lopussa he voivat kehittää omia reseptejään modernin jäätelön standardien mukaan. Kurssin kesto: 40 tuntia (5 päivää, 8 tuntia päivässä) Hinta: 690,00 euroa alv mukaan lukien.
Italia, Coriano
...vegaanisena ja laktoosittomana. Myyntimuotomme ovat: innovatiivinen annos, pallo / kuutio 120g; styroksirasia 500g ja 1000g. Lisäksi tarjontamme täydentyy kaikilla jäätelöbaareille ja vastaaville tarkoitettujen tukien muodoilla. Valikoimastamme löydät annosjälkiruokia, leikattavia ja buffet-tyyppisiä valmiita tarjoilutuotteita. Asiakkaitamme ovat: jäätelöbaarit ilman omaa laboratorioa, hotellit...
Portfolio (1)
Italia, Almenno San Bartolomeo
... edes pakkaus, jolle on saatu patentti. Se koostuu erityisestä osastoista, joka mahdollistaa makujen erottamisen. Jäätelön lisäksi tarjotaan erityisiä suklaatuotteita, kiitos Belgiassa saadun kokemuksen suurten maitre chocolatierien, kuten Eduard Bechoux'n, tuella, sekä korkealaatuisia leivonnaisia, kuten täysjyväbriocheja, keksejä, semifreddoja ja plumcakea. Pasqualina sijaitsee Almenno San Bartolomeossa, pääkonttorissa, sekä Bergamossa ja Porto Cervossa, joissa voi nauttia myös jogurttiin perustuvista tuotteista.
Italia, Palermo
... tuotantoprosessin tulos, ja se on tarkoitettu jakeluun Italiassa ja ulkomailla. Lisätietoja löydät verkkosivuiltamme osoitteessa www.monsu.it. Mikäli olet kiinnostunut tuomaan gelatoamme, sorbettia ja granita sicilianaa, sekä keskustelemaan liiketoimintamahdollisuuksista maassasi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.
... viralliseksi toimittajaksesi: - kaikki tarvittava jäätelön valmistukseen ja myyntiin - nopeat ja täsmälliset toimitukset - neuvoja jäätelön valmistuslaitteiden huoltoon - ainutlaatuiset ja räätälöidyt tuotteet tarpeidesi mukaan - kaikkien pyytämiesi tuotteiden saatavuus, vaikka niitä ei olisi luettelossa - paras laatu markkinoilla sekä tuotteiden että palvelun osalta. Jos olemme vakuuttaneet sinut, jos...
Italia, Aprilia
Toimimme elintarvikesektorilla, tyypillisten kampanialaisten ja sisilian makeisten sekä pakastetuotteiden jakelussa.
Italia, Caltanissetta
... onnistuneet tyydyttämään niin uusien makujen kokeilijoiden kuin perinteisten makujen ystävienkin makuhermoja täydellisellä tasapainolla. Valmistamme jäätelöämme käyttäen vain huolella valittuja luonnollisia raaka-aineita, kuten: tuoretta maitoa Siciliasta, tuoretta kermaa, sokeria, pistaasia ja manteleita Siciliasta, italialaisia hasselpähkinöitä ja ensiluokkaista hedelmää. Tähän kokonaisuuteen kuuluvat...
... parantanut tuotteen aitoutta entisestään, taaten kuluttajalle erilaisilla sertifikaateilla (HACCP ja D.L. 54/97). Yritys luo kaupallisia suhteita vain sellaisten yritysten ja henkilöiden kanssa, jotka jakavat filosofiamme ja ohjeistuksemme, eli tuoda laatu elementtinä, joka erottaa meidät muista. Siksi etsimme aina biologisia raaka-aineita, jotka takaavat meille erittäin korkealaatuisen tuotteen.
... raaka-aineita ja ikivanhaa kypsymisprosessia. Emme käytä jäätelössämme väriaineita, keinotekoisia makuja tai säilöntäaineita, koska uskomme, että jäätelön tulisi olla makuelämys. Tarjoamme erittäin korkealaatuista käsintehtyä luonnollista jäätelöä, erityisesti asiakkaamme ovat jäätelöbaarit, kahvilat, ravintolat ja hotellit, jotka myyvät jäätelöä tötteröissä/kupeissa. Jäätelöstä luomme jälkiruokia...
Portfolio (1)
Italia, Jesi
... usean vuoden ajan tehneet yhteistyötä AIC:n, Italian Keliakia-yhdistyksen, kanssa palvellaksemme parhaiten keliakiaa sairastavia asiakkaita. Maitoa, munia ja pähkinöitä sietämättömille tarjoamme soija- ja riisijäätelöä, lisäksi valmistamme jäätelöä myös ilman sakkaroosia. 60 vuoden toiminnan ja jatkuvan laadun etsinnän myötä olemme valinneet parhaat jalot raaka-aineet, kuten Nocciola Tonda Gentile...
Italia, Settimo Milanese
Jo vuodesta 1930 valmistaa pohjia ja seoksia jäätelölle, kiinnittäen erityistä huomiota raaka-aineiden valintaan ja ideoiden etsimiseen, jotka pystyvät kilpailemaan pienleipomoiden kanssa eri markkinoiden tarpeisiin. Markkinat vaativat asiantuntemusta ja valmistautumista. Anselli tekee yhteistyötä jäätelötekijöiden kanssa uusien myyntipisteiden perustamiseksi. Se auttaa sijainnin valinnassa...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play