Italia, Carbonara Al Ticino
...Makuainetta pikajuomille, joissa on huomattavan aito hedelmäinen ja virkistävä maku, hedelmä- ja kahvijuomille, kuten cappuccino ja latte macchiato. Emulsioiden makuaineet. Makuainetta kupliville virvoitusjuomille, joissa on tai ei ole mehua. Makuainetta alkoholijuomille: uutteet yrttipohjaisille katkeroille, makuainekomponentit hedelmä- ja kermaaliköörille.
Portfolio (8)
Italia, Trepuzzi
... monipuolinen luonne, täydellinen maistettavaksi ja se soveltuu hienostuneiden juomien sekoittamiseen. Valmistettu yksinomaan Portugalissa, Rum Farol on tulos puristetun sokeriruokomehun luonnollisista käymis- ja tislausprosesseista, joiden aromiprofiili on taattu. RUM FAROL valaisee hienostunutta juomista, kartoittaen aistien polkua. Tilavuus: 70cl - 40%Vol lahjapakkauksessa.
Portfolio (89)
Italia, Milano
...Toukokuussa valmistettu hunaja on lähes väritöntä tai vaaleankeltaista. Sen tuoksu on hyvin hienovarainen, kukkainen, ja siinä on herkkä maku, jossa on vivahteita makeasta mantelista, vaniljasta ja konfeteista, mutta maku ei ole kovin pitkäkestoinen. YHDISTELMÄT Erinomainen makeutusaine, täydellinen kahvin, teen ja muiden juomien makeuttamiseen ilman makujen muuttamista. Loistava hedelmien siirappiin ja sokeroimiseen, hedelmäsalaateissa ja leivonnaisten taikinoissa. Sopii erittäin hyvin juustojen, tuoreiden ricottien ja sinihomejuustojen kanssa.
Portfolio (116)
Italia, Forlì
... antioksidantteja, ja lisäksi ne ovat kuitupitoisimpia ruokia. Raakojen kuorittujen mantelien organoleptiset ominaisuudet ovat kuitenkin niin mielenkiintoisia, että niitä voidaan käyttää eri keittiöaloilla. Löydämme niitä leivonnassa ja konditoriatöissä, juomien, yrttiteiden ja jäätelön valmistuksessa, sekä alkupaloissa, naposteltavissa, pääruoissa ja jälkiruoissa. Ne voidaan myös paahdettuina, karamellisoituina, murskattuina tai jauhettuina, mikä osoittaa niiden monipuolisuuden.
Portfolio (50)
Italia, Palagonia
... käytetään monien ruokien maustamiseen, kaloista mereneläviin, salaateista hedelmäjälkiruokiin, sekä jäätelöiden ja raikkaiden juomien valmistamiseen. Sitruunaa käytetään terapeuttisiin tarkoituksiin syöpää ja reumaa vastaan. Yksi sitruuna sisältää 35 % päivittäisestä C-vitamiinin tarpeesta. Tämä hedelmä on todennäköisesti aasialaista alkuperää, mahdollisesti intialaista; se tuotiin noin tuhat vuotta sitten Välimerelle arabeilta. Tällä hetkellä Sisilia on yksi sitruunan tuottavimmista alueista. Tuote on saatavilla lähes koko vuoden.
Portfolio (55)
Italia, Belpasso
...mantelipastatikku juomien valmistukseen Ihanteellinen Sitsiilian granitojen tai mantelimaidon valmistamiseen, juoma, jolla on samettinen maku. Nautittavaksi joka kesäpäivä ja juhlapäivinä. Saatavilla olevat muodot: 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g.
Portfolio (9)
Italia, Napoli
... energiajuomiin, urheilujuomiin, hiilihapollisiin juomiin, juomien tukkumyyntiin Napolissa, cash&carry Napolissa, energisoiviin juomiin Napolissa. Vieraile sivustollamme: https://www.drinkbam.com/. Vieraile Facebook-sivullamme: https://www.facebook.com/drinkbam/. Kaikissa kysymyksissä ja tiedusteluissa, soita meille numeroon: 3338939916.
Italia, Bagnolo In Piano
... käyttävät myös etikkatehtaat ja väliainena maku- ja aromituottajat. Kiitos korkean liukoisuuden ja voimakkaan värivoiman, meidän enokianiinimme voidaan käyttää niin pieninä määrinä, että ne eivät millään tavoin muuta käsiteltävän tuotteen aistinvaraisia ominaisuuksia.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play