Italia, Caraglio
{ "target_language": "Seikkailu alkaa vuonna 1947 isoäiti Fiorinan ja isoisä Giuseppen kanssa, kun he aloittavat tuorepastan käsinteon. Vasta vuonna 1962 otettiin käyttöön ensimmäinen raviolien ja tortellinien tuotantolaitos. Siitä lähtien teknologinen kehitys ei ole pysähtynyt, mutta filosofiamme ei ole muuttunut: omistautua työlle isoäidin ja isoisän intohimolla, käyttäen vain luonnollisia ja ...
Italia, Sassano
Sassanon sydämessä, Cilenton kansallispuiston keskellä, I Sapori del Vallo on käsityöyritys, joka valmistaa pastaa vanhojen reseptien mukaan. Tuotanto on siirtynyt äidiltä tyttärelle, jossa perinne ja laatu ovat salaiset ainesosat lähes 30 vuotta kestäneessä menestyksessä. I Sapori del Cilento perustettiin vuonna 1994 omistaja Salvatore Calandriellon oivalluksesta, joka yhdessä vaimonsa Francesc...
Portfolio (4)
Kolmenkymmenen vuoden kokemuksen jälkeen elintarvikealalta, yritys "dla vècia bulagna" on onnistunut yhdistämään synergisesti perinteen ja siten, menneisyydestä periytyvän kulinaarisen lähestymistavan sekä innovaation, sekä luovalla että teknologisella puolella. Käytetään nimittäin korkeasti kehittyneitä koneita, jotka lisäävät tehokkuuden ohella poikkeuksellista laadunvalvontakykyä. Kaikki tuotte...
Italia, Alberobello
Italia, Cinisello Balsamo
Pienestä artesaanipastalaboratoriosta, joka perustettiin vuonna 1954, on tullut erinomaisien käsityötuotteiden tuottaja ja jakelija, joita valitsemme huolellisesti laadun ja aitouden mukaan. Sanamme ovat Aitoisuus, koska raaka-aineiden valinta on ensisijainen prioriteetti tuotannossamme; ja Luovuus, koska etsimme aina uusia tapoja ja innovatiivisia ideoita esittääksemme ja luodaksemme tuotteitamme...
Italia, Cunettone Villa
Pastificio Gaetarelli valmistaa korkealaatuista tuorepastaa, joka syntyy huolellisesta raaka-aineiden valinnasta ja käsityöprosesseista yhdistettynä teknologiseen innovaatioon. Tuotantorakenteen lisäksi on kehitetty testialue, jossa uusien pastamuotojen laatua tarkastetaan, jotta ne täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Parasta todistusta Gaetarellin tuorepastan laadusta ovat asiakkaamme; arvoste...
Italia, Viareggio
Jos etsit edullista tuotetta, älä vieraile sivuillamme. Olemme yritys, joka perustuu vain tuotteidemme erittäin korkeaan laatuun, kunnioittaen toscanalaisen tuorepastan perinteitä, erityisesti käsintehtyjen täytettyjen pastojen, kuten klassisten käsin suljettujen lihantortellien, osalta. Huippulaatuisten raaka-aineiden valinta sijoittaa meidät markkinarakoon, joka on ristiriidassa nykyisten kilpai...
Italia, Serradifalco
Rakkaus ja perinteisen käsin vedetyn taikinan maku, ajattoman aitouden tunne, yksinkertaisuuden ilo. Tuore pasta on tuote, jota ei voi puuttua pöydiltämme. Toisin kuin kuiva pasta, se säilyttää ravintoarvonsa muuttumattomina. Pastificio Principe -tuore pasta on siis tärkeä proteiinien, vitamiinien ja kuitujen lähde terveelliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon. ITALIALAINEN PERINNE Tuore pasta ei o...
Italia, Olbia
Sa Busa Food tuottaa tuoretta ja pakastettua käsintehtyä pastaa. Se perustettiin vuonna 1982 ja valmistaa pääasiassa kuivattuja hedelmiä sisältäviä kuivaleivonnaisia. Yritys sijaitsee Olbiassa ja sen tiimissä on 40 vuoden työkokemuksen omaavia tuotantoasiantuntijoita. Tuotteet valitaan ja käsitellään huolellisesti, jotta ne tarjoavat pehmeyttä, tuoksua ja korkeaa asiakastyytyväisyyttä. Ne säilyttä...
Italia, Peschiera Borromeo
Italia, Padova
VALMISTAMME TUOREITA JA TäYTETTYJÄ PASTOJA, JOISSA ON SUURI VALIKOIMA MUOTOJA, TORTELLINIJA JA RAVIOLIJA YLI 40 ERI MAASTOILLA, RIIPPUEN KAUSITTEN PARHAIDEN VIHANNESTEN SAATAVUUDESTA JA ITALIALAISISTA KULINAARISISTA PERINTEISTÄ. VALMISTAMME MYÖS NUDELEITA JA GNOCCHIA, SPAETZLEÄ JA GNOCCHIA 'FIORETTA JUUSTOLLA', JOKA ON KULINAARINEN ERIKOISUUS VENETIAN VUORILTA. KAUPOISSA ON MYÖS ITALIALAISTA PASTA...
Italia, Vasto
Stic srls on pääasiassa kaupallinen yritys, joka palvelee useita abruzzolaisia pastateollisuuden asiakkaita, jotka valmistavat edelleen tuoretta ja kuivatettua pastaa perinteisin kotimenetelmin. Tuore pasta valmistetaan päivittäin, kun taas kuivattua pastaa tuotetaan viikoittain. Koska jauho on pastan pääraaka-aine, se valitaan huolellisesti laatutietoisten asiantuntijoiden toimesta, ja se on sert...
Italia, Marsala
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play