Italia, Bari
Pasta Vera syntyy maatalouskokemuksesta ja intohimosta laadukkaita tuotteita kohtaan. PASTA VERA on suljetun tuotantoketjun pasta, mikä mahdollistaa täydellisen hallinnan tuotantoprosessista: italialainen durumvehnä tuotetaan konsernin omilla tiloilla. Käytetään 100 % italialaista, ei-GMO siementä. Raaka-aineen alkuperän ja laadun takuu sekä tuotantomenetelmät säilyttävät ehjinä paitsi aistinvarai...
Italia, Montecorvino Rovella
Montecorvino Rovellassa on pastatehdas, ei kovin suuri, joka on jo vuosia pitänyt laatua taistelun ja voiton välineenä globaalilla markkinalla. Joten, laadukas kampanjapasta ei ole vain gragnanese-tuotantoa. Picentini-alueella, vain muutaman kilometrin päässä Pontecagnanosta, sijaitsee tehdas, jossa intohimo ruokaan ja omistautuminen työlle ovat aina olleet ainoat punaiset langat, jotka mahdollist...
Portfolio (2)
Italia, Santa Maria La Carità
Kuivapastan valmistus: käytetty valmistusmenetelmä on hellävarainen ja koostuu olennaisesti neljästä eri vaiheesta: Taikinavaihe: käytämme yksinomaan 100 % italialaista kovaa vehnäjauhoa, jossa on korkea proteiinipitoisuus. Jokainen pastamuoto vaatii sopivan sekoituksen jauhoa ja vettä. Kylmätaikina (ei yli 35 °C) estää gluteenin "lämpödenaturoitumisen", joka on arvokas aine, jota löytyy vehnästä.
Italia, Foggia
Sijaitsee Apulian Tavoliere -alueen sydämessä, Caldo Caldo on käsityökeittiö, joka valmistaa pakastettuja valmisruokia: keskitymme alueemme tyypillisten reseptien arvostamiseen. Kaikki ruoat valmistetaan menneisyyden intohimolla, jotta raaka-aineiden tuoksu ja maku pääsevät oikeuksiinsa. Jokainen resepti sisältää salaisuuksia muinaisesta kulinaarisesta taiteesta, jota arvostetaan kansainvälisesti.
Spighe Molisane on noin 10 vuotta tuottanut tuoretta, munaa, kuivaa ja luomupastaa. Tuotteet, jotka ovat korkealaatuisia, hyödyntävät käsityömenetelmiä ja ovat pääasiassa alueellisia erikoisuuksia.
La Pasta "dei PASTAI DEL METAPONTINO" syntyy huolellisesta valikoimasta Lucanasta tuotettuja kovia viljoja, joilla on korkein keltainen indeksi ja proteiinipitoisuus, joka ei ole alle 14 %. Tuotanto on täysin käsityövalmisteista, alkaen jauhoista, joissa käytetään vain niin sanottua Fiore-tyyppistä semolaa, aina pastan valmistusprosessiin ja hitaaseen kuivaamiseen, joka voi vaihdella 24:stä 36 tun...
Italia, Catania
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play