Italia, San Stino Di Livenza
...Rubiinipunainen väri, vaaleanvioletteja heijastuksia nuorena, se muuttuu granaatinpunaiseksi vuosien myötä. Kuiva, karkea, karvas maku, pehmeä ja samettinen iän myötä. Alue: Venetsia Typologia: D.o.c.
Portfolio (43)
Italia, Goito
... tuotteen pinnalle, suositellaan käytettäväksi SYNTECH POLIUREA PRIMER -tuoteperheen pohjusteita, aina ottamalla yhteyttä Azichem-tekniikkahenkilöstöön selvittääksesi sopivimman tyypin. Levitä useita kerroksia pohjustetta, kunnes huokoisuus on kyllästetty, ja tarjoa kevyt pölytys puhtaalla ja kuiva kvartsihiekalla (0,4-0,7 mm). Älä koskaan pölytä pohjustetta pois. Tarjoa sopivia joustavia...
Portfolio (275)
Italia, Gricignano Di Aversa
... kuituvahvistettuna erityisellä polypropeenikuitukoostumuksella, joka on erityisesti kehitetty tyyppiä "FR" varten. ANAB-ICEA -sertifioitu UNI EN 14024 -ympäristömerkinnän tyyppi I mukaan. PAKKAUS: Irto-tilassa siloissa - 25 kg:n säkkejä - 70 säkin lavat - 17,50 ql KÄYTTÖ: Sisä/Ulko VÄRI: Hasselpähkinä RAKENNEKOKO: ≤ 1,3 mm TUOTTO: 14 kg/m² cm paksuutta kohden HÖYRYNPÄÄSTÖKERTOMUS EN 1015-19: μ ≤ 5 KAPILLAARIVESIIMUUTOS EN 1015-18: Luokka "W0" LÄMMÖNJOHTAVUUS EN 1745: λ10,kuiva,mat= 0,40 W/mK...
Portfolio (76)
Italia, Sizzano
...Salami Kalapastat Valkoinen liha VÄRI Vaalea olkipellava Kirkkaat vihreät heijastukset AROMA Monimutkainen Hedelmä- ja sitrusnuotit Kukkia ja heinää MAKU Kuiva Erittäin raikas ja mineraalinen LÄMMÖTILA: 6-8 °C ALKOHOLI: 12% - 13% vol...
Portfolio (13)
Italia, Conegliano
...Väri: Oljenkeltainen, jossa on hentoa vihreää heijastusta Tuoksu: Herkät aromit, hedelmäiset ja kukkaiset vivahteet, jotka muistuttavat kypsistä eksoottisista hedelmistä. Maku: Elegantti, oikealla pehmeydellä, joka tasapainottaa kevyttä hapokkuutta. Säilytys ja tarjoilu: Pullot tulisi säilyttää viileässä ja kuivassa ympäristössä, poissa valosta ja lämpötilan lähteistä. Tarjoa lämpötilassa 6-8...
Portfolio (4)
...Rypälelajike: 100% Arneis. Viininvalmistus: käyminen ruostumattomassa teräksessä 18°C lämpötilassa 3 viikon ajan. Kypsytys: säilytys "sur lies" -menetelmällä ruostumattomassa teräksessä noin 8 kuukautta. Väri: vaaleankeltainen, hieman vihertävillä sävyillä. Tuoksu: hienostunut ja kukkainen, hedelmäisten vivahteiden rikas, joka muistuttaa omenaa ja kypsää päärynää. Maku: suolainen ja täyteläinen, pitkäkestoinen jälkimaku. Alkoholi: ±13,5% Ruokapari: erinomainen aperitiivina; sopii alkupaloihin, kevyisiin pääruokiin, kalapohjaisiin ruokiin ja vaaleisiin lihoihin. Tarjoa noin 8°C lämpötilassa.
Portfolio (10)
Italia, Nave
...Ehdotetut yhdistelmät Aperitiivit, tartinit, antipastit, kalakeitot, voimakkaan makuinen kala, keitetyt vihannekset, maustettu pasta, risotot. Huomautus Sisältää sulfiitteja. Tilavuus: 1,5 ltl Koodi: 08295 Kategoria: Kuohuviinit Alkoholi: 11% Maa: Italia Alue: Piemonte Rypäleet: Sekoitus valkoisia rypäleitä, tasapainossa. Väri: Vaaleankeltainen. Tuoksu: Hento niittykukkien tuoksu, tyypillinen. Maku: Kuiva, suolainen, raikas ja harmoninen,...
Portfolio (46)
Italia, Gussago
...Greco di Tufo Denominazione di origine controllata e garantita Tuotantoalue: Campania Rypälelajike: Greco Alkoholipitoisuus: 13% vol. Väri vaaleankeltainen Tuoksu miellyttävä, intensiivinen, hieno, tyypillinen Maku kuiva, harmoninen Gastronomiset yhdistelmät risotot, kalapohjaiset ruoat, juustot Tarjoilulämpötila 8°- 10° C.
Portfolio (4)
Italia, Palagonia
... kuiva jäämä on 6–12 % ilman mahdollisesti lisättyä suolaa. Käytetään valmiina pohjana mausteiden valmistamiseen tai teollisiin uudelleenprosesseihin.","Sacco asettico in Accoppiato alluminoplastico":"Aseettinen pussi alumiinimuovipinnoitteessa","Caratteristiche:":"Ominaisuudet:","Imballo:":"Pakkaus:"}...
Portfolio (55)
...Rypälelajike: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Väri: rubiininpunainen, violetteja vivahteita ja ikääntyessään granatin suuntaan | Tuoksu: erittäin elegantti viini. Aistitaan hedelmäisiä aromeja, kuten mustikkaa ja karhunvatukkaa, hienostuneita paahteisia ja vaniljaisia nuotteja | Maku: suussa viini on kuiva, lämmin ja täyteläinen. Tanniinit tuntuvat, mutta pehmeästi, kiitos barrique-kypsytyksen. RUOKAPARIT: Erinomainen viini paistettujen lihojen kanssa, erityisesti sian, lampaan ja vuohen. Sopii hyvin riistalle. Myös miettimiseen tarkoitettu viini.
Vastaavat tuotteet
Altropasso
Altropasso
Portfolio (1)
Italia, Maruggio
...Ominainen viinimäinen Maku: Kuiva, erittäin harmoninen Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.
Portfolio (8)
...Vaaleankeltainen väri kultaisilla heijastuksilla, kukkainen aromi, jossa on mausteisia vaniljan vivahteita. Kuiva maku, miellyttävän raikas ja kestävä. Yhdistelmät: Ihanteellinen aperitiivina, valkoisen lihan, kalapatojen, merisiilien ja äyriäisten, ostereiden kanssa.
Italia, Treviso
... suoloja kauppojen ja supermarkettien hyllyiltä lähellä kotia: vihdoin on suoloja, jotka lisäävät enemmän väriä ja luovuutta keittiöömme. Katsotaanpa, mitkä ovat tärkeimmät, ja aloitetaan kaikkein erityisimmällä: balsamiviinietikkasuolalla - jonka eksoottinen väri tulee balsamiviinietikan ja mausteiden käsittelystä - on aina ollut arvostettu liharuokien joukossa sen suuren makujen ja tuoksujen rikkauden (peräti 18) vuoksi.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play