Italia, Taranto
...Tuore voi, akasiahunaja, maalaistilalla kasvatettujen munien keltuaiset ja Sisilian kanderoidut sitrushedelmät ovat joitakin arvokkaita ainesosia, joita käytetään perinteisen panettonen valmistuksessa ja muussa. Erityisellä huomiolla leipuri Nilde Diciolla valitsee kotimaamme raaka-aineita kokeillakseen uusia yhdistelmiä ja luodakseen moderneja ja innovatiivisia tuotteita. - PanPulia Elisir - Panettone punaiset hedelmät ja pistaasi - Panettone päärynä ja tumma suklaa - Panettone suklaatrilogia - Panettone mantelinen - Panettone Milano Ricco...
Italia, S. Giovanni La Punta
BARBAGALLO DOLCIARIA ON VANHA KATANIALAINEN YRITYS, JONKA TARKOITUS ON VALMISTAA PERINTEISIÄ SISILIALAISIA KEKSEJÄ. AJAN KULUESSA, TUOTTEIDEN LISÄKSI, JOTKA OVAT VALIKOIMASSA, SE LISÄÄ CANNOLI-KUPPEJA. RESEPTI, JONKA ON SAATU VANHALTA LEIPURI-MESTARILTA, KÄYTTÄÄ VALITTUJA RAAKA-AINEITA JA SEURAA HUOLELLISTA MENETELMÄÄ, JOKA KUNNIOITTAA NIITÄ VAIHEITA, JOTKA VARMISTAVAT EHDOTTOMAN...
Portfolio (1)
SWEET FOOD SICILY ON BARBAGALLO DOLCIARIA - YRITYKSEN KATANALAINEN KOSTEUS, JOKA PERUSTETTIIN TUOTTAMAAN PERINTEISIÄ SISILIALAISIA KEKSEJÄ. AJAN KULUESSA, TUOTTEIDEN LISÄKSI, JOTKA OVAT VALIKOIMASSA, LISÄTÄÄN CANNOLI-KUPPILAT. RESEPTI, JONKA OLEMME SAANUT VANHALTA LEIPURI-MESTARILTA, KÄYTTÄÄ VALITTUJA RAAKA-AINEITA JA SEURAA HUOLELLISTA MENETTELYÄ, JOKA KUNNIOITTAA NE VAIHEET, JOTKA VARMISTAVAT...
Italia, S. Giovanni La Punta
BARBAGALLO DOLCIARIA ON VANHA KATANIALAINEN YRITYS, JONKA TARKOITUS ON VALMISTAA PERINTEISIÄ SISILIALAISIA KEKSEJÄ. AJAN KULUESSA, TUOTTEIDEN LISÄKSI, JOTKA OVAT VALIKOIMASSA, SE LISÄÄ MYÖS KANNUOLIEN KUPPEJA. RESEPTI, JONKA ON ANTANUT VANHA LEIPURI, KÄYTTÄÄ VALITTUJA RAAKA-AINEITA JA SEURAA HUOLELLISTA MENETELMÄÄ, JOKA KUNNIOITTAA NE VAIHEET, JOTKA VARMISTAVAT EHDOTONNEN LAATU. VALMISTETTUJEN...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play