...Villisiat ovat ehkä yksi arvostetuimmista riistatuotteista. Liha on maultaan hyvin samankaltaista sianlihan kanssa, mutta siinä on paljon voimakkaampia ja erottuvampia vivahteita, jotka yhdistyvät mausteiden ja aromien kanssa, luoden makkaraa, jonka esittelemme teille valmiina käyttöön.
Portfolio (45)
Italia, Martina Franca
...La Salsiccia Martinese on tyypillinen Puglian perinteinen makkara, joka valmistetaan korkealaatuisesta lihasta ja maustetaan paikallisilla mausteilla. Tämä makkara on tunnettu maukkaasta ja aromaattisesta maustaan, mikä tekee siitä täydellisen nautittavaksi yksin tai osana leikkelelautasta. Salsiccia martinese on käsityötuote, joka valmistetaan perinteisiä menetelmiä noudattaen ja aidoista raaka-aineista. Sen ainutlaatuinen maku ja käsityöprosessi tekevät siitä erinomaisen tuotteen Puglian gastronomiassa.
Portfolio (29)
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Valmistettu valituista sianlihasta, keskikarkeasta jauhatuksesta ja kuutioidusta läskistä, pakataan kollageenisuoleen ja kypsytetään. PROSCIUTTO - sian reisi "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Valmistettu valituista sianlihasta, on tyypillinen toskanalainen makkara, joka on maustettu fenkolinsiemenillä ja pakattu kollageenisuoleen. PANCETTA puhtaasta sianlihasta, rullattu tai tasainen, suolattu ja kypsytetty toskanalaisittain.
Portfolio (7)
Italia, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone sijaitsee Crespina Lorenzanassa, Pisa maakunnassa, ja se on historiallinen brändi, joka on toiminut yli 150 vuotta korkealaatuisessa lihanjalostuksessa. Yritys tuottaa ja jakaa erittäin korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu perinteisellä taidolla ja huolella, kunnioittaen moderneja tuotantostandardeja ja käyttäen vain laadukkaita raaka-aineita, sekä maasta että merestä, jotka pystyvät tyydyttämään jopa vaativimmat makumieltymykset.
Italia, Fasano
... laadukkaita raaka-aineita, huolellisuutta ja paljon intohimoa tuotteitamme kohtaan, kuten Capocollo, Salame, Pancetta salata ja steccata, lisäten kansallisesti tunnettuja lihatuotteita kuten Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella ja Prosciutto Cotto. Lihatuotteemme tulevat paikallisista, 0 km:n etäisyydellä sijaitsevista puglialaisista laitumista.
...Teurastamo, Galvano-niminen norcineria, on vuodesta 1971 lähtien tarjonnut ensiluokkaisia käsityöläislampaita ja -lihoja, jotka ovat tulosta jatkuvasta vuoropuhelusta alan kasvattajien kanssa. Tästä syvästä työstä ja rakkaudesta syntyy erityinen valikoima korkealaatuisia käsityöläissalamia, kuten perinteisesti kypsytetty makkara, erilaiset salamit, herkulliset cacciatorinit, capocollo, culatello, lonza, pancetta ja paljon muuta. Tuotantoa, joka vie makumatkalle menneisiin aikoihin, jotta asiakkaiden ja heidän vieraidensa makunautintoja voitaisiin tyydyttää.
Italia, Spezzano Piccolo
Aito kalabrialainen makkara...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play