Italia, Goito
... laimennussuhteen mukaan vettä voidaan lisätä enintään 1:1. Levitä siveltimellä, telalla tai suihkuttamalla kahdessa kerroksessa, jotka ovat noin 24 tunnin välein. Se mahdollistaa perinteisten viimeistelytyyppien, kuten sienen, hankaamisen, marmoroimisen ja täyttämisen, helpon toistamisen. Sanafarbe P on kuiva kosketukseen 2 tunnin kuluttua, sitä voidaan päällystää 4 tunnin kuluttua, kun taas se on syvällä kuiva 8-16 tunnin kuluttua. Levitä 0,20 - 0,40 litraa Sanafarbe P:tä neliömetriä kohti maalattavalle pinnalle. Pönttö 4 l - Pönttö 14 l...
Portfolio (275)
Italia, GENOVA
Kintsugi on innovatiivinen hiustenhoitotuotesarja, joka on saanut inspiraationsa japanilaisesta kintsugi-taiteesta. Tämä taide koostuu rikkinäisten keramiikkatuotteiden korjaamisesta kullan avulla, mikä korostaa murtumalinjoja ja tekee niistä ainutlaatuisia ja arvokkaita. Tämän periaatteen mukaisesti Kintsugi keskittyy vaurioituneiden hiusten korjaamiseen ja hyvinvointiin käyttämällä mikroskooppis...
Portfolio (19)
Italia, Luserna San Giovanni
...MAAILMANUUTUUS PATENTOITU MADE IN ITALY TURATI IDROFILO SPA:lta Meikinpoisto- ja puhdistusliina kasvoille, silmille ja huulille. Sopii kaikille ihotyypeille. SMAKE-UP meikinpoisto- ja puhdistusliina poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet kasvoilta, silmiltä ja huulilta. 100 % luonnollinen ja hypoallergeeninen. Innovatiivinen koostumus on rikastettu arganöljyllä, aloe...
Portfolio (5)
Italia, Mirabella Imbaccari
...Tämä aito ja luonnollinen mauste on voimakkaan ja intensiivisen tuoksun omaava sekä hienostuneen makuinen. Kuiva maaperä ja Sisilian aurinko antavat tälle mausteelle erityisen voimakkaan aromin. Keräyksen ja huolellisen valinnan jälkeen kesäkuussa, kun kasvi on saavuttanut kukintavaiheen, oreganot kuivataan pimeissä ja hyvin ilmastoiduissa paikoissa ylösalaisin, käsin irrotettuna, siivilöidään...
Italia, Montecorvino Rovella
... erityinen tuote, joka on rikas vitamiineista, proteiineista ja mineraaleista, joista valmistetaan monenlaisia muotoja, kaikki pronssilla vedettyjä. Kuivaus, lähes luonnollinen, tapahtuu 30/40°C:ssa ajanjaksolla, joka vaihtelee 8:sta 24 tuntiin, jotta pasta säilyttää kaiken makunsa. Menetelmät ovat siis kaikki käsityöläisiä, mutta ei ole poissuljettua, että myös nykyaikaisilla teknologioilla on oma osuutensa, jotka mahdollistavat muun muassa höyrypastöroinnin, tuoreen tuotteen välittömän pakkaamisen muunnellussa ilmassa ja valmiin tuotteen steriloinnin. Tuotanto on noin 1.200 kilogrammaa päivässä.
Portfolio (2)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play