...Mascarpone, perinteinen tuote Lombardiasta, valmistetaan vakiintuneen tuotannon mukaisesti, joka korostaa sen luonnollista kermaisuutta. Saatavilla vähittäismyynti-, HoReCa- ja teollisuusmuodoissa.
Italia, Giuliano
...Mascarpone-kerma Koodi:CRE01...
Portfolio (129)
Italia, Milano
... pepe nero e i chiodi di garofano. Il gusto appena dolce richiama la carruba e la stecca di liquirizia. L’aroma è di media intensità e persistenza. ABBINAMENTI In cucina può essere abbinato a formaggi freschi, allo yogurt, da provare su pancake e mascarpone; ottimo dolcificante per te e bevande calde.
Portfolio (116)
Italia, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, käsin valmistettu pasta filata ja mozzata saatavilla: Nodini, Treccia, paino myös asiakkaan pyynnöstä. Mozzarella di bufala DOP, 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g. Burrata: Täysin käsin valmistettu, pasta filata sisältää sisällä herkän sydämen stracciatellasta ja kermasta. Ricotta artigianale d'affioramento pelkästään lehmänmaidosta. Miellyttävän runsas ja kermaisa, erityisesti käytettäväksi keittiössä. Mascarpone: Erittäin tuore, pelkästään lehmänmaidon kermasta valmistettu, ilman säilöntäaineita.
Portfolio (7)
Italia, Brescello
Milk Innovation on yritys, joka on erikoistunut teollisuuslaitosten ja koneiden rakentamiseen maitoteollisuudelle, ja sen henkilöstö koostuu kahdenkymmenen vuoden kokemuksesta alalla. Viime vuosina olemme keskittyneet koneisiin ja laitoksiin, jotka pystyvät tuottamaan ja käsittelemään seuraavia tuotteita: ricotta, mascarpone, jogurtti ja levitettävä juusto. Toiminta suunnittelussa ja...
Italia, Zafferana Etnea
... myyntipisteiden palvelemisen Italiassa ja ympäri maailmaa, kuten Japanissa, Yhdysvalloissa, Ranskassa, Belgiassa, Sveitsissä, Saksassa ja muissa maissa. Zappalà:lla on laaja ja monipuolinen valikoima maitotuotteita vähittäismyyntiin, GDO:lle ja HORECA-myynnille: MOZZARELLA, RICOTTA, MASCARPONE JUUSTO (Pecorino, Caciotta, Provola, venytetty juusto). Zappalà pystyy pakastamaan, annostelemaan...
Italia, Busto Arsizio
La Castellanza spa huolehtii maitotuotteiden ja juustojen tuotannosta ja jakelusta, mukaan lukien mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, puhdasta vuohenmaitoa ja monia muita herkkuja, käyttäen aina vain tuoretta maitoa. Yksi erikoisuuksistamme on vuohenjuusto, joka on helposti sulavaa verrattuna muihin juustoihin. Tuotamme myös erittäin korkealaatuista burroa ja mascarponea.
Roverbasso Maitotila perustettiin vuonna 1980 omistaja Modolo Dinon intohimosta juustonvalmistukseen. Hyödyntäen yli kahdenkymmenen vuoden kokemustaan, hän on tänään saanut aikaan huipputeknologian tuotantolaitoksen. Yritys käyttää hyväkseen äskettäin rakennettua käsittelytilaa. 3 500 neliömetrin alueella sijaitsevat moderni tuotantolaboratorio, uusi suolausosasto, jossa käytetään ehdottomasti hui...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play