Italia, Radicofani
Cacio di Pienza -juuston tuotanto on perinne, jolla on hyvin vanhat juuret, ja se on siirtynyt sukupolvelta toiselle nykypäivään asti. Maitotuottajat ovat kokoontuneet Cooperativa di Cotignanossa, käyttäen ja säilyttäen tyypillisiä käsittelymenetelmiä: maidon hankinta erityisillä aromeilla, joita antavat Val d'Orcian laitumien tyypilliset yrtit, hienostuneet kypsytysmenetelmät ja ennen kaikkea eri...
Portfolio (48)
Italia, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc, jonka omistaa Lavigna Santo E. C. Mesoracassa, Crotone maakunnassa, keskittyy omien ja käsityönä valmistettujen, pakattujen perinteisten lihatuotteiden, kuten makkaran, capocollo- ja pancetta-tuotteiden valmistukseen. Kiitos henkilökunnan, joka on koulutettu ja omaa kokemusta alalta, Salumificio Lavigna pystyy tyydyttämään jopa vaativimmatkin makumieltymykset.
Portfolio (19)
Italia, Orsogna
...Salumi ja juustot Abruzzosta * Sienisalamia * Makea pyöreä Aquilan salam * Makea Cigolana-salami * Mausteinen Cigolana-salami * Cigolana-tyyppinen sianmaksasalami * Mausteinen Bastoncino-salami * Tasainen Aquilan salami * Tuoreet abruzzolaiset makkarat Meidän juustomme: * Klassinen koriajuusto * Ruohosipulijuusto * Pähkinäjuusto * Mustaoliivijuusto * Vihreäoliivijuusto * Chili-juusto * Sienijuusto...
Portfolio (9)
... voi enää olla ilman tätä tuotetta, joka tuo pöydällesi Kalabrian makuja ja koko sen lämmön. Ainesosat: sianrasva, sianliha, kalabralainen chili, suola ja oliiviöljy. Ainesosat: sianrasva, sianliha, chili, oliiviöljy, suola, mausteet, luonnolliset aromit. Pakkaus 290 g.
Portfolio (1)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play