Italia, Acquaviva Delle Fonti (ba)
Pastificio Bruno valmistaa intohimolla pastatuotteita, jotka on valmistettu aidoista, maukkaista ja perinteisistä raaka-aineista, taaten Made in Italy -keittiön korkeat standardit. Yrityksen tavoitteena on laatuvalvonta, joka alkaa raaka-aineiden tiukasta valinnasta ja nykyaikaisten teknologioiden käytöstä. Juuri asiakaille tarjottavien korkeiden laatuvaatimusten, ympäristön kunnioittamisen ja ter...
Portfolio (4)
...Oliivilehtiä käytetään muinaisen Välimeren reseptin mukaan, soveltaen käsintehtävän valmistuksen menetelmää. Olivetum valmistetaan, joka on katkera, mutta makean makuinen juoma, joka koostuu oliivilehdistä ja sitrushedelmien kuorista. Se valmistetaan täysin luonnollisista ainesosista. Oliivilehdet ja sitrushedelmien lehdet liotetaan alkoholissa; suodatuksen jälkeen lisätään karamellisoitua...
Portfolio (2)
Italia, Boltiere
Oliivilehdet, ominaisuudet ja hyödyt. Tunnetaan myös nimellä Aceituno hedelmiensä vuoksi, sen tieteellinen nimi on Olea Europaea. Tieteellinen yhteisö on jo pitkään todistanut oliiviöljyn hyviä ominaisuuksia, mutta myös vanhoja terveyshyötyjä, joita liitetään oliivilehtien infuusioon, on jo olemassa tutkimuksia, jotka vahvistavat nämä ominaisuudet. Niiden nauttimisen edut ovat laajat, luetellaan...
Italia, Racale
... valmistamme perunoita, soseita, pateita ja kastikkeita. Pastamme on myös rikastettu sitruunalla, appelsiinilla, mustekalan musteella, tomaatilla, kurkumalla ja pinaatilla, kunnioittaen perinteitä suosituimmissa muodoissa. Muodot ovat trie, sagne incanulate, orecchiette, maccheroni, oliivilehdet, le salentine ja anellini. Viinimme on saanut DOC- ja IGP-tunnustuksen, ja se kuuluu myös jalojen viinien kategoriaan tietyissä luokissa.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play