Italia, Imperia
... lisätään vain sitruunahappoa (hapontuottaja) ja askorbiinihappoa (antioksidantti). Ei cashew-pähkinöitä, vehnäalkioita tai muita Ligurian perinteeseen kuulumattomia ainesosia. Calvi DOP Genovan basilika pesto ilman valkosipulia on intensiivisen vihreä ja sen maku on raikas ja herkkä. Tuotteen etiketti Liitteistä löydät etiketin ravintotiedoilla ja muilla tiedoilla tuotteesta. Yhdistelmät Erinomainen mauste pääruoille. Säilytysohjeet Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa, kaukana lämpölähteistä. Avattuasi säilytä jääkaapissa (+4°C) ja käytä 5 päivän kuluessa. Koodi: PESTO SA 180...
Portfolio (44)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play