Italia, Torino
Sperandri on varmasti yksi Torinon kaupungin arvostetuimmista käsityömakeisliikkeistä. Se on erikoistunut ekstrudoidun gianduioton, käsin leikattujen klassisten creminojen ja pehmeän torroneen valmistukseen, käyttäen ainoastaan Piemonte IGP -pähkinöitä. Torinon suklaaperinteiden klassikoiden lisäksi valikoimassa on myös käsin koristeltuja pääsiäismunia, laaja valikoima pralineja, 50 % pähkinöitä s...
Portfolio (97)
Italia, Sassello
Dal 1860 i decenni sono trascorsi ma la produzione artigianale continua ad essere la nostra filosofia. La produzione attuale, oltre agli amaretti soffici, prodotti in varie versioni ma sempre negli originali incarti doppio fiocco, comprende: baci di dama, pasticcini ricoperti di finissimo cioccolato, amaretti croccanti e, per le feste, i tradizionali panettoni, pandori e colombe. La preziosa esper...
Le Bontà Trecchinesi -leipomo on yli kahdenkymmenen vuoden ajan tarjonnut tuotteitaan asiakkaille, jotka ovat kiintyneet siihen ajan myötä ja joiden määrä kasvaa jatkuvasti. Vuosien varrella Le Bontà Trecchinesi on monipuolistanut tuotteitaan, tarjoten asiakkailleen ei vain leipää, vaan myös fresejä, tozzetteja, valkoisia ja punaisia pizzoja, panettoneja, leipää ja korppujauhoja. Mutta mikä on täm...
Käsityöleipomomme valmistaa perinteisiä sicilialaisia klassikkoleivonnaisia, kuten ricottakanelleja ja sicilialaista cassataa, tuoreesta ricotasta, kermasta, suklaasta, pistaasista, mantelitaikinasta, sekä artesaanipanettoneja ja pääsiäiskyyhkysiä. Rajoitettu tuotanto tyypillisistä sicilialaisista leivonnaisista, perheomisteiselta sicilialaiselta leipomolta, joka valmistaa leivonnaiset omassa labo...
Panificio Quartararo valmistaa kaikenlaisia leipiä ja leivonnaisia, puu-uunissa paistettua pizzaa sekä tyypillisiä sicilialaisia leivonnaisia ja paljon muuta. Valmistamme leivonnaisia, kuten kaikkia mahdollisia leipätyyppejä lämpiminä iltaan asti, grissinejä, focacceja, uunipizzoja, sfincioneita, palermolaista rosticceriaa ja take away -ruokaa, makeita ja suolaisia tuotteita, käyttäen tuoreita, ai...
Italia, Salerno
Leipomoamme on toiminut kolmekymmentä vuotta perheomisteisena, eikä se voisi olla toisin, sillä juuremme ovat Gragnanosta, pastan kotimaasta, jossa durumvehnäjauhon tuoksu täyttää ilman. Leipominen, leivonnaisten valmistaminen ja kaikki, mikä liittyy jauhoon, on meille suuri intohimo, jonka olemme muuttaneet työksi. Tuo intohimo näkyy huolenpidossa ja aitoudessa kaikessa, mitä leivomme. Tuotteidem...
Panificio Recchia Suurelle intohimolle tarvitaan suuri ja vankka todellisuus. Näin syntyy Panificio Recchia s.r.l.:n uusi toimipiste Murgian baressa, Nocissa (Ba). Rakennus kattaa 3000 m² ja on varustettu kaikilla innovatiivisimmilla laitteilla, jotta voimme päivittäin työstää jopa 100 q valmista tuotetta. Merkittävä panostus, joka on toteutettu ergonomian ja tilojen sekä huipputeknologisten konei...
Italia, Milano
Vergani-perhe hallinnoi yritystä, Vergani srl:ää, joka on säilyttänyt Milanon Panettonen työskentelytavat, perinteet ja kulttuurin yli 60 vuoden ajan. Tämän yrityksen toiminta alkoi vuonna 1944, Milanon pääkaupungin leipomossa, jonka perusti Angelo Vergani. Vuodesta 1949 yrityksen pääkonttori on ollut Via Oristanossa, lähellä Viale Monzaa. Tässä valmistetaan perinteisin menetelmin Milanon Panetton...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play