... paahtaja Maestro Clementeltä ja intohimo todellisen maun ja aromin etsimiseen ovat johtaneet häntä korostamaan näitä elementtejä tasapainoisella ja olennaisella paahtamisella. Näin syntyivät Caffè Purissimi, kuten Jamaica Blue Mountain 100%, Portorico 100% Speciality Coffee, Arabica 100% Speciality Coffee, Café do Brasil 100% ja Arabica Decaffeinato vedellä. Vieraile sivustollamme www.jamaicacoffee.com...
...johon tarinamme perustuu: jokainen kahvisäkki valitaan huolellisesti, jokainen paahtaminen tarkistetaan koko prosessin ajan, jokainen asiakas saa henkilökohtaista tukea ja apua. Olemme todellisia kahvin intohimoisia ja tarjoamme kaikille kumppaneillemme tukea, apua ja koulutusta myydäkseen ja palvellakseen parasta mahdollista kahvia. Olemme aktiivisia sekoituskahvien ja yksilajikahvien markkinoilla, tarjoamme palveluja baareille, ravintoloille, toimistoille, hotelleille, maalaistaloille, bed & breakfast -paikoille, sekä vähittäismyyntiä ja vientiä yli 20 maahan ympäri maailmaa.
Portfolio (10)
...Torrefazione Gourmet tuottaa kahvia baareille ja ravintoloille ja on saanut arvostetuimman tunnustuksen, joka voidaan myöntää kahville, "Cup of Excellence". Kahvien valvonta- ja valintataso, joka tarvitaan "Cup of Excellence" -tunnustuksen saavuttamiseksi, on vertaansa vailla koko kahviteollisuudessa. Kahvimme ovat jäljitettävissä koko toimitusketjussa viljelijältä paahtimolle, ja ne on valittu erinomaisen laatunsa vuoksi. Lisätietoja ja syvällisempää tietoa varten vieraile verkkosivustollamme.
...Torrefazione Gourmet tuottaa kahvia baareille ja ravintoloille ja on saanut arvostetuimman tunnustuksen, joka voidaan myöntää kahville, "Cup of Excellence". Kahvien kontrollin ja valinnan taso, jonka ne läpäisevät saadakseen "Cup of Excellence" -tunnustuksen, on vertaansa vailla koko kahviteollisuudessa. Kahvimme ovat jäljitettävissä koko toimitusketjussa viljelijältä paahtimolle, ja ne on valittu erinomaisen laatunsa vuoksi. Lisätietoja ja syvällisiä tietoja varten vieraile verkkosivustollamme.
Italia, Acerra
... sekoituksia pavuista kahviloille ja jauhettua kahvia nautittavaksi kotona, johdattaen asiakkaitaan pieniin aistielämyksiin. Caffè Cortesessa on mahdollista aistia kaikki aromit, arvostaa täydellistä paahtoa ja nauttia sen eri makujen intensiivisyydestä. Kaikki tämä kunnioittaa napolilaista espresso-perinnettä ja erilaisten maistamistapojen kulttuuria: kahvi, jota arvostetaan kaikkialla, kermaista ja aromaattista, valmistettuna ja nautittuna ehdottomasti tuoreena.
Portfolio (61)
Italia, Avezzano
... laatustandardeilla. Kun muutin Italiaan, yhdistin nämä vihreän kahvin tiedot italialaisen espresson intohimoon ja opiskeluun. Samalla säilytin ja kehittelin yhteistyötä alkuperäisten viljelijöiden kanssa varmistaen näin kontrollin pavun yli tuotannon alkuvaiheista lähtien. Tämän tarinan ansiosta perustin Samba Caffè:n, joka hyödyntää parhaita vihreän kahvin viljely- ja valintatekniikoita, joita tuomme suoraan, sekä italialaista perinnettä kahvin sekoittamisessa ja paahtamisessa. Tuloksena on kahvi, jossa on ainutlaatuinen keveys, tasapaino ja aromi: täydellinen espresso alkuperästä kuppiin.
Portfolio (1)
Italia, Brescia
... toimijoista. Nykyään yrityksellä on moderni rakenne, jota tukevat huipputeknologiat, jotka mahdollistavat työtehtävien nopean suorittamisen. Laaja varasto mahdollistaa raakahienon kahvin varastoinnin, mikä takaa sekoitustemme laadun jatkuvuuden. Kaupallisissa toimistoissa Italiassa ja ulkomailla korkeasti ammattitaitoinen henkilökunta on käytettävissä antamaan tarkkoja vastauksia asiakkaiden kyselyihin. Kahvi, italialainen kahvi, valikoidut kahvit, kahviseokset. Ekologinen kahvi, reilun kaupan kahvi, luomukahvi.
La Varesina Caffè tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman korkealaatuista kahvia, jolla on ainutlaatuinen aromi. Vuodesta 1919 lähtien jatkuneen perinteen mukaisesti paahtimo tarjoaa valikoituja sekoituksia vihreää kahvia ja muita baarituotteita. Myymälästä löydätkin raakakahvia ja paahdettua kahvia, jauhettua ja kofeiinitonta. Lisäksi löydät hienoja teelaatuja, suklaata, makeutusaineita, sokeria ja oheistuotteita. La Varesina Caffè odottaa sinua Varesen keskustassa.
Italia, Preganziol
... erittäin tuoksuvaksi pavuksi. Puhuminen paahtamisesta, paahtimosta ja tuotteen muuntamisesta tarkoittaa siis kertoa ryhmästä ihmisiä, jotka yhdessä tekevät töitä onnistuneiden ja arvostettujen sekoitusten kehittämiseksi. Monimutkainen työ, joka vaatii teknisiä taitoja ja jatkuvaa tutkimusta. Ja juuri tätä ohjeistusta noudattaen Goppion on luonut oman kahvikulttuurinsa.
Italia, Muggia
... teknologisiin innovaatioihin. Aromcaffé paahtimo kehittää ja vaalii arvokkaita sekoituksia, onnistuen tulkitsemaan kuluttajien makua ja toiveita, tarjoten kahvia yhä laajemmalle ja vaativammalle asiakaskunnalle, joka koostuu pääasiassa tukkukauppiaista ja suurista jakelukanavista. Tuotevalikoima sisältää papukahvia, jauhettua kahvia, turkkilaista kahvia, kofeiinitonta kahvia, kahvitabletteja ja kapselia espressokoneita varten, mukaan lukien koneiden ja tarvikkeiden toimitus baareille.
Italia, Faenza
Olemme kahvilatarvikkeiden valmistajia. Ruokatuotteet, jotka liittyvät yleisesti kahviin, ja mahdollisuus räätälöintiin: sokeripussit, makeutusaineet, ginseng-kahvi, liukoinen ohra, kofeiiniton kahvikapselit ja ohra, tarjoilusetit.
Italia, Rocca San Giovanni
... modernissa laboratoriossa varmistaakseen aina parhaan laadun. Kahvin käsittely tapahtuu nykyaikaisilla laitteilla varustetussa tehtaassa, jossa on käsityöläispaahtamisjärjestelmä, ja kahvin paahtokokemus alkoi vuonna 1948.
Italia, Trebaseleghe
... koostumuksesta, hitaasta paahtamisesta, joka korostaa aromeja, jäähdyttämisestä ja pakkaamisesta, jotka säilyttävät kaikki tuoreet paahtokahvin tuoksut. Päivitettyjen laitteidemme ansiosta voimme toimittaa myös suuria määriä. Olemme iloisia voidessamme toivottaa teidät tervetulleeksi yritykseemme, jotta voimme näyttää teille askel askeleelta, miten luomme salaisia sekoituksiamme... Olemme varmoja...
Italia, San Marcellino
...jossa on tunnistettava sekoitusten ja kokemuksen harmonia, ainutlaatuinen italialainen tuote, jota on ehdottomasti kokeiltava! Prosessi tapahtuu parhaiden perinteiden mukaisesti rumpupaahdoilla ja kahvin jäähdyttämisellä ilmalla, mikä edelleen takaa parhaan laadun. Tänään Torrefazione Pama Caffè haluaa tiiminsä ansiosta olla viitekohta espresso-kahvikulttuurille.
Sciascia Caffè Roomassa on historiallinen instituutio, joka perustettiin vuonna 1919 Pratin kaupunginosassa. Tänään, kuten silloin, jo sisäänkäynnissä teidät valtaa huumaavia tuoksuja, joita eri tuoreista paahtoseoksista vapautuu, ja joita voi ostaa sekä kokonaisina papuina että jauhettuina mihin tahansa kotilaitteeseen, toimitettuna ympäri maailmaa. Lukuisista tarjouksista löytyy puhdasta kahvia tai suklaakukassa tarjoiltua, myös tuoreella kermalla, erinomainen suuri cappuccino, Sciascia Caffè:n valmistama tumma suklaa, luomuviljeltyjen hedelmien mehuja, appelsiinimehuja ja paljon muuta.
Italia, Borgonuovo di Sasso Marconi
... tuotantojärjestelmät, jatkuva tuotteen valvonta alkuperästä paahtamisen herkkiin vaiheisiin asti, aina kahvin pakkaamiseen, sekä valtava intohimo tätä tuotetta kohtaan ja halu soveltaa käsittelymenetelmiä, jotka kunnioittavat kahvin ominaisuuksia ja aistinvaraisia piirteitä - mahdollistavat Torrefazione Guizzardille erilaisten paahtokahvien tarjoamisen, jotka vaihtelevat alkuperän, lajikkeen ja paahtotason mukaan, mutta kaikki yhdistyvät kiistattomaan erinomaisuuteen. Prosessit, joissa kahvia paahdetaan ja käsitellään suurella innolla ja asiantuntemuksella, sekä tavoite...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play