Italia, Acerra
...Miscela Forte Miscela 100% Robusta. Tumma ja tiivis crema. Vahva, päättäväinen, kestävä. Tumma paahdettu. Toiseksi eniten tuotettu kahvilaji maailmassa Arabican jälkeen, miscela Forte on tunnettu intensiivisestä ja kestävästä aromistaan, täyteläisyydestään ja "suklaisesta" maustaan. Tumma paahto tekee siitä kahvin, jolla on vahva ja kestävä luonne... klassinen napolilainen espresso. Ainesosat: 99% kahvia, 1% suklaa-aromia Huom. KAHVIKAPSELI CORTESE, YHTEENSOPIVAT AROMI MIO -MAISTEET MYYDÄÄN 10 KAPSELIN PAKETEISSA. MISCELA:FORTE AROMA:CIOCCOLATO...
Portfolio (61)
Italia, Lauro
...Pähkinämme, jotka on kuorittu ja paahdettu, valitaan huolellisesti, jotta varmistamme korkeimman elintarvikelaadun. Meillä on BRCGS-sertifikaatti, joka on välttämätön tuotteiden vientiin ja elintarviketurvallisuuden edistämiseen koko toimitusketjussa. Ihana suklaakuorrutus tekee suklaakuorituista pähkinöistämme erittäin herkullisia. Voit käyttää tätä tuotetta modernin karkkibuffetin valmistamiseen, sillä se on hyvä vaihtoehto perinteisille karkille, tai nauttia niitä välipalana yksin tai jogurtin kanssa.
Portfolio (10)
Italia, Sesto Fiorentino
...Jälkimaku: kaakao, vanilja, suklaa, kukkaiset vivahteet ja kuivatut hedelmät Herkullinen maku SEKOITUS Parhaiden tulosten saavuttamiseksi tarvitset paperifiltterin ja kahvia, joka ei ole liian hienoksi jauhettua. Amerikkalainen jauhettu kahvimme on itse asiassa yhä suositumpi tuote jopa italialaisten asiakkaiden keskuudessa. Sekoite koostuu täysin Etelä-Amerikan arabica-kahvista, mikä antaa...
Portfolio (9)
Italia, Barletta
...Paahdettu Viterbo-hasselpähkinä, joka on päällystetty 100 % tummalla suklaalla, makeutettu vain hasselpähkinäpastalla.
Portfolio (10)
Italia, Giarre
...Sicilian käsintehtyjen graniittien tuotanto ja myynti seuraavissa makuissa: Ananas, Sicilian punainen appelsiini, kahvi, suklaa ja kaneli, mansikka ja Maletton metsämansikat, Siracusan vihreä sitruuna, Sicilian mandariini, Avolan manteli ja paahdettu manteli, Bronten pistaasi, Etnan mustat mulperit, bergamotti, Bivonan persikka, Cantaloupe-meloni, valkoiset viikunat, noppa, granaattiomena, minttu...
Portfolio (7)
Sciascia Caffè Roomassa on historiallinen instituutio, joka perustettiin vuonna 1919 Pratin kaupunginosassa. Tänään, kuten silloin, jo sisäänkäynnissä teidät valtaa huumaavia tuoksuja, joita eri tuoreista paahtoseoksista vapautuu, ja joita voi ostaa sekä kokonaisina papuina että jauhettuina mihin tahansa kotilaitteeseen, toimitettuna ympäri maailmaa. Lukuisista tarjouksista löytyy puhdasta kahvia tai suklaakukassa tarjoiltua, myös tuoreella kermalla, erinomainen suuri cappuccino, Sciascia Caffè:n valmistama tumma suklaa, luomuviljeltyjen hedelmien mehuja, appelsiinimehuja ja paljon muuta.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play