Italia, Orbassano
...Piemontelaiset agnolottit ovat ravioleja, jotka on täytetty kolmella eri tuoreella ja vähärasvaisella lihatyypillä (nauta, sika ja valkoinen liha) sekä kauden vihanneksilla (haudutettu kaali, punajuuri tai pinaatti kauden mukaan). Tämä on aito piemontelainen erikoisuus, joka juontaa juurensa 1800-luvun alueelliseen reseptiin. Pääraaka-aineet ovat: keitetty kinkku, paahtopaisti, keitetty kana, pinaatti, paahdettu sika, haudutettu kaali, mortadella.
Portfolio (63)
Italia, Mariano Comense
Ravintola La Piemontese tarjoaa asiakkailleen vain parasta piemontelaista lihaa, joka on tiukasti sertifioitu CO AL VI -yhdistyksen toimesta ja tarjoillaan pitkän kypsymisprosessin jälkeen. Tarjoamme innovatiivista ruokaa, jossa alkuruoat ja pääruoat ovat ainutlaatuisia yhdistelmiä ja valmistetaan paikan päällä, jotta maksimaalinen tuoreus voidaan aina taata. Lihaamme (filee, paahtopaisti...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play