...Il Grana Padano DOP tuotetaan historiallisella suojatulla alkuperäalueella, kiitos Mantovan ja Brescian maakuntien tuottajajäsenien panoksen, jotka ovat kaksi tärkeintä tätä DOP:ta tuottavaa aluetta. Saatavilla eri kokoisina ja kypsytysaikoina, jotka vaihtelevat vähintään 10 kuukaudesta aina 20 kuukauteen kypsymistä.
Italia, Misano Adriatico
...Il Grana Padano DOP 1 kg on italialainen kovajuusto, jota tuotetaan Lombardia, Piemonte, Trentino-Alto Adige ja Veneto alueilla. Takuuvarmasti valmistettu tuoreesta maidosta ja kypsytetty vähintään 9 kuukautta, se on juusto, jolla on rikas ja pehmeä maku. Ihanteellinen alkupaloihin tai ainesosana pasta- ja riisiruoissa.
Portfolio (200)
Italia, MILANO
...Grana Padano D.O.P. on aina ollut Caseificio Zucchellin pääasiallinen tuote, joka on yksi 12 perustajasta, jotka vuonna 1954 perustivat "CONSORZIO DI TUTELA DEL GRANA PADANO", joka edustaa nykyään maailman suurinta D.O.P.:ta. KG 33,620 KOKO MUOTON PAINO HINTA PER KG EURO 7,00 VOIMASSAOLO 09/08/255 MINIMI TILAUS 50 KOKO MUOTOA...
Portfolio (229)
Italia, Giuliano
...Jauho "00", vesi, äitiyhdiste (luonnollinen hiiva pehmeästä vehnäjauhosta tyyppi 0 jauheena, hiiva, maltetut viljajauhot), suola, auringonkukkaöljy, oliiviöljy, kirsikkatomaatit, mozzarella, pinaatti, Grana Padano.
Portfolio (129)
...Grana Padano DOP on puolirasvainen juusto, jota tuotetaan laajalla alueella Pohjois-Italiassa, johon kuuluvat Piemonte, Lombardia, Veneto (paitsi Belluno), Trenton maakunta ja Emilia-Romagna, erityisesti Bologna (Renon joen oikealla puolella), Ferrara, Forlì-Cesena, Piacenza, Ravenna ja Rimini. Se on valmistettu lehmänmaidosta, joka on ruokittu luonnollisilla rehulla, ja Grana Padano DOP:lla on...
Portfolio (10)
Italia, Codogno
...Grana Padano DOP on kovaa, kypsennettyä ja hitaasti kypsyvää juustoa. Sitä tuotetaan Po-joen laaksossa, käyttäen tuoretta, puolirasvaista raakamaitoa, joka tulee endeemisiltä sairauksilta vapailta lehmätarhoilta. Se on italialainen suojattu alkuperämerkintäjuusto (DOP). Tämä tarkoittaa, että kaikki kolme keskeistä vaihetta tuotantoketjussa: eläinten kasvatus, maidon muuntaminen juustoksi ja...
Portfolio (4)
Italia, Cadorago
...Sacco System, maitohappobakteerien tuotantoon erikoistunut yritys, valmistaa sarjan pakastettuja ja kuivattuja maitohappobakteereja, jotka on suunniteltu erityisesti kovien juustojen valmistukseen, erityisesti juustojen, joiden kosteusprosentti rasvattomassa aineessa on 56 %: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Pecorino kovajuusto Vieraile sivustolla https://www.saccosystem.com/ ladataksesi esitteet!
Portfolio (4)
Italia, Ospitaletto
Il Retificio Padano di Ospitaletto – Brescia on kehittänyt vuosien kokemuksen ja hiomisen jälkeen täydellisen valikoiman korkeatiheyksisiä polyeteenimonofilamenttiverkkoja, jotka täyttävät kaikki tarpeet ja sektorit. Maatalous- ja puutarhasektorille tarkoitetuista verkoista (oliivien, pähkinöiden, mantelien ja pudotettavan hedelmän keruuseen) biologisten tuotteiden keruuseen, hedelmien keruuta...
Italia, Busto Arsizio
La Castellanza spa huolehtii maitotuotteiden ja juustojen tuotannosta ja jakelusta, mukaan lukien mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, puhdasta vuohenmaitoa ja monia muita herkkuja, käyttäen aina vain tuoretta maitoa. Yksi erikoisuuksistamme on vuohenjuusto, joka on helposti sulavaa verrattuna muihin juustoihin. Tuotamme myös erittäin korkealaatuista burroa ja mascarponea.
Italia, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, joka sijaitsee Via Emilian varrella Reggio Emilian ja Parmaan välillä, tuottaa voita, jonka maku on ainutlaatuinen, sillä se kerätään yli 150 Parmigiano Reggiano -juustoa tuottavasta meijeristä. Lisäksi yritys tarjoaa kaikki mahdolliset voin eri koot ja on myös Parmigiano Reggiano -juuston (jonka se myös tuottaa) ja Grana Padano -juuston kypsyttäjä, joita myydään sekä...
Italia, Gambasca
... kuuluvat Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano, Mozzarella di Bufala Campana, Burrata, Gorgonzola ja paljon muuta. Markkinoiden tuntemus ja kyky tunnistaa ja tulkita asiakastarpeita mahdollistavat meille asiakkaan neuvomisen, auttaen häntä kasvamaan ja hankkimaan asiantuntemusta tuotteista, esittelystä, leikkaamisesta, säilyttämisestä ja yhdistämisestä. Saavumme jäädytettyjen kuljetusvälineidemme avulla koko Piemonteen ja Liguriaan, ja meillä on organisaatiorakenne kansainvälisiä lähetyksiä varten.
Italia, Vigonza
... äärimmäinen huomio tuotteiden laatuun, erityisesti tyypillisiin ja DOP-tuotteisiin, joista tarjoamme laajan valikoiman juustoja ja leikkeleitä, kuten: GRANA PADANO, kypsytetty yli 30 kuukautta, SPECK, SOPRESSA VENETA, ASIAGO, BRESAOLA. Olemme myös valmiita ja käytettävissä asiakkaalle etsimään tuotetta, jota hän on syönyt Italiassa ja ulkomailla, mutta ei löydä sitä. Kaikki TIP & IT:n työntekijät...
Italia, Parma
ExportEat on ensimmäinen verkkoalusta, joka on omistettu kaikille italialaisen ruoan ja juoman maahantuojille. Tarjoamme sekä verkko- että offline-kanavia, jolloin kuka tahansa voi tehdä tarjouspyynnön verkkosivustollamme. Olemme ensimmäinen alusta, joka mahdollistaa tämän uuden nopeamman menetelmän, ja se on mahdollista useiden tuottajien yhteistyön ansiosta. Tarjoamme myös räätälöintiä tuotteiss...
Italia, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi on erikoistunut italialaisten ja muiden juustojen kypsyttämiseen ja annosteluun. Olemme kykeneviä tarjoamaan kattavan juustopakettimme: Grana Padano Dop ja Parmigiano Reggiano Dop eri kypsyysasteissa, annosteluissa ja raastettuna. Monia italialaisia DOP-juustoja: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP...
...Jo 40 vuoden ajan Latteria Sociale Sant'Angelo on erikoistunut Grana-juuston tuotantoon. Juustojen herkullisuuden salaisuus piilee huolellisessa maidon valinnassa, joka on erinomaista laatua ja varmaa alkuperää, hygieniasääntöjen noudattamisessa sekä tuotantotilan jatkuvassa teknologisessa kehityksessä. Tuotannon lisäksi Latteria Sociale Sant'Angelo myy Italiassa erinomaista GRANA PADANO -juustoa...
Italia, Cesenatico
Romagnan maaperä, joka on täynnä perinteitä, intohimoja ja makuja, on synnyttänyt Pastificio La Fenicen, jossa raaka-aineiden käyttö on ensiarvoisen tärkeää korkean laadun ylläpitämiseksi. Tärkeimpiä ja eniten käytettyjä raaka-aineita ovat sertifioitu romagnolajauho ja Altamuran semolina, Parmigiano Reggiano ja Grana Padano, molemmat DOP-sertifioituja, sekä ainoastaan italialaista tuotantoa...
Italia, Milano
... perinteisten tuotteiden tuottajayhdistysten kanssa, kuten Parmigiano Reggiano, Grana Padano, säilykkeet, erittäin matala happamuusasteen omaava extra-neitsytoliiviöljy, italialainen ja espanjalainen kinkku (jamon iberico), bresaola, pakastettu kala (Argentiinalainen katkarapu). Kaupallistamalla tuotteita, jotka on varattu markkinarakoihin, olemme sitouttaneet merkittävän joukon erikoistuneita jakelijoita...
Italia, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte on italialaisten elintarvikkeiden ja juomien jakeluyritys. Elintarvikesektorilla toimimme tuotteiden kaupallistamisessa, kuten: Juustot: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola dolce ja piccante, savustettu scamorza, Caciocavallo. Kinkut: prosciutto San Daniele, prosciutto di Parma, prosciutto Nazionale, prosciutto mec ja prosciutto formato...
Portfolio (2)
Italia, Desenzano Del Garda
GRANA PADANO-juuston Suojelukonsortio...
Grana Padano D.O.P. tuotanto...
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., Rooman maito: yritys, joka on erikoistunut tuoreen maidon tuotantoon ja jalostukseen Roomassa, helposti sulava tuore maito, UHT-maito, jogurtti, kerma, voi, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, maito- ja kaakaopudding, korkealaatuinen maito.
Grana Padano-juuston tuotanto ja myynti...
Italia, Milano
Italia, San Cipriano Po
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play