No results

Tuloksia ei löytynyt haulla
"kalkkunan lonza-makkara"

Tuotteet haulla "lonza makkara"
Maalaissalami
Ihan kauniin saaren maalaissalamia valmistetaan vähintään kuukauden kypsyneestä sianlihasta. Jokaisen palan paino on noin 300 g ja pituus 27 cm. Pakk...
Chorizo
Chorizo U:mme tuo väriä elämään! Hieman mausteinen maku ja pehmeä koostumus. Kauniin oranssin värinsä ja kuumien makujensa ansiosta et voi enää olla...
Kreolisausage
Creole-makkara on ainutlaatuinen portugalilainen makkara, jonka Monte Safira on täydentänyt omistautumisellaan laatuun ja perinteeseen. Tämä makkara o...
Kuivamakkara
Kuivattu sianmakkara 100 % kotitekoinen Ainesosat: sianliha, luonnollinen suoli, suola, pippuri, dekstroosi, stabilointiaine E450, natriumdifosfaatti,...
Kuivatut Makkarat
Käsityövalmistus, Pyreneiltä, perinteisellä tavalla. Ilman kemiallisia säilöntäaineita (E …) ja ilman allergeeneja (ilman laktoosia, ilman gluteenia).
Pincho Moruno
AINEKSET: Sianliha, kantarellit (17 %), vesi, suola, maissitärkkelys, mausteet, dekstroosi, säilöntäaine (natriumsulfidi), antioksidantit (E301, E331)...
Chistorra Oreada
Valitsemme parhaat lihat tämän herkullisen tuotteen valmistamiseksi erilaisiin resepteihin.
Raakannahka Ankka
Koostumus: Ankka 32%, naudan nahka 60%, tärkkelys 4%, glyseriini 1,8%, suola 0,1%, sorbitoli 2%, kaliumsorbaatti 0,1 Analyyttiset komponentit: Raakapr...
400g alipainepakattu kuivatun makkaran pippuri tai chilipippuri
Kypsytetyt lihat, joissa on aito ja hienostunut maku, tekevät jokaisesta yhteisestä hetkestä tilaisuuden nauttia italialaista laatua. Tiukasti mauste...
EURO 8,00 AL KG SALAME PIACENTINO DOP
Salame Piacentino DOP on lihatuote, makkara, karkea, joka on valmistettu laihasta lihasta ja pienestä prosentista rasvaosia sioista, jotka kuuluvat La...
Parsakaali
Parsakaali eri paloina Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käyt...
Munanuudelit
Munanuudelit, valmistettu tuoreista munista pronssilla vedettynä, 100% italialaista viljaa - 100% Made in Italy...
Lihacannelloni
"Les Classiche" Canutilta valmistetaan huolellisesti valituista raaka-aineista, ilman väriaineita tai säilöntäaineita. Kuten kaikki Canutin munapastat...
Riisi verimakkara
Monte Safiran riisiverimakkara on perinteinen portugalilainen verimakkara, joka ilmentää Ribatejon alueen rikasta kulinaarista perintöä. Tämä herkku o...
Musta makkara
Mustamakkara, tai mustamakkara, on ainutlaatuinen portugalilainen herkku, jota Monte Safira on täydentänyt omistautumisellaan laatuun ja perinteeseen.
Salpicão-makkara
Salpicão-makkara on perinteinen portugalilainen makkara, jonka Monte Safira on valmistanut tarkkuudella ja huolella. Tämä makkara on valmistettu parha...
Chistorra
AINEKSET: Sian poski, rasva, sian nahka ja sian veri, suola, maitoproteiini, mausteet, makuaine E621. Luonnollinen sian suoli. Saattaa sisältää jälkiä...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play