... vaihtelevaan ilmaston ansiosta. Tänään arvostettu I BIO Zimarino, ekstra-neitsytoliiviöljy, joka on peräisin muinaisista kulttuureista tunnetuista lajikkeista, joilla on erinomaiset aistilliset ja aistinvaraiset ominaisuudet, edustaa korkealaatuista ja aitoa Made in Italy -elintarviketta. Maataloutemme ei ole intensiivistä, maamme ei ole ylikäytetty, ja biodynaaminen tuotantomme on pienempi kuin...
Italia, Gambolò
... antaa oikean arvon poikkeukselliselle ja ainutlaatuiselle aamiaiselle. Pakastettu tuotteemme säilyttää kaikki sen aistinvaraiset ominaisuudet, joten se soveltuu laajaan jakeluun, mikä mahdollistaa myös italialaisen laadun vientiä ulkomaille.
Italia, sovizzo
... toimii tiivisteenä. Sisältö säilyy muuttumattomana ajan myötä ja säilyttää kaikki tuotteiden aistinvaraiset ominaisuudet. Juoma-astian suuri aukko avattaessa korostaa myös tuoksua, ja sen tuoksuelämys tuo suurta nautintoa. Tavoitteemme on tuoda markkinoille suuria viinejä ja hienoja väkeviä juomia uudessa pakkauksessa, uudella annostelulla, antaen mahdollisuuden nauttia tuotteesta ilman, että on pakko avata tavallista pulloa.
Italia, Barletta
Vallarella-perheen tarina on rakkaustarina. Se alkoi noin vuonna 1920. Olemme syntyjämme tuottajia ja kehitämme öljyntuotantoamme muuntajiksi. Yrityksemme on täysin luomua, huolehdimme oliivilehdoistamme luomusääntöjen mukaisesti, sadonkorjuun ja puristuksen välinen aika on 24 tuntia, ja puristus tapahtuu kylmämenetelmällä varmistaaksemme, että lopputuotteella on kaikki ne aistinvaraiset ominaisuudet, joita hyvällä öljytuotteella tulee olla.
Italia, Sant Egidio Del Monte Albino
... Luomutuotteet. Tomaattejamme valvotaan jatkuvasti. Ne kerätään ja käsitellään saman päivän aikana, jotta niiden tuoreus ja aitous säilyvät. Kuorimiseen käytämme mekaanista järjestelmää, joka mahdollistaa prosessin suorittamisen niin hellävaraisesti, että tomaatin "sametti" säilyy ehjänä. Tällä tavoin hedelmän aistinvaraiset ominaisuudet ja aromi pysyvät muuttumattomina. Käsityöläisyys on meille laadun synonyymi. Jokainen tomaatti valitaan käsin ja tarkistetaan uudelleen kuorinnan jälkeen. Siksi Grimaldi purkittaa vain parhaat tomaatit.
Italia, Trezzano Sul Naviglio
...Oliivit kerätään tiukasti ennen täydellistä kypsymistä, alkaen lokakuun puolivälistä, jotta taataan parhaat aistinvaraiset ominaisuudet ja pidempi säilyvyys. Puristus tapahtuu öljytehtaassa, joka sijaitsee hyvin lähellä keruupaikkaa, mikä takaa minimiajat odotukselle. Kymmenen vuoden kokemus ekstra-neitsytoliiviöljyn tuotannosta, Matteo Cibicin luovuus ja kekseliäisyys sekä Mastro Vetraio Pietro Vieron huolellisuus jokaisen yksittäisen pullon luomisessa ovat mahdollistaneet ainutlaatuisen tuotteen maailmanlaajuisesti laadun ja muotoilun osalta.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play