Italia, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Geografinen Indikaatio Tuotantoalue: Emilia Rypälelajike: Lambrusco Alkoholiaste: 8 % vol. Väri rubiinipunainen Aroma Viinimäinen ja hedelmäinen Maku makea, miellyttävä ja harmonisesti miellyttävä Yhdistelmät punainen liha, riista Tarjoilulämpötila 18°-20° C.
Portfolio (4)
...Seos 100% arabica-kahvia, makea maku hunajan ja sitrushedelmien vivahteilla.
Portfolio (7)
Italia, Pontecagnano Faiano
...Maku on makea ja kuitupitoinen. Vihreät lehdet erottuvat punaisista suonista, samoin varsi. Sisältää kohtuullisesti vitamiineja ja kivennäisaineita. Baby leaf -lajike. Mahdollisuus käyttää sekoitusten valmistamiseen. Saatavilla mustissa laatikoissa tai 500 g ja 1 kg:n lämpötiivistetyissä styroksipakkauksissa.
Portfolio (10)
Italia, Cernusco Lombardone
...Ceylonin musta tee Tämä pitkälehtinen, hieman kihara tee Sri Lankasta, on tyypillisesti englantilaista makua. Se on intensiivisen aromin omaava tee, jossa on täyteläinen ja makea maku. Oikeaa käyttöä varten: laita yksi teelusikallinen teetä 200 ml:aan vettä 85 °C:ssa. Anna hautua 3 - 4 minuuttia. Siivilöi ja nauti sellaisenaan tai makeutettuna. Sisältö: 100 gramman pakkaus...
Italia, Marciano Della Chiana
... ominaisuus: se ei sisällä Alliinia. Tämä tekee siitä täysin helposti sulavaa eikä se jätä jälkeensä epämiellyttävää hajua. Yhteenvetona, valkosipuli, joka on suudelmien kestävä. Tämän kastikkeen valmistamiseen olemme käyttäneet koko Aglione-kasvia kukasta sipuliin. Tuloksena on raikas, makea ja hienostunut maku. Tästä syystä suosittelemme lämmittämään sitä vain muutaman minuutin ajan ennen kuin kaadat sen pastan päälle. Täydellinen maustamaan mitä tahansa pastaa, erityisesti perinteisiä Pici-pastoja, halutessasi lisätä sieniä ja makkaraa tai kapriksia ja anjovista tai kypsytettyä Guancialea.
Portfolio (10)
...Lasipulloissa 0,75 l. Pakkaus sisältää 6 pulloa. MANDEL-INSOLIA VIINI. Ainesosat: Viini, sokeri, luonnollinen manteliaromi (2,5%). Sensorinen ulkonäkö: Kirkas viini, vaaleankeltainen väri. Makea hedelmäinen maku, jossa on valkoisen marjan vivahteita, voimakas tuoksu ja maku karvasmantelista. MANDEL-NERO D'AVOLA. Ainesosat: Viini, sokeri, luonnollinen manteliaromi (2,5%). Sensorinen ulkonäkö...
Italia, Bronte
...Ainesosat: sokeri, kasviöljyt ja rasvat (palmu, palmuydin), öljyt (auringonkukka), rasvaton maitojauhe, herajauhe, kanelijauhe 1%, kanelin maku, emulgointiaine (E322 soijalesitiini), aromit (vanilliini).
Portfolio (56)
Italia, Forli'
...Kahvipavut, kermaisen ja aromaattisen kahviseoksen. Koostuu pääasiassa Keski-Amerikan Arabica-kahvista, se on tuoksuva seos, tiheä ja läpitunkeva maku. Tämä seos antaa voimansa kupissa rajoitetussa sisällössä; kermaisen, tiheän ja pitkäkestoisen tumman pähkinän näköinen. Makuviitteet viittaavat paahdettuun ja karamellisoituun, yhdistettynä hedelmäiseen tuoksuun. Niille, jotka rakastavat makeaa ja hedelmäistä kahvia. MAKEA ESPRESSO...
Portfolio (23)
...Oliivilehtiä käytetään muinaisen Välimeren reseptin mukaan, mukauttaen käsintehtävän valmistuksen menetelmää, jolloin tuotetaan Olivetum, katkera mutta makea maku, joka on valmistettu oliivilehdistä ja sitrushedelmien kuorista.
Portfolio (2)
Italia, Alliste
... samanaikaisesti makea ja voimakas maku, joka yhdistää granaattiomenan ja limen taidokkaasti, tekee kkerlystä juoman, jota voi nauttia milloin tahansa päivän aikana, ystävien kanssa, yksin diskossa tai cocktailin kanssa, urheilun jälkeen, unelmienne tytön seurassa... kkerlyn kanssa ujous ja tylsyys häipyvät, antaen tilaa suuremmalle hyvinvoinnille ja elinvoimalle. Tästä syystä emme puhu "energia...
Italia, Capaccio Paestum
Palma-maatilat on erikoistunut yrttien tuotantoon ja sijaitsee Cilenton kansallispuiston porteilla. Aromaatit ovat intohimo, mutta eivät vain niiden tuottajille: oreganolla, salvialla, mintulla, laakerinlehdellä... jokaisella aromaatilla on erilaisia ominaisuuksia: maku voi olla makea, karvas, mausteinen tai hienovarainen. Joka tapauksessa, pöydässä, yrtillä voi olla suuri merkitys. Monet niistä...
... makea. Tämä johtuu useista tekijöistä, kuten maaperän luonteesta, leudosta ilmastosta, puhtaasta ilmasta, kastelussa käytettävien vesien laadusta ja ennen kaikkea asiantuntemuksesta ja omistautumisesta tätä hedelmää kohtaan. Meidän appelsiinit viljellään ja kerätään suoraan meidän käsin, ne eivät saa lainkaan käsittelyä vahojen tai kemiallisten aineiden kanssa, ne tulevat teille juuri sellaisina kuin Sicilian aurinko ne luo......
... kondiittorin luovuuden mukaan. Mutta jos joku haluaa erottua kaikin keinoin, on myös mahdollista saada ainutlaatuisia ja räätälöityjä laatikoita. Tapa, jolla ei unohdeta menneiden aikojen makuja ja värejä ripauksella moderniutta. Yhteenvetona, idea ei ole vain makea, vaan myös maukas. Koska maku (ja silmä) eivät voi ravita vain sarjatuotetuilla tuotteilla. Voittoisa valinta, jos on totta, että Bottone-yhtiö, vaikka nuori, on jo saanut monia kansallisia ja kansainvälisiä palkintoja vakavuudestaan ja laadustaan. Myös "pakkaus" on huolellisesti suunniteltu ja se soveltuu yritysten räätälöintiin.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play