Italia, Misano Adriatico
...Tämä TESSUTO Primitivo del Salento IGT -viini on erinomainen valinta viinin ystäville. Pakattu 75 cl pulloihin, se on täydellinen tasapaino aromin ja herkullisen maun välillä. Nauti tätä punaista viiniä grillatun lihan tai kypsien juustojen kanssa unohtumatonta iltaa varten. Osta nyt oma 6 pullon pakettisi.
Portfolio (200)
Italia, VILLA CASTELLI
...Primitivo IGP Salento Brindisi-alueelta. Alkoholipitoisuus 13,50% Vol.
Portfolio (10)
Italia, Barletta
... kylmäesimaceroinnin, jota seuraa fermentointi terästankeissa valittujen hiivojen avulla noin 10 päivän ajan 24-26 °C:ssa ja kuorimacerointi. Tämän jälkeen tapahtuu lopullinen puristus pehmeillä puristimilla ja malolaktinen fermentointi teräksessä. Viini kypsyy ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä 18 kuukautta.
Italia, San Donaci
...Viini, joka on valmistettu 100 % Primitivo -rypäleistä. Tuotantoalue: Salento, Brindisin ja Lecce'n maakuntien välillä. Punaviinin valmistus tapahtuu lämpötilansäätelyllä käymisprosessin aikana. Se erottuu pehmeistä tanniineistaan ja pitkäkestoisesta maku- ja tuoksuelämyksestään. Tuoksussa korostuvat kypsien punamarjojen, kuten mansikoiden, vadelmien ja mustikoiden, aromit myös hyytelöiden muodossa. Ihana kypsien juustojen, kuten Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, bolognese-kastikkeella maustetun pastan ja riistapihvien kanssa.
Portfolio (5)
Italia, Maruggio
Tenute Bruno on käyntikortti alueelle, joka herättää eloon oliiviöljyn ja viinin tuotannon, joka sijaitsee Etelä-Italiassa Maruggion kunnassa. Yritys kattaa alueen, jossa oliivilehdot ja viinitarhat käsitellään tiukimpien ekologisten maatalousmenetelmien mukaisesti. Vaikuttavat vanhat oliivipuut hallitsevat maisemaa, niiden yksilölliset, "kiemuraiset" rungot ja köynnökset kasvavat osittain vanhan ...
Portfolio (8)
...Olemme perheomisteinen maatalousyritys, joka sijaitsee Carovignossa (BR) - Puglian alueella. Tuotamme IGT Salento -viinejä, jotka ovat helposti juotavia mutta eivät banaaleja, kunnioittaen alkuperäisten viinirypälelajikkeiden, kuten primitivo, negroamaro, malvasia ja ottavianello, aitoutta ja erityispiirteitä. Masseria Pietrasantan omistamilla mailla tuotamme myös korkealaatuista ekstra...
...Tuotantoalue: Leverano (Le). Rypäleet: 70% Negroamaro, 20% Primitivo, 10% Montepulciano. Viljelyjärjestelmä: alberello. Maan luonne: alluviaalista alkuperää, keskipaksua, kalkkikivelle taipuvaisia alueita. Viininvalmistus: huolellisen rypäleiden valinnan jälkeen ne murskataan (ilman puristusta). Mehu käy terästankeissa 10-12 päivän ajan kontrolloidussa lämpötilassa 24-26°C. Käymisen jälkeen viini...
Portfolio (4)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play