Italia, Dorgali
...Saatu puhtaasti Cannonau-rypäleiden käsittelystä. Käymisen jälkeen, joka kestää 15–20 päivää, viini kypsyy pääasiassa teräksisessä säiliössä vähintään 10 kuukautta, kun taas pieni osa kypsyy ranskalaisissa tonneaux-tynnyreissä alle vuoden ajan. Pullotuksen jälkeen seuraa 2–3 kuukauden kypsytys. Elävän rubiininpunainen väri, Vigna Sorella tarjoaa nuoruudellaan ja raikkaudellaan Sardinian aromeja...
Portfolio (5)
Lähetämme koko Eurooppaan Sardinian parhaat perinteiset tuotteet: Lampaanjuusto; Lehmänjuustot; Viinit (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Myrttilikööri; Perinteiset makeiset; Perinteiset pastat (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Asiakkaamme ovat yksityisiä ja jälleenmyyjiä. Nopeat lähetykset!!
Italia, Berchidda
Vini Sardi della Cantina Giogantinu, joka on erikoistunut viinin tuotantoon jo yli puolen vuosisadan ajan, ylpeilee 250 viinituottajalla, joiden viljelyala on yhteensä 320 hehtaaria. Näin ollen sillä on kiistaton johtoasema sardiniolaisissa viineissä. Modernin pullotusteknologian ansiosta se takaa 4500 pullon tuntituotannon ja tarjoaa näin sardiniolaisia viinejä kansallisille ja kansainvälisille m...
... granaatinhehkuisia vivahteita. Sen pitkä, erityisen hieno tuoksu sisältää maraskaa ja metsämansikoita, ja maku on laaja, kuiva, raikas ja pitkä. - Lakana, joka on nimetty viinitarhojen sijainnin mukaan, eroaa mamuthonesta käsittelytavan vuoksi; ensimmäisen käymisen jälkeen teräksisissä säiliöissä seuraa toinen käymisprosessi tammitynnyreissä. - Ilisi on tynnyrikypsytetty viini, joka on kypsynyt tammitynnyreissä 12 kuukautta.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play