Italia, Trino
Vuodesta 1981 GELPAS on tarjonnut jäätelöitä, croissantteja ja välipaloja baareille ja ravintoloille. Uniikkien tuotteiden ansiosta olemme ainoa oikea vaihtoehto baarillesi! Palvelu, laatu ja kilpailukykyiset hinnat. Tämä filosofia on aina ollut perusperiaatteemme, ja vielä tänäkin päivänä sitä elämme intohimolla ja päättäväisyydellä. GELPAS on erikoistunut yksinomaan baarien, ravintoloiden, pubie...
Portfolio (9)
Italia, Giarre
FC Food jakelu - tuore pizza pohja - pakastettu pizza pohja - roomalainen puccia pizza - focaccia - täytetty pizza - tuoreet paninit - pakatut paninit - leivonnaiset - käsintehty sisilialainen granita, kuten pistaasi, kahvi, manteli, mulperi, meloni, vesimeloni, manteli, kookos, minttu, viikuna, sitruuna granita - lämmin ruoka - arancini raguu - arancini pistaasi - arancine - pakastettu arancino ...
Portfolio (7)
Italia, Barletta
Aina hyvän etsimisessä, Orsini Luomusuklaa ilmentää haluamme olla rehellisiä ja läpinäkyviä maailmalle. Luomusuklaakonvehdit, luomusuklaalevyt, luomusuklaatryffelit, luomu gianduia -cremino, kaikki valmistettu luomuraaka-aineista ja italialaisista lähteistä, hasselpähkinä ja manteli valittu Italiassa. Laatusuklaata ja makeisia, sekä teollisia pähkinäsekoituksia jäätelöön ja jogurttiin. Makeiset...
Portfolio (10)
Italia, Bronte
Bronte-alueella, joka on kuuluisa Bronte DOP -vihreistä pistaasipähkinöistä, Spitaleri s.r.l. aloitti toimintansa vihreän kullan kuorimisella, johon liittyi pistaasipähkinöiden, mantelien ja paikallisten hasselpähkinöiden käsittely ja kaupankäynti. Huolellisen valinnan jälkeen tuomme maahan parhaat ulkomaiset pähkinälajikkeet, täysin omien laatuvaatimustemme mukaisesti, taaten tuotteet, joissa on ...
Portfolio (2)
Italia, Comacchio
Segel on italialainen perheyritys, joka on valmistanut korkealaatuisia jäätelöitä ja sorbetteja vuodesta 1982 alkaen, käsityönä ja valikoituja raaka-aineita käyttäen. Segel toimittaa tuotteitaan HO.RE.CA-sektorin yrityksille, tukkukauppiaille ja päivittäistavarakauppaan, sekä kansallisesti että kansainvälisesti.
Portfolio (3)
Italia, San Salvatore Telesino
JELLY ICE on yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten käsintehtyjen jäätelöiden ja puolijäätelöiden tuotantoon ja toimituksiin. Esittelemme vaatimattoman valikoiman kermajäätelöitä ja hedelmäsorbetteja, puolijäätelöitä, annosjäätelöitä, jälkiruokia laseissa, vohveleita ja jäätelötötteröitä, kertakäyttötuotteita jäätelöbaareille, konditorioille, jugurttikaupoille ja kahviloille. Tarjonnastamm...
Antica Compagnia Siciliana, dynaaminen elintarviketeollisuus, joka sijaitsee Etna-vuoren juurella, syntyi ryhmän sicilialaisia yrittäjiä, jotka toimivat leivonnaisten, gastronomian, pikaruokailun ja dieettiluokan alalla, oivalluksesta ja halusta yhdistää rakkaus omaan kotimaahan selkeään ja moderniin liiketoimintanäkemykseen. Konkreettinen projekti, joka alkaa aina hellästi hoidetusta ideasta: tuo...
Italia, Montecchio Maggiore
La Nuova Tradizione on yritys, joka on perustettu alan intohimoisten ammattilaisten toimesta, ja se on omistautunut tarjoamaan korkealaatuisia puolivalmisteita auttaakseen gelaterian luovaa prosessia. Yritys pyrkii innovoimaan samalla kun se kunnioittaa gelaton valmistuksen taidetta. Laatu, turvallisuus ja palvelu ovat heidän brändinsä perusta, mikä on johtanut siihen, että heitä on tunnustettu jo...
Italia, Alliste
Miwa s.r.l. è un ingrosso specializzato nella distribuzione di prodotti e materie prime per Ristoranti, Bar, Pasticcerie, Pizzerie, Gelaterie, Sale ricevimenti, B&B, Street Food, Trattorie, Panifici, Hotel. Presenti nel territorio Pugliese, ad Alliste, è un Ingrosso presente sul mercato da piu' di 2o Anni. Miwa si pone come obiettivo di essere l'Unico Ingrosso che oltre a merce e Servizio, si impe...
Italia, Casamarciano
Caporaso on johtava pähkinöiden tuotannossa vuodesta 1960. Viimeisten 15 vuoden aikana se on kehittynyt B2B-myyntiverkostossa tarjotakseen loppukäyttäjälle (jäätelötekijä/konditoria) tuotteen, jota hän on aina halunnut, optimoidakseen prosessiensa laatua oikean hinnan vastineeksi, joka ei kärsi vanhan myyntiverkoston pakottamista klassisista 3/4 osto/myyntivaiheista. Suora yhteys tuottajaan ja la...
Gel Cream syntyi vuonna 2008 perustaja Giancarlon oivalluksen ansiosta, ja hänen lastensa tuella hän aloitti uuden seikkailun hyppäämällä monimuotoiseen jäätelömaailmaan. Perustukset ovat jo olemassa ja ne ovat vankat, sillä hyödynnetään kaksikymmentä vuotta kestäneitä kokemuksia ja tietoja, jotka ovat kasvaneet ja kehittyneet Po-joen laaksossa. Rakennus kattaa 5 000 neliömetrin alueen, joka on ta...
Italia, Bistagno
Giuso: vuosisadan innovaatioita. Tuotanto ja myynti tuotteista, raaka-aineista, puolivalmisteista ja elintarvikkeista jäätelö-, leivonnais- ja leipomoteollisuudelle: italialaiset jäätelöt, kerma, sokeroidut hedelmät, hillot, marmeladit, hillo, amarena. Missio: Tuottaa koostettuja raaka-aineita ja puolivalmisteita käsityöläisille ja pienille teollisuuksille jatkuvan innovatiivisten ratkaisujen ets...
Italia, Silea
Vuonna 1964 perustettu käsityöläislaboratorio jäätelöiden kartioiden ja vohvelien valmistukseen, veljesten Luigi ja Roberto Vaninin yrittäjähenkisen aloitteen ansiosta, on nopeasti kasvanut ja muuttunut yritykseksi, jonka tuotantokapasiteetti ylittää 1.000.000 kappaletta päivässä. Yli 6.000 m²:n katetulla alueella toimiva yritys työllistää nykyään yli 30 erikoistunutta teknikkoa, jotka työskentele...
Italia, Segrate
MAAILMAN KUULUISAT JÄÄTELÖT. Gelati Graziosi ei ainoastaan tarjoa korkealaatuisia luonnollisia raaka-aineita, vaan myös teknistä ja formulointiapua, luovuudella, asiantuntemuksella ja suurella huomiolla maailman kehityksiin. Se tutkii, kehittää ja tuottaa korkealaatuisia luonnollisia neutraaleja ja täydellisiä pohjia alalle, jäätelö- ja konditorialiikkeille, puolivalmisteita luonnollisessa nestem...
Italia, Roseto D'abruzzi
Meidän tarinamme: Maria Magrini aloitti 1930-luvulla ensimmäisten käsintehtyjen jäätelöiden valmistamisen vanhassa Caffè Magrinissa, jossa huolella valitut raaka-aineet, jotka ovat täysin aitoja ja tuoreita, mahdollistivat jäätelön ystävien kokoontumisen paikan syntymisen. Hyvän jäätelön tarina Rosetossa jatkuu sitten lasten myötä, jotka loivat ensimmäiset kupit, niin ainutlaatuiset ja kekseliäät...
Italia, Roma
KÄSITYÖNÄ VALMISTETTU SUKLATEHDAS ROOMASSA Leivonnaisliike Hansel ja Gretel on yksi Rooman parhaista käsityöleipomoista, joka tarjoaa käsintehtyjä suklaakonvehteja. Suklaakonvehtien täysin käsityönä valmistettu tuotanto erottuu käytettyjen raaka-aineiden hienostuneisuudesta ja laadusta, niiden muodon epäsäännöllisyydestä sekä valittujen yhdistelmien rohkeudesta. Mikä tahansa asiakas, joka etsii kä...
Portfolio (2)
Italia, Berlingo
Juomien jauheeseokset: kuumat ja kylmät suklaat, pikakahvit, ginseng-kahvi, ohra… seokset slushille, pakastetuotteille, jäätelöille, kylmille kermalle, sorbeteille, maitojauheille, teille, krepeille, vohveleille, pannukakuille jne. Nestevalmisteet päällysteille, siirapeille, slushille jne. Yrityksemme on ISO 22000 ja IFS -sertifioitu. Vakuutamme teille korkeimmat kansainväliset laatustandardit, ...
Italia, Formello
Gelimont tarjoaa tuotteita ja puolivalmisteita käsityöjäätelöntekijöille, kaiken mitä tarvitaan hyvän käsityöjäätelön valmistamiseen.
Italia, Caltagirone
Zagara-kahvila on oikea valinta niille, jotka haluavat herkullisia leivonnaisia, jotka on valmistettu aidoista raaka-aineista. Juhlakakut, buffet-leivonnaiset ja paljon muuta, kaikenlaisiin tapahtumiin. Myymme tyypillisiä sicilialaisia tuotteitamme Italiassa ja ulkomailla: Mantelileivonnaiset, colorelle, käsintehdyt keksit ja paljon muuta. Tarjoamme catering-palvelua juhliin ja lisäksi tarjoamme m...
Oasi perustettiin vuonna 1989 elintarvikeyrityksenä, joka on erikoistunut puolivalmisteisiin kuumien ja kylmien juomien valmistukseen HO.RE.CA-kanavalle (baarit, kahvilat, ravintolat, hotellit, catering). Päätuotteemme: ohrakahvi ja ginseng, jääpalat, kylmät kermat, frappé, sorbetit sekä niihin liittyvät mainosmateriaalit ja laitteet ilmaiseksi käyttöön.
Ammatti jäätelötekijä on jäätelökoulu, joka opettaa luomaan aidosti käsintehtyä jäätelöä käyttäen vain luonnollisia raaka-aineita. Koulutuksissamme emme käytä lisäaineita, säilöntäaineita tai väriaineita, kaikki tämä on tarkoitettu kouluttamaan tulevaisuuden jäätelötekijöitä parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutusohjelma jakautuu kolmeen tasoon: Ensimmäisen tason jäätelökurssi: Ensimmäisen taso...
Italia, Coriano
Crème Caramel Bio on käsityöläislaboratorio, joka tuottaa erittäin korkealaatuista jäätelöä tukkumyyntiin. Se perustettiin mestarijäätelötekijä Marco Mazzottin ideasta vuonna 1992 Rimini-provinssissa. Tarkemmin sanottuna, meillä on erikoisosaamista korkealaatuisen ja ravintoarvoiltaan korkean käsijäätelön tuotannossa ja toimituksessa (kalorit vähennetty 18 % - 25 % verrattuna käsijäätelöiden keski...
Portfolio (1)
Italia, Marsala
Italia, Almenno San Bartolomeo
Perustettu vuonna 1912, erikoistunut jäätelön valmistukseen korkealaatuisista raaka-aineista, kuten tuoreesta maidosta, Amalfin sitruunoista, Calizzanon kastanjoista ja Thunin hunajasta. Tuotantoprosessiin kuuluu jokaisen vaiheen tarkka valvonta valmistuksesta pakastamiseen, säännöllisin mikrobiologisin tarkastuksin maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Mikään ei jätetä sattuman varaan, ei ed...
Italia, Palermo
Monsù on start-up, joka tuottaa aitoa sicilialaista gelatoa saaren perinteisten reseptien mukaan, käyttäen korkealaatuisia raaka-aineita erinomaisilta pieniltä alueellisilta tuottajilta. Yritys sijaitsee Palermossa ja se on syntynyt Vesco-perheen ideasta, joka on ollut mukana sicilialaisten viinien ja ruokien edistämisessä vuosien ajan. Gelatomme on luonnollisten raaka-aineiden ja täysin uuden tu...
MondoBar on virallinen jäätelötarvikkeidesi toimittaja, Italiassa ja maailmalla. Parhaat tuotteet ja puolivalmisteet jäätelön valmistukseen, valittuna sinulle huolella ja asiantuntevasti. Jos etsit osaavaa, valmistautunutta ja aina tarpeitasi kuuntelevaa kumppania jäätelöteollisuudessa, me Mondobarilla olemme oikea ratkaisu. Tässä vain muutamia syitä, miksi sinun pitäisi valita Mondobar virallisek...
Italia, Aprilia
Toimimme elintarvikesektorilla, tyypillisten kampanialaisten ja sisilian makeisten sekä pakastetuotteiden jakelussa.
Italia, Caltanissetta
La Cono D’oro srl perustettiin Caltanissettassa (Sicilia) käsityöjäätelön valmistajana. Meitä erottaa erityisesti paikallisten korkealaatuisten raaka-aineiden käyttö ja ammatillinen osaaminen, johon yhdistyy tietämys ja kokemus käsityötuotteiden alalta, taaten näin korkeimmat laatustandardit. Olemme valmistajia vuodesta 2003, ja kokemuksemme juontaa juurensa vuoteen 1980, jolloin olemme onnistunee...
Antica Gelateria Matteo perustettiin vuonna 1962 ja se tuottaa "Fruttini Gelato" -jäätelöitä, joita on aina pidetty erittäin korkealaatuisina elintarvikkeina. Yritys on kehittynyt dynaamisen nuoren johtamisen ansiosta, joka on osannut kehittää uusia myyntikanavia ja ymmärtää markkinoiden kehitystä, kuitenkaan koskaan luopumatta ajatuksesta tuottaa laadukasta tuotetta. Itse asiassa se on parantanut...
Fonderia del Gelato, Coriano di Rimini, on nuori yritys, joka perustettiin vuonna 2017, ja siitä huolimatta se on asiakkaiden ensisijainen valinta sekä Romagnan alueella että kauempana, koska yhdistämme 25 vuoden kokemuksen mestarijäätelötekijämme Marco Mazzottin kanssa nykyaikaisimmat toimitusteknologiat. Tuotamme käsintehtyä luonnollista jäätelöä käyttäen parhaita italialaisia luonnollisia raaka...
Portfolio (1)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play