Italia, Bertinoro
PERFEKTIONIN MAASTO YLI 60 VUOTTA. Romagnan sydämessä, alueella, joka on täynnä perinteitä ja gastronomista kulttuuria, Attilio Babbi perusti vuonna 1952 BABBI-makeistehtaan, joka keskittyi kartioiden, wafereiden ja puolivalmisteiden tuotantoon jäätelöalan mestareille. Yritys, kiitos täysin aitojen raaka-aineiden ja käytettyjen ainesosien tuoreuden, tuli nopeasti käsityöjäätelön mestareiden viitep...
Portfolio (8)
Italia, Milano
FOG on käsintehty, gluteeniton, luomupastabrändi, jonka pakkaus on kierrätettävä. Valmistamme taikinaa ilman lisäaineita ja testaamme kaikki tuotteet varmistaaksemme korkeat laatuvaatimukset. Teemme tukkukauppaa jälleenmyyjien, verkkokauppojen, horeca-toimintojen kanssa ja kehittämämme yksityisbrändiprojekteja. Uskomme, että ruoka voi kehittyä menettämättä perinteistä herkullisuuttaan.
Portfolio (4)
Italia, Sant'angelo Di Brolo
Haluamme luoda asiakkaillemme ja toimittajillemme suhteen, joka mahdollistaa raaka-aineiden arvostamisen ajan myötä ja erottumisen markkinoilla. Työskentelemme vain Nebrodi-pähkinöiden kanssa, alkuperä Siciliasta, Italiasta. Tuotteemme ovat: kuoripähkinät, raakat pähkinät, paahdetut pähkinät, pähkinärouhe, pähkinäjauho, paahdettujen pähkinöiden puhdas pasta, pähkinäperusteiset tahnat...
Portfolio (4)
Italia, Altamura
Altamuran alueella, Apulian ja Lucanian rajalla, vihreässä Murgian alueessa, valmistetaan PASTA JESCE -pastaa, joka on pääasiassa käsityönä valmistettua. Huolellinen ja tarkka valinta raaka-aineista, jotka kaikki ovat kansainvälisesti sertifioituja, antaa makua ja laatua pastallemme. Käytämme pitkää kuivausprosessia, joka vaihtelee 12:sta 18:een tuntiin, alhaisissa lämpötiloissa, jotka vaihtelevat...
Sabatino-maatilat on nuori yritys, joka perustettiin vuonna 2013, ja sen tavoitteena on tuottaa ja markkinoida korkealaatuista pastaa. Tuotantoa varten Marche-alueella viljellään ja käsitellään vanhaa ja ei-hybridisoitua viljaa... 'Saragolla'-vehnää. Se jauhetaan kivimyllyllä, minkä jälkeen se valmistetaan pastaksi pronssitransferoinnilla ja hitaalla, matalassa lämpötilassa tapahtuvalla kuivaa...
Italia, Riese Pio X
Ollessamme jo useita vuosia elintarvikemarkkinoilla, olemme erikoistuneet levy-lasagnen valmistukseen, jota tarjoamme eri kokoisina, painoisina ja ainesosina: Durumvehnäsemina, puolikuituinen ja täysjyvä durumvehnäsemina, speltti, speltti dicocco, speltti spelta ja monia muita. Laatu, perinteet ja erityinen huomio tuotteen aitouteen ovat olleet keskiössä useiden vuosien ajan, ja painopisteemme on ...
Italia, Turin
... NFC:stä (omena, aprikoosi, granaattiomena, porkkana, hapankirsikka, sitruuna, appelsiini, persikka, päärynä, musta porkkana, punajuuri), NFC-hedelmämehuja, auringossa kuivatettuja aprikooseja, viikunoita, hasselpähkinöitä (ydin, jauhot ja tahnat), pistaasipähkinöitä, linssejä, kikherneitä, superfood-aineksia, kasvipohjaisia proteiineja ja tomaattitahnoja. Laajennamme jatkuvasti orgaanisten ainesosien tarjontaa, joita tarjoamme suoraan orgaanisilta viljelijöiltä ja valmistajilta Turkissa, Italiassa ja EU:ssa.
Portfolio (10)
Pasta Riscossa vuodesta 1902. Korkealaatuista durumvehnästä valmistettua pastaa, jossa on vähintään 12,5 % proteiinia. Pastificio Riscossa kattaa yli kymmenen tuoteryhmää: Kuivapasta durumvehnästä, Erityinen alueellinen pasta, Puolivalmisteinen ja käsintehty pasta, Munapasta, Gourmet-pasta pronssilla muotoiltuna, Punainen linja, Kastikkeet, Öljy ja etikka, Keksit, Jauhot ja semolat, Riisi, Perunag...
Italia, Santa Maria Di Licodia
TUKKUMYYNTI HEDELMÄ- JA VIHANNESTUOTTEISTA SEKÄ NIIDEN JOHTUVISTA TUOTTEISTA. SITRUSHEDELMÄT, KAKTUSVIHREÄT, KAUSIHEDELMÄT, OLIIVIÖLJY, KUIVAT HEDELMÄT, HILLOT, TAHNAT JA ERILAISIA SÄILÖNTÖJÄ.
Italia, Piticchio
La Terra e il Cielo on maatalousyhteisö, joka voidaan ehdottomasti laskea Italian luomutuotannon pioneerihankkeiden joukkoon. Toimintamme tarkoitus on siis tuottaa, muuntaa ja jakaa täysin luotettavia tuotteita laadun ja aitouden kannalta, eli tuotteita, joita ei ole käsitelty kemiallisesti missään niistä monista vaiheista, jotka kulkevat tuotannon ja kulutuksen välillä. Tästä syystä kiinnitämme e...
Yritykseni tuottaa kuivapastaa, mantelivoita ja durumvehnäjauhoja käyttäen ainoastaan luomutuotantomenetelmiä ja korkealaatuisia raaka-aineita. Maatila sijaitsee Lombardiassa ja kattaa noin 80 hehtaarin alueen. Meillä on töissä 40 henkilöä ja toimimme 8 ulkomaisilla markkinoilla.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play