MOLINO MAGRI - JAUHOJA, PUOLIVALMISTEITA JA PARANTAJIA KASVAVALLE MARKKINALLE
Molino Magri, perustettu vuonna 1929 ja sijaitsee Marmirolossa, Mantovassa, on viiden sukupolven ajan siirtänyt isältä pojalle jauhamisen taidetta.
Molino Magri on myllyyritys, joka tuottaa valikoidusta pehmeästä viljasta laajan valikoiman ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja jauhoja leipomiseen, pizzerioihin, konditorioih...
Agrifood Toscana on dynaaminen yritys, joka toimii toscanalaisessa elintarvikealassa. Agriqualità -tuotemerkin tuotteet Amiatasta ja Val di Pagliasta ovat tulosta tuotantoketjusta, joka on syntynyt vuodesta 2005, ja se sai alkunsa Toscana-alueen myöntämästä sertifiointivaltuutuksesta. Erityisesti sertifioidut tuotteet on tarkoitettu myytäväksi suoraan myyntipisteissä, jotka kantavat nimiä "i Tosca...
...Punajuurilinsseistä valmistettu ”Lenticchie Rosse BIO” -jauho on sertifioitu luomujauho. Toisin kuin tavallinen vehnäjauho ja muut jauhot, kuten spelttijauho, se ei sisällä gluteenia. Lisäksi se sisältää enemmän proteiinia verrattuna viljajauhoihin. Se rikastuttaa tavallisia viljajauhoista valmistettuja taikinoita hyödyllisillä ravintoaineilla, kuten kasviproteiineilla, raudalla ja...
... kuivuu heti kypsennyksen jälkeen.
Kaikki viittauksemme perustuvat seuraaviin aineksiin:
maito, munat, jauhot, suola, pippuri sekä sianrasva, jotta kerros olisi parempi.
Crefole-syötävien pohjalta valmistamme erilaisia viittauksia: täysjyvä-Crefole, polentataikinasta valmistetut Crepole, täysjyvä-Crefole, spelttijauhoista valmistetut Crefole.
Näistä syntyvät myös herkulliset välipalamme: Crefolini ja Crepolini.
... erityisten urien avulla, jotka varmistavat pidon.
Neutraali anodisointi tekee pinnasta tasaisen ja suojaa sitä hapettumiselta.
Pehmeä ja tasainen jyrsintä helpottaa pizzan nostamista.
Kahvan ja pään liitos koostuu kahden elementin päällekkäin asettamisesta, joka on varmistettu kolmella suurella rivetillä, jotka takaavat turvallisuuden ja liikkumattomuuden. Lisäksi tärinän puuttuminen kahvasta lisää käyttömukavuutta.
Reikäinen pinta vähentää kitkaa ja vapauttaa jauhot estäen niitä tarttumasta pizzan pohjaan, mikä voisi aiheuttaa palamista.
Toimitus taataan 7 työpäivän kuluessa personoiduille lapioille.
Tampieri spa tuottaa: pakkaamattomia kasviöljyjä, sekä raakoja että jalostettuja, auringonkukansiemenistä, korkean öljyhappopitoisuuden auringonkukasta, maissinalkioista ja viinirypäleensiemenistä. Tampieri Spa tuottaa myös kasvisjauhoja, eläinravinnoksi, auringonkukasta ja maissinalkioista. Tämä vuosikymmenien kokemus alalla on mahdollistanut Tampieri Span saavuttaa Italian johtajuuden auringonku...
<p>DI.GI.MA. tarjoaa palvelujaan Lodin, Milanon, Pavan ja Piacenzan maakunnissa. Olemme erikoistuneet alalle vuosien kokemuksella, keräten ja käsitellen kolmannen luokan teollisuuden sivutuotteita (materiaalista, joka on hyväksytty ihmiskäyttöön).</p><p> DI.GI.MA. harjoittaa toimintaansa: eläinperäisten rasvojen tuotannossa, joka valmistetaan pääasiassa sianlihan raaka-aineista; eläinperäisten pro...
...tiikeripähkinäpasta, saksanpähkinäpasta, samoin kuin jyvät ja jauhot. Aloitimme 1960-luvulla Viterbon maakunnassa, lähes 60 km päässä Roomasta Soriano nel Cimino -alueella, joka on laajasti käytetty pähkinöiden tuotantoon. Tällä tunnetulla alueella omistamme yli 100 hehtaaria pähkinäpuutarhoja. Vuonna 1996 solmimme kumppanuuden Cooperative Ecolazion kanssa, joka kokoaa yhteen yli 200 alueen viljelijää...
...BIOLOGINEN MAJATALO CA' DE FRA' SESTOLASSA (MODENA), Tuotanto, Myynti ja Ravintola Biologisille. Tuotanto ja Verkkokauppa omien biologisten tuotteidemme: hunaja, säilykkeet, hillot, nektarit, puhdas mehu, maitotuotteet, liha, viljat ja jauhot.
Biostock, Probios-ryhmän vuonna 2003 perustama yritys, on johtava toimija luomuraaka-aineiden tarjoamisessa.
Yritys tarjoaa laajan valikoiman irtoaineksia eri muodoissa, jotka on valittu ja sertifioitu, kuten viljat ja mausteet, palkokasvit ja siemenet, jauhot ja tärkkelykset, öljyt, mausteet ja gastronomiset tuotteet.
Yrityksellä on myös gluteenittomia raaka-aineita, joista osa on AIC:n...
Komplet Italia, jonka pääkonttori sijaitsee Grassobbiossa (BG), on saksalaisen Abel Schaeferin tytäryhtiö Voelklingistä (D), joka on yksi Euroopan johtavista yrityksistä satoja vuosia kestäneessä puolivalmisteiden ja raaka-aineiden tuotannossa leipomoille ja konditorioille. Komplet Italia jakaa yksinoikeudella Unifine Food & Bake Ingredients (B) tuotteita Fruibel-brändillä (hedelmistä, hyytelöistä...
Integralbianco® on ihanteellinen ratkaisu kasvavaan terveellisten ruokien kysyntään, jotka säilyttävät samalla täyteläisen maun. Integralbianco-jauhot edustavat perinteen kehitystä, joka perustuu jatkuvaan kehitykseen ja tutkimukseen. Ruokailutottumukset ovat muuttuneet radikaalisti ajan myötä, ja jalostetut ruoat, kuten valkoinen jauho, ovat syrjäyttäneet täysjyväjauhon, mikä on edistänyt huonosta ravitsemuksesta johtuvia vaivoja. Integralbianco, joka on korkean biologisen saatavuuden kuitujen lähde, on vastaus nykyaikaisiin ravitsemustarpeisiin.
Emme työskentele ollaksemme ensimmäisiä, vaan ollaksemme parhaita. Tämä periaate on aina ollut yrityksemme filosofia. "Työskentele erinomaisuuden eteen".
Farina Molino Colombon laatu ei ole meille abstrakti käsite, vaan maksimaalista huomiota tuotteeseen, palveluihin, asiakaskuntaan ja jatkuvaan koulutukseen niille miehille, jotka työskentelevät sen saavuttamiseksi, ympäristössä, joka yhdistää - ...
Agugiaro & Figna molini s.p.a. on Italian johtava ryhmä pehmeän viljan jauhamisessa, ja sillä on tuotantolaitoksia Collecchiossa (PR), Curtarolossa (PD) ja Magionessa (PG), joista jokainen on erikoistunut tiettyyn tuotantoon. Kaikki Agugiaro & Figna:n tuotantolaitokset ovat automatisoituja ja varustettuja kehittyneillä laitteilla, jotta voidaan varmistaa jokaisen tuotantoprosessin vaiheen sertifio...
Il Molino Piantoni sijaitsee Chiari (Bs):ssä, Lombardian sydämessä, yli sadan vuoden historiassa myllytaiteessa. Olemme yritys, joka tuottaa Made in Italy -tuotteita, sillä kaikki raaka-aineiden käsittelyvaiheet tapahtuvat tehtaamme sisällä. Laboratoriomme on myllyn sydän, koska siellä toteutamme kaikki raaka-aineen ja valmiin tuotteen tutkimus- ja analyysivaiheet. Tarkastukset jaetaan kolmeen tyy...
Molino Stenca syntyi vesimyllynä, jonka Giovanni Stenca ja hänen poikansa Aldo ostivat vuonna 1959. 1970- ja 1980-luvuilla yhtiö kehittyi ja pystyi tarjoamaan yhä monipuolisempia ja hienostuneempia tuotevalikoimia, joita valvottiin päivittäin omassa sisäisessä laboratoriossa. Molino Stenca toimii pehmeän vehnän jauhamisessa ihmisten ravinnoksi ja sen seurauksena syntyvien sivutuotteiden tuottamise...
Laboratorio Agribiosearch tarjoaa kattavan palvelun kemiallisille, mikrobiologisille ja biomolekyylianalyyseille elintarvikeketjun ja ympäristön turvallisuuden ja laadun varmistamiseksi. Elintarvikeketju: vedet, juomakelpoisuuden analyysit, uima-altaiden valvonta, maaperäanalyysit, mykorritsan arviointi, rehut ja lemmikkiruoka, jauhot, ravintoanalyysit, ravintoetiketit, öljyt ja rasvat...
Idee.marchi.successi - backaldrin, tunnettu brändi Kornspitz®:n luojana, on monikansallisen yrityksen motto. Leivontaan ja konditoriateollisuuteen raaka-aineita tuottava yritys, joka on ehdoton ja kiistaton johtaja Itävallassa, toimii menestyksekkäästi yli 80 maassa ympäri maailmaa. Perustettu vuonna 1964 ja perheomisteinen, sillä on valikoimassaan yli 400 omaa tuotetta leivonnan ja konditorian pa...