...Carnaroli-riisi on erittäin arvokas ykkösluokan riisilajike. Jyvä on suuri ja noin 7 mm pitkä, pitkänomainen ja taivaansininen, jossa on pieni valkoinen ydin.
Maku on selkeä, makeahko, jyvä on tiivis ja joustava myös kypsennyksen jälkeen.
Se saatiin aikaan vuonna 1945 risteyttämällä Vialone (jossa on korkea amyloosipitoisuus, joka takaa kypsennyksen kestävyyden) ja Lencino (pitkä, suuri ja hyvin...
...Tryffeliöljy pastalle, kastikkeille, salaateille, munille, lihalle ja kalalle. Työskentelemme myös öljyn parissa, jossa on 100 % luonnollisia aromeja!
Tryffeliöljy, joka on valmistettu parhaasta extra-neitsytoliiviöljystä. Käytä vain muutama tippa antaaksesi jokaiselle annokselle tunnistettavan maun: pasta, riisi, liha, täytetyt ruoat, munakkaat, salaatit.