...Lambruscon historia sisältää klassisen aikakauden runoilijoiden ja kirjailijoiden varhaisten todistusten viehätyksen (Virgilio, Catone), jotka teoksissaan kertovat "Labrusca vitis" -nimisestä viiniköynnöksestä, eli villiviinistä, joka tuotti hapokkaita hedelmiä. Lambrusco, punaviini, joka voi olla kuohuviini tai samppanja, kirkkaan rubiininpunainen väri, tarjoillaan 12-14 °C:ssa, jotta sen aromit...
Italia, Reggio Emilia
... valikoima on laaja ja sisältää laadukkaita DOCG-viinejä, valkoisia, punaisia ja kuplivia, kuten makeaa ja kuivaa malvasiaa, lambrusco rosé DOC:ta, rubicone rosso I.G.T.:tä, pignolettoa, bonardaa, barbera d'Asti ja d'Alba superiore, Monferrato ja Oltrepò Pavese, Scandiano ja Canossa Sauvignon, Sangiovese di Romagna, gutturnio Colli Piacentini, chardonnay Rubicone I.G.T., trebbiano di Romagna, cortona sangiovese ja monia muita. Yritys tarjoaa myös pullotettavia viinejä.
... juustotarjottimet makeahappojen tai sinapin kanssa, melonit culatellon kanssa, runsaat hedelmäsalaatit, käsintehty jäätelö ja paljon muuta. Roverbellassa, yrityksemme myymälässä, voitte ostaa yrityksen tuotteita, kuten lähituotettuja hedelmiä ja vihanneksia, makeahappoja, hilloja, sinappeja, munia sekä Merlot- ja Lambrusco-viiniä. Löydätte meidät myös lähituotantomarkkinoilta, joita tarjoaa Mantovan maatalousyhdistys (Porto Mantovano, Marmirolo, Cittadella, Vhò di Piadena ja Legnago).
Italia, Montecchio Emilia
... säilyttämistä. Tyypilliset tuotteet, hienot viinit, kuiva ja makea Malvasia, Marzemino, Rosso dei Calanchi Cabernet Sauvignon, Reggiano Lambrusco, Reggiano Lambrusco Amabile, Rosso di Vigna Reggiano Rosso, Ilario Rosato ja Rosso Reggiano Lambrusco, Rosso dell'Olmo Reggiano Rosso, Pinot dell'Emilia, Bianco Due Torri, Sauvignon dell'Emilia, Lambrusco, Fortana dell'Emilia, Rosato!!!
Italia, Montecchio Emilia
Lambrusco, viinit ja kuohuviinit...
Italia, San Giorgio Di Mantova
... perinteitä, tuottaa erityisiä ja niche-lambruscoja uskoen, että jopa "tavallisesta" viinirypäleestä, jota Lambruscoa usein pidetään, voidaan saada aikaan poikkeuksellisia tunteita. Täältä syntyvät viinimme, joista perinteisten Lambruscojen lisäksi voimme ylpeillä myös Lambrusco Classico -punaviinillä ja -rosélla, myöhäiskorjuu Lambruscolla sekä passito Lambruscolla.
Italia, Bagnolo In Piano
Yhtiömme perustettiin vuonna 1929 herra Angelo Dallarin toimesta. Poika Roberto aloitti toisen maailmansodan jälkeen enokianiinien uuttamisen Lambrusco- ja Ancellotta-rypäleiden puruista, jotka ovat erityisen rikkaita punaisista pigmenteistä. Antosyaanien käyttöalueita ovat alkoholijuomien ja alkoholittomien juomien, vermuttien, hillojen ja hyytelöiden, hedelmämehun ja jäätelön värjääminen; niitä...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play