Italia, Villafranca Piemonte
Uuden CE-standardien mukaisen teurastamon myötä Aimaretti on sianlihan teurastus- ja laadukkaiden makkaratuotteiden sekä kinkkujen valmistaja. Toiminta tarjoaa laajan valikoiman makkaraa ja laadukkaita, tuoreita, aitoja ja hygieniasääntöjen mukaisesti teurastettuja lihoja. Parhaat tuoreet tuotteet, taatut ja ilman säilöntäaineita, tuomaan joka päivä pöytään italialaisten makkaroiden makua. Yritys ...
Italia, Castellamare
Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
Portfolio (26)
Italia, Campo Calabro
... Omega 3:n läsnäolon ansiosta se suojaa kehoamme, edistäen keskittymiskyvyn, mielialan parantamista ja veren triglyseriditasojen hallintaa. Käytetään sekä tuoreena että perinteisiin lihatuotteisiin jalostettuna, Calabrian mustan sian liha on tuote, jonka laadut ovat äärimmäisen voimakkaita ja tunnistettavia.
... mukaan tuotettu omilla alueillamme (maissi, vehnä, härkäpapu, ohra, kaura, soija, kikherneet jne.), huolellisesti valittuja ja analysoituja. Myyntipisteessämme on aina saatavilla rehuja ja luonnollisia seoksia: - Linnut: Munintakanat, Poikaset, Nuoret kanat ja Liha-kanat, Kalkkunat jne.; - Kanit; - Hevoset: Hoitohevoset ja Lihahevoset, Varsat, Urheiluhevoset; - Nautat: Vasikat, jotka ovat...
Portfolio (2)
Italia, Ferrere
Agrisalumeria Luiset on lyhyen toimitusketjun maatalousyritys, joka on erikoistunut sianlihan kasvatukseen ja siihen liittyvään lihanjalostukseen, valmistamalla gluteenittomia lihoja ja makkaraa, jotka ovat tyypillisiä Piemonte-alueelle. Ferreressä (AT), Monferrato Astigianossa, kasvatamme sikoja ulkona, joista saamme tuoretta sianlihaa, kuten kyljyksiä, kaulapaloja, pihvejä ja tyypillisiä piemont...
Italia, Airola
Sabatino Cillo, nuori sveitsiläinen teurastaja, perusti Salumificio Cillon vuonna 1985 Caudino-alueelle. Hänen päättäväisyytensä ja intohimonsa innovaatioihin ovat tehneet hänestä alan pioneerin, verrattavissa Steve Jobsiin. Vuonna 2019 hän loi Sertifioidun Lihaketjun, joka takaa asiakkaille lihan laadun ja alkuperän. Cillo Experience -brändi tarjoaa korkealaatuisia gastronomisia tuotteita, jotka ...
Italia, Castelnuovo Rangone
Vemac on johtava yritys, joka suunnittelee ja rakentaa automaattisia linjoja tuoreiden, kypsennettyjen ja kypsytettyjen lihatuotteiden käsittelyyn. Automaattisten lihankäsittelykoneiden ja pakastinjärjestelmien lisäksi, Vemac tarjoaa automaattisia salamien kuormauslinjoja ja kinkkujen lajittelujärjestelmiä. Vemac pystyy täyttämään kaikki liha-alan käsittely-, automaatio- ja robotiikkatarpeet. Lisäksi se takaa asiakkailleen nopean ja kattavan teknisen tukipalvelun.
Italia, Vicchio
...Mugellon Il Forteto -maatalousosuuskunta tuottaa ja myy suurille jakelijoille tyypillisiä toskanalaisia tuotteita, kuten juustoja ja Chianina-lihaa. Myytävä liha on IGP-merkinnällä. Juustola on nimetty "yrityksen sydämeksi" ja valmistaa juustoja kunnioittaen vanhoja perinteitä, mutta nykyaikaisia teknologioita hyödyntäen. He käyttävät vain italialaista maitoa: lampaanmaito tulee osuuskunnan...
Italia, Corsico
... perinteisten vakiintuneiden makujen ja markkinoiden vaatimien uusien makujen tarjoamisen. Jäätelöt, suklaa, makeiset, juomat, liköörit, leivonnaiset, ravintolisät, suolaiset tuotteet, liha, eläinjalostus ja tupakka ovat aloja, joilla palvelumme lisää tuotteen arvoa. Laboratorio. DKS AROMATIC on investoinut huipputeknologiaan, koska se tekee teknisestä ja kehittämiskyvystään vahvuutensa...
...BIOLOGINEN MAJATALO CA' DE FRA' SESTOLASSA (MODENA), Tuotanto, Myynti ja Ravintola Biologisille. Tuotanto ja Verkkokauppa omien biologisten tuotteidemme: hunaja, säilykkeet, hillot, nektarit, puhdas mehu, maitotuotteet, liha, viljat ja jauhot.
Italia, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana on dynaaminen yritys, joka toimii toscanalaisessa elintarvikealassa. Agriqualità -tuotemerkin tuotteet Amiatasta ja Val di Pagliasta ovat tulosta tuotantoketjusta, joka on syntynyt vuodesta 2005, ja se sai alkunsa Toscana-alueen myöntämästä sertifiointivaltuutuksesta. Erityisesti sertifioidut tuotteet on tarkoitettu myytäväksi suoraan myyntipisteissä, jotka kantavat nimiä "i Tosca...
Portfolio (7)
Italia, Vaiano-Loc. La Foresta
Kuudenkymmenen vuoden ajan Caseificio e Salumificio Pieragnoli Nilo on toiminut korkealaatuisen gastronomian alalla tuoden pöydällesi aitoja ja luonnollisia tuotteita, jotka ovat tulosta pitkistä toscanalaisista ja italialaisista käsityöperinteistä. Yritys perustettiin vuonna 1949, kun Nilo Pieragnoli, monien vuosien paimentamisen jälkeen Val di Bisenzion kukkuloilla, päätti aloittaa varsinaisen j...
Italia, Casalnuovo Di Napoli
Salumificio Sant'orso sijaitsee Calltrenossa, Vicenzan maakunnassa, Asiagon ylängön juurella. Tuotamme GMO-vapaita, maidottomia, gluteenittomia ja allergeenittomia salameja. Tuotantomme koostuu täydellisestä valikoimasta makeita ja mausteisia salameja, sekä laajasta valikoimasta raakoja ja kypsennettyjä pekoneita, kaikki muotoiltu paremman käytettävyyden saavuttamiseksi. Kutsumme teidät vierailema...
Italia, Potenza
Yli sadan vuoden kokemuksella, jota olemme siirtäneet eteenpäin viiden sukupolven ajan, toimimme sianliha-alalla huipputeknologisessa laitoksessamme. Ammattitaitoisten työntekijöidemme ansiosta takaamme parhaan laadun. 100 % ITALIALAINEN TUOTE. Herkullinen maku makkaroissamme ja lihassamme on kuuluisa:...
Italia, Citta' Di Castello
Tuore liha ja leikkeleet...
Liha lemmikkieläinten ruoaksi...
Salami Crudi erikoisuus: tryffeli, Barolo, pähkinät - Peura- ja villisika-salami, Salsiccia, kinkut, Zamponi, tuore liha CON.SA.TI:ltä.
Laatuherkut ja valikoitu liha.
Italia, Torre De Passeri
Italian teollinen lihatuotanto - Lammas, Vuohi, Lampaat, Arrosticini, Sika, Kylmät leikkeleet - Halal-sertifiointi Italia...
Oma teurastus ja perinteisten venetsialaisten makkaratuotteiden valmistus...
Italia, Castel Goffredo
Marinoidut antipastit...
Carlo Alberto -liha on perustettu vuonna 1997 hevosenlihan käsittelyyn ja kaupankäyntiin, ja siitä on nopeasti tullut alueen viiteasema. Seuraavina vuosina se laajentaa tarjontaansa muihin lihatyyppeihin. Tänään, hankitun kokemuksen myötä, Carlo Alberto pystyy tarjoamaan itsensä ainutlaatuisena kumppanina nykyaikaisen ja tietoisemman kuluttajan moninaisten tarpeiden täyttämiseksi. Olemme...
Italia, Montecchio
Liha - Kylmäsavustetut - Gastronomia Suora Myynti...
Italia, Montichiari
LIHANKÄSITTELYLAITOKSET PUNAINEN LIHA Siat - naudat - lampaat...
Italia, Ancona
...KUIVA PASTA, TUORE PASTA, RIISI, KAHVI, VIIPALOITU JUUSTO, RAASTETTU JUUSTO, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KEKSEJÄ, NOUGAT, BRIOCHE, CROISSANT, KARAMELLI, MAUSTEET, YRTIT, LIHA, KUIVATTU HEDELMÄ, ERILAISIA VIIPALOITUJA, PÄÄSIÄISEN KANANMUNAT, JOULUKORIT, KEMIKAALITUOTTEET, ELÄINTEN REHUT, ANTI-GRITTOGAMIC TUOTTEET, RAKENTAMISEN TUOTTEET, PESUAINEET, YMS.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play