Italia, Frascati
... oliivitarhojen ja peltojen kanssa, muodostaen hyvän biodiversiteettimallin. Maaperä on vulkaanista alkuperää, ja yleisin rypälelajike on Lazion Malvasia bianca. Huomio alueeseen ja sitoutuminen sen kestävyyteen ovat konkretisoituneet alueen tyypillisten viinien tuotannossa. Laadun etsiminen alkaa koko tuotantoketjun valvonnasta ja on yhdistelmä perinteiden kunnioittamista ja teknologiaa. Yhdessä...
Azienda Agricola Contucci on yksi alueen vanhimmista, erikoistunut erinomaisen viinin tuotantoon, joka saadaan sadasta seitsemästäkymmenestä hehtaarista. Koulutettu ja kokenut henkilökunta tarjoaa laajan valikoiman alkuperämerkintöjä (Doc), joita myydään sekä yksityisten kellareille että asiakkaille. Toscanalainen viinirypälelajike tuottaa upeita esimerkkejä Rosso- ja Nobile di Montepulciano -...
Italia, Salice Salentino
...Malvasia nera, Verdeca, bianco d’Alessano, Moscato, Aleatico ja Primitivo, lisäksi tarjolla on myös kansainvälisempää luonteenomaista viiniä, kuten Chardonnay, Pinot, Sauvignon, Cabernet ja Merlot. Tuotteet ovat saatavilla paitsi Euroopan markkinoilla, myös Yhdysvalloissa, Singaporessa, Kanadassa, Brasiliassa, Australiassa, Japanissa, Kiinassa, Hongkongissa jne. Vuotuinen keskimääräinen tuotanto on noin 2,5 miljoonaa pulloa.
Italia, Cisterna Di Latina
... tuotteiden joukossa ovat arvokkaat keltaiset ja vihreät kiivit, ekstra-neitsytoliiviöljy, joka on saatu kolmesta eri lajikkeesta: itrana, leccino ja frantoio, kiivi- ja sitruunahillot sekä luomutuotantoa viiniviljelmistä, jotka koostuvat paikallisista ja kansainvälisistä lajikkeista. Käytetyt lajikkeet ovat Bellone, Malvasia Puntinata Laziosta, Grechetto, Vermentino, Merlot, Petit Verdot, Syrah...
Italia, Ceglie Messapica
... helmi, on valloittanut kaikki, ja ne on valmistettu huipputeknologian tuotantotekniikoilla kunnioittaen vanhinta perinnettä. Fusillit, cavatellit ja täysjyvä- ja durum-orecchiette, jotka korostuvat yksinkertaisella tomaattikastikkeella tai lihakastikkeilla tai muilla kastikkeilla, ilahduttavat makuhermojasi. Tuotannon monimuotoisuuden huippu ja markkinoiden ehdoton uutuus on Pasta alla Malvasia, joka saadaan sekoittamalla durumvehnäjauhoja ja paikallista malvasia-rypäleviiniä ilman veden lisäämistä.
Portfolio (1)
Italia, Montecchio Emilia
... säilyttämistä. Tyypilliset tuotteet, hienot viinit, kuiva ja makea Malvasia, Marzemino, Rosso dei Calanchi Cabernet Sauvignon, Reggiano Lambrusco, Reggiano Lambrusco Amabile, Rosso di Vigna Reggiano Rosso, Ilario Rosato ja Rosso Reggiano Lambrusco, Rosso dell'Olmo Reggiano Rosso, Pinot dell'Emilia, Bianco Due Torri, Sauvignon dell'Emilia, Lambrusco, Fortana dell'Emilia, Rosato!!!
Leveranon osuuskuntaviinitila perustettiin vuonna 1959, ja se on nykyään yksi Salenton tärkeimmistä tuotantoyrityksistä. Viinitilalla on noin 1300 jäsentä ja 1100 hehtaaria viljeltyä maata. Pääasialliset rypäleet ovat paikallisia, erityisesti primitivo, negroamaro ja malvasia nera. Näiden lisäksi on muita kansallisia rypälelajikkeita, kuten montepulciano, vermentino ja trebbiano, sekä...
Portfolio (4)
Italia, San Donaci
... sommerzione di cappello in acciaio, il controllo della temperatura di fermentazione, le presse soffici, contribuiscono ad esaltare le già ottime caratteristiche organolettiche e qualitative dei prodotti evidenziandone i gusti e i sapori tipici. La Cantina San Donaci vinifica solo le uve autoctone dei propri vigneti: insieme alle tre uve storiche Negroamaro, Primitivo e Malvasia Nera, vengono usate anche quantità minori di altre varietà come Malvasia Bianca, Chardonnay, Bombino, Trebbiano.
Portfolio (5)
... laatuvaihtoehdot ovat: Rosso fermo 2014, kuiva kuohuviini Malvasia, Barbera ja Bonarda (kuohuviini Gutturnio), kuohuviini Pinot grigio, kuiva kuohuviini Bonarda, kuohuviini Ortrugo, kuohuviini Barbera, pöytäviini kuohuviini Rosso. Kellaria voi vierailla maanantaista lauantaihin.
Italia, Roccella Ionica
... intohimo, joka on siirtynyt kolmessa sukupolvessa. Kuuden hehtaarin viinitarhoillaan, joissa kasvavat tärkeimmät kalabrialaiset alkuperäislajikkeet, yritys tuottaa suurta syvyyttä ja persoonallisuutta omaavia viinejä (punaiset: Calabrese nero, Gaglioppo, Greco nero, Magliocco; valkoiset: Mantonico bianco, Greco bianco, Insolia, Malvasia). Uudessa ja modernissa viinitilassa käsitellään luomurypäleitä moderneilla tekniikoilla, mutta perheen perinteitä kunnioittaen.
... oliiveista, jotka on puristettu tuoreista tryffeleistä, sitruunoista, pun mandarinoista, rosmariinista ja chilistä. Valmistamme korkealaatuisia IGT Salento -viinejä primitivo-, negroamaro-, ottavianello- ja malvasia-rypäleistä. ROSE', VALKOINEN, PUNAINEN ja PASSITO. Lisäksi meillä on rajallinen tuotanto makeista manteleista, joita saadaan vanhoista puista, jotka kasvavat oliivipuiden joukossa...
Italia, Casorzo
Olemme D.O.C. viinien tuottajia, kuten Barbera, Freisa, Grignolino, Cortese, Sauvignon, Passito ja Malvasia di Casorzo. Tarjoamme myös maalaistalon toimintaa, jossa tarjoamme viinejämme ruoan kanssa. Haluaisimme tuoda tuotteemme myös ulkomaille. Ystävällisyys ja vakavuus ovat mottonamme.
Italia, Dolegna Del Collio
Viinitalo, joka on erikoistunut Collion viinien tuotantoon. Tuottaa arvokkaita luomu friulano-viinejä: Schioppettino, Friulano, Malvasia, Ribolla giallo, Sauvignon. Tenuta La Ponca tuottaa valkoisia ja punaisia friulano-viinejä: Schioppettino del Collio, Friulano del Collio, Malvasia del Collio, Sauvignon del Collio, Ribolla giallo del Collio. Viinitalo on saanut nimensä sen maaperän mukaan, jossa se sijaitsee. 35 hehtaaria viinitarhaa, joka on viljelty luomu- ja arvokkaiden viinien tuottamiseksi.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play