Italia, Sant'ilario D'enza
Me DalterFood Group olemme omistautuneet yli 45 vuoden ajan intohimolla parhaiden italialaisten DOP-kypsytettyjen juustojen valintaan, annosteluun ja pakkaamiseen sekä muiden italialaisten juustojen ja erikoisuuksien jakeluun ympäri maailmaa. Ensimmäisenä joukossa on ylpeytemme, Parmigiano Reggiano, jota tuotamme Appennino Reggianon kukkuloilla kahdessa juustolassamme: Caseificio Colline del Cigar...
Italia, Pasturo
Carozzi Formaggi sijaitsee Pasturossa. Yli viidenkymmenen vuoden ajan olemme sitoutuneet yhdistämään juustontekijöiden arvokkaat käsityötaidot nykyaikaisiin makutarpeisiin. Tuloksena on laaja valikoima ainutlaatuisia juustoja, jotka ovat tulosta vankasta intohimosta ja muutamista onnellisista oivalluksista, ja jotka ovat vuosien varrella saaneet arvostettuja tunnustuksia. ARTISANALITEETTI: Säilytä...
Portfolio (7)
Italia, Eboli
Vuonna 2022 perustettu "Caseificio Argiva S.r.l." syntyi vuosien varrella kerätyn kokemuksen ja ideoiden pohjalta, joita osakkaat ovat saaneet tukkukaupassa ja vähittäiskaupassa maitotuotteiden jakelussa. Toiminta sijaitsee laillisessa osoitteessa via Isca rotonda-strada statale 18-Eboli. "Caseificio Argiva S.r.l.":n liiketoimintana on maitotuotteiden valmistus (mozzarella, ricotta, scamorza); se ...
Italia, Giavera Del Montello
Tuotamme ja jaamme NONNO NANNI -tuorejuustojen valikoimaa, jonka päätuotteita ovat stracchino, sekä sen klassinen versio että jogurtti- ja probioottifermentoitu stracchino. Valikoimaa täydentävät squaquerello, robiola, joka on saatavilla myös laktoosittomana ja vuohenrobiolana, primosale, fior di stracchino, pehmeä stracchino-erikoisuus kätevässä astiassa, sekä uusin innovaatio: tuore levitettä, a...
Italia, Vedelago
Latterie Venete juontaa juurensa Trevison historiallisista osuuskunnista: maatalousosuuskunnasta San Pio X, joka perustettiin vuonna 1951 Vedelagossa, ja Latteria Sociale Pedemontana del Grappasta, joka perustettiin vuonna 1887 Cavaso del Tombassa. Tämä alue on DOP-alue asiago pressato- ja asiago d'allevo-juustoille, montasio- ja casatella-juustoille, sekä tyypillisten juustojen, kuten Latteria Si...
Roverbasso Maitotila perustettiin vuonna 1980 omistaja Modolo Dinon intohimosta juustonvalmistukseen. Hyödyntäen yli kahdenkymmenen vuoden kokemustaan, hän on tänään saanut aikaan huipputeknologian tuotantolaitoksen. Yritys käyttää hyväkseen äskettäin rakennettua käsittelytilaa. 3 500 neliömetrin alueella sijaitsevat moderni tuotantolaboratorio, uusi suolausosasto, jossa käytetään ehdottomasti hui...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play