Italia, Altamura
Altamuran alueella, Apulian ja Lucanian rajalla, vihreässä Murgian alueessa, valmistetaan PASTA JESCE -pastaa, joka on pääasiassa käsityönä valmistettua. Huolellinen ja tarkka valinta raaka-aineista, jotka kaikki ovat kansainvälisesti sertifioituja, antaa makua ja laatua pastallemme. Käytämme pitkää kuivausprosessia, joka vaihtelee 12:sta 18:een tuntiin, alhaisissa lämpötiloissa, jotka vaihtelevat...
Italia, Sassano
Sassanon sydämessä, Cilenton kansallispuiston keskellä, I Sapori del Vallo on käsityöyritys, joka valmistaa pastaa vanhojen reseptien mukaan. Tuotanto on siirtynyt äidiltä tyttärelle, jossa perinne ja laatu ovat salaiset ainesosat lähes 30 vuotta kestäneessä menestyksessä. I Sapori del Cilento perustettiin vuonna 1994 omistaja Salvatore Calandriellon oivalluksesta, joka yhdessä vaimonsa Francesc...
Portfolio (4)
Italia, Montecorvino Rovella
Montecorvino Rovellassa on pastatehdas, ei kovin suuri, joka on jo vuosia pitänyt laatua taistelun ja voiton välineenä globaalilla markkinalla. Joten, laadukas kampanjapasta ei ole vain gragnanese-tuotantoa. Picentini-alueella, vain muutaman kilometrin päässä Pontecagnanosta, sijaitsee tehdas, jossa intohimo ruokaan ja omistautuminen työlle ovat aina olleet ainoat punaiset langat, jotka mahdollist...
Portfolio (2)
Italia, San Gavino Monreale
Il Mulino artigianale Su Mori muuttaa viljan, ohran, riisin ja muut viljat kivimyllyssä jauhettavaksi, samat viljat, joita perheemme maatalousyritys on viljellyt Campidanossa sukupolvien ajan, samat viljat, joihin alueemme on ollut omistautunut jo antiikin ajoista lähtien. Näin ollen viljamme, sekä vanhat että uudet, kasvavat parhaiden maatalouskäytäntöjen, perinteiden ja oikean innovaatio-osuuden...
Hyvä lucanilainen pasta...
Italia, Assoro
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play