Lunch bar & Restaurant al 227 on uusi kulinaarinen haaste, joka tukee Hotel degli Amici -hotellia Artenassa Via Latinalla. Tunnettu kokki Agostino Balzi valmistaa innovatiivisia, alkuperäisiä ja herkullisia gourmet-ruokia sekä perinteisiä ruokia uudella twistillä. Ravintola on aina asiakkaidensa käytettävissä aamiaisesta illalliseen. Voit nauttia ainutlaatuisista ja alkuperäisistä annoksista joka ...
Yritys perustettiin pääasiassa perheyrityksenä vuonna 1991 yksityisenä yrityksenä, ja kahdenkymmenen vuoden työn jälkeen se on onnistunut kehittymään rakenteelliseksi yritykseksi, säilyttäen samalla perinteisen italialaisen keittiön laadun ja intohimon tätä ammattia kohtaan, siirtäen kaiken osaamisen omille lapsilleen, jotka jatkavat tätä seikkailua tänään. Nykyään rekisteröidyllä brändillä "RISTO...
Italia, Pisa
Caffè Frassi sijaitsee Pisassa lähellä Saint Gobainia strategisessa paikassa, lähellä lentokenttää, lähellä asemaa, lähellä vaihtoparkkia ja people moveria, lähellä Aurelia etelää. Se syntyi sodan jälkeen kahvipaahtimona, joka etsii jatkuvasti uusia sekoituksia, viinimyymälänä (Sassicaia, Barbi, Santa Cristina, Poli) ja myy arvokkaita makeisia (Caffarel, Lindt, Flamigni, Venchi, Majani, Panbriacon...
Italia, Napoli
Suuri kokemus - 40 vuotta, mukaan lukien yritysala, joka on hankittu vuonna 1999 - yhteisön ruokapalveluiden tarjoamisessa, layoutin etsimisestä, tilojen uudistamiseen, paikan päällä tapahtuvaan ruokapalveluun ja omista keittiökeskuksistamme. Koko maan alueella ja vuodesta 2000 myös ulkomailla: Dubaissa ja Krakowissa. Tarjotut palvelut: Sairaalaruokailu, kouluruokailu, yliopistomassat ja yritysmas...
Portfolio (5)
Italia, Belluno
... hotellitarvikkeisiin. Yrityksen toimipisteessä, Bellunossa lentokenttäalueella, on näyttelyhuoneen, toimistojen, varaston ja teknisen työpajan lisäksi laboratorio, jota käytetään ruoanlaittodemonstraatioihin. Siellä järjestetään säännöllisesti seminaareja, joissa käsitellään klassisia ruokailuteemoja, kuten leivontaa, leivonnaisia, lihaa, juhlaruokailua ja ruoan kustannuksia, Electrolux Chefacademyn kokkien avustuksella. Rakennusta käytetään myös Robin kanssa järjestettäviin kotikokkikursseihin.
Italia, Roma
... teidän tarpeisiinne kohtuullisin kustannuksin. Yrityksen missio perustuu koko prosessin kestävyyteen, tuotannosta keittiöissämme kulutukseen pöydillänne, sillä yhdessä, toimittajat, asiakkaat ja yhteistyökumppanit, olemme tietoisia siitä, että kestävä valinta on ainoa tie positiiviseen vaikutukseen ympäristöön ja yhteiskuntaan. Rakennamme yhdessä pöytämme. Tavoitteenamme on kehittää ja jakaa...
Trattoria Adriatica on ravintola, joka on perustettu jo vuonna 1958 ja jota on perheomisteinen siitä lähtien, siirtäen isältä pojalle rakkauden alueelliseen ruokaperinteeseen ja intohimon hyvään ruokaan. Ravintola tarjoaa herkullisen ruokalistan, jossa on aina tuoreita meriruokaspesialiteetteja, kotiruokaa ja talon leivonnaisia, joita voi nauttia huolellisesti valittujen marchigian viinien kanssa.
Enzo ja Rosy, Blow Upin omistajat, ovat keskittyneet aamiaiseen, lounasaikaan ja viikonlopun suureen vahvistettuun aperitiiviin. Illalla ei ole illallista, mutta sulkemisaika on asetettu kello 21. Aamulla Blow Up avaa ovensa kello 7: "Tällä tavalla meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaille myös herkullinen aamiainen, jotta päivä alkaa parhaalla mahdollisella tavalla". Lauantaina ja sunnuntaina su...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play