... siidereitä. - Jälkiruoat: Ripottele hedelmien, jogurtin, lettujen tai jäätelön päälle saadaksesi viimeistelyyn täynnä luonteenomaisuutta. - Maailman keittiöt: Ihanteellinen makea-suolaiset ruoat, kuten couscous tai tajinit. Viite: SUCRE0035A...
Portfolio (200)
Alborz International on teidän tuontikumppaninne elintarvikealalla - yli neljännesvuosisadan kokemuksella! Olemme erikoistuneet korkealaatuisten mausteiden, kuten sahrami ja vanilja, sekä pähkinöiden ja kuivattujen hedelmien tuontiin. Hankimme tuotteemme luotettavilta kumppaneilta alkuperämaista. Tuotteemme ja palvelumme täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset - ja se reilulla hinnalla. Olemme serti...
Portfolio (6)
...Sokeri, vähärasvainen maitojauhe, herajauhe, happamuuden säätöaine (sitruunahappo, askorbiinihappo), stabilointiaineet (karboksimetyyliselluloosa, guarkumi), löydettävä omenaaromi, väriaineet (yksinkertainen karamelli, tartrasiini, indigo-karmiini, klorofylli, kurkuma) Valmistus Sekoita 3 l maitoa, 500 g sokeria ja 500 g jäätelöseosta ja odota sitten 10 minuuttia. Sekoita sitten uudelleen ja laita pehmeän jäätelön koneeseen. Huom: Saadaksesi intensiivisempää jäätelöseosta, sekoita sitten ja laita jäätelökoneeseen.
Saksa, Laucha
...gluteeniton, soijaton • vegaani Ainesosat: Vesi, sokeri, alkoholi, kookosöljy, herneproteiini, maltodekstriini, luonnollinen aromi, karamellisiirappi, emulgointiaine: monoglyseridit (E471) Pakkaus: 700ml lasipullo...
Portfolio (9)
Ranska, Appietto
...Afa Biscuiteryn kastanjajauhokakku on välttämätön tuote. Jo vuosikymmenten ajan kastanja on ollut keskeinen osa korsikalaista gastronomiaa. Perhereseptin mukaan valmistettu kakku on pehmeä ja herkkä. Sitä voi nauttia sellaisenaan tai se sopii täydellisesti jäätelön tai rahkan kanssa. Paino: 400 g Ainesosat: Mantelit 65%, Sokeri, Korsikalainen AOP-hunaja, Glukoosisiirappi. Saattaa sisältää...
Portfolio (118)
Turkki, Istanbul
... paahtoleivälle, leivälle tai näkkileivälle - Voidaan käyttää jäätelön, jogurtin tai pannukakkujen päälle - Herkullinen leivontaresepteissä - Saatavana kätevässä 1,6 kg:n purkissa Ainesosat: Sokeri, vehnäjauho, kasviöljyt, glukoosisiirappi, tiivistetty rasvaton maito, sokeroitu sokeri, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine, suola, aromit. Ravintoarvot (per 100g): Energia: 2269 kJ / 542...
Portfolio (8)
Saksa, Geseke
Yrityksellämme GELAMORilla on pitkäaikainen kokemus käsintehdyn jäätelön valmistamisesta korkeimmalla laatutasolla. Tuotannossa käytämme alhaista ilmakuplien määrää (max. 35%) ja saamme aikaan kermaista ja runsasta jäätelöä. Kaikki ainesosat yhdistetään erityisen hellävaraisesti. Kuumennuksen jälkeen seuraa kypsymisvaihe, sillä vain kun aineksilla on aikaa kypsyä, ne kehittävät täyden arominsa. Säilytys tapahtuu shokkijäähdytyksellä noin -90 celsiusasteessa ja kestää 105 minuuttia (24 kuukautta parasta ennen -päiväys). Tällä tavoin säilytämme laadun ja vältämme jääkristallien muodostumisen.
Belgia, Kallo (beveren)
... cheddarjuusto pizzatäytteisiin tai viipaleina, raastettu juustosekoitus; maidonpohjaiset ainesosat, joita käytetään vauvanruoan, suklaan, makeisten ja keksejen, (kerma-)jäätelön, leivän ja leivonnaisten, UHT, jogurtin tai juuston valmistuksessa; voirasvaan perustuvat ainesosat; heraproteiiniainesosat.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play