Italia, Collecchio
Pasta Ravelli on uusi tapa nauttia tuoreesta pastasta, valiten vain parhaat ainekset, jotka on käsitelty Parma-alueen gastronomista perinnettä kunnioittaen ja pakastettu välittömästi, jotta pöytään voidaan tuoda muuttumattomana kaikki ensimmäisten ruokien ilo: ei säilöntäaineita, paras laatu, yhtä hyviä kuin juuri valmistetut. Itse asiassa. Paljon enemmän.
Italia, Valeggio Sul Mincio
Pastificio al Ponte valmistaa perinteisiä tortellineja Valeggio sul Minciosta. Pastificio al Ponten tuoretta pastaa käytetään tuottamaan tuotesarjaa, joka tuo mieleen Veronan ja Mantovan kulinaarisen perinteen: Klassiset lihatortellinit, Paikalliset kurpitsatortellinit, Ricotta- ja pinaattitortellinit, Ricotta- ja punasalaattitortellinit IGP.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play