... vitamiineja, mineraaleja ja kuitua. Proteiinipitoisina ne tarjoavat ravitsevan energialähteen, joka edistää elinvoimaa ja yleistä hyvinvointia. Jokainen erä mustia kidneypapuja käy läpi tiukat laatuvalvontakäytännöt, varmistaen, että saat vain parasta. Tämän seurauksena voit nauttia miellyttävästä kulinaarisesta kokemuksesta.
Portfolio (186)
... Madagaskarin hedelmällisillä ja suojelluilla alueilla, joissa ilmasto ja maaperä tarjoavat ihanteelliset olosuhteet kaakaon viljelylle. Jokainen papu kantaa mukanaan tämän ainutlaatuisen maan jälkeä, luoden ainutlaatuisia makuja ja aromeja.
Portfolio (42)
Marokko, Agadir
Italia, Teramo
...Gran crema on se, mitä kannattaa nauttia tauon aikana. Samettinen, kermaisa ja aromaattinen, koostuu 100 % arabica-kahvipavuista. Jokainen papu on paahdettu erityisellä tavalla, jotta saadaan esiin hienovarainen ja makea aromi, jossa on hedelmäisiä ja kukkaisia vivahteita. Myydään 10 kapselin pakkauksissa - 10 pakkauksen kartonkeina, yhteensä 100 kapselia...
Portfolio (10)
... Kylvökone •Maanmuokkauskone •Yleinen Siemen Kylvökone •Vihanneskylvökone. AGRI SECA:ssa olemme sitoutuneet edistämään innovaatiota maataloudessa yhdistämällä teknologia ja perinteinen käsityö. Jokainen kone valmistetaan huolellisesti luotettavuuden, tehokkuuden ja kentällä maksimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Missiomme on voimaannuttaa viljelijöitä tarjoamalla heille työkalut, joita he...
Portfolio (18)
Italia, Castel Volturno
Seddio on ollut kahvin erinomaisuuden ja innovaatioiden synonyymi 1960-luvulta lähtien. Jokainen papu kertoo tarinan intohimosta ja omistautumisesta, joka on käännetty käsityöläispaahtoprosessimme kautta. Tuloksena on kahvi, joka yhdistää perinteen ja innovaatioiden jokaisessa siemauksessa. Kiitos italialaisen kokemuksen ja brasilialaisen rikkauden kohtaamisen, tuotamme ainutlaatuisia sekoituksia...
Portfolio (68)
ONESTO® ei ole liioittelua, ei markkinointia, vaan lupaus. Jokainen papu tulee sertifioidulta reilun kaupan tuottajalta, joka on viljellyt sen orgaanisesti kestävästi. Ne käsitellään käsin perinteisellä tavalla Zürich-järven ympärillä paahdettua italialaista espressoa varten.
Portugali, Coimbra
... toteutetaan automaattisten prosessien avulla, mutta paahtajan tarkassa valvonnassa, ja se tapahtuu asteittain ja hellävaraisesti, jolloin jokainen papu karamellisoituu vähitellen, kehittää ominaisuutensa ja vapauttaa ympärilleen koko aromin.