Italia, Pasturo
...Sienijuustoa tryffelillä, pehmeä ja kermaisa, helposti levitettävä. Sen sinihome jakautuu tasaisesti koko juuston sisällä, ja maku saa maitomaisemman sävyn. Kokonaismakua korostaa juuston viehättävä makeus yhdistettynä tryffelin tyypilliseen makuun. Keskipaino: 1,5 kg Minimikypsytys: 50 päivää...
Portfolio (7)
Italia, Misano Adriatico
...Tutustu aidon italialaisen juuston makuun Formaggio Vero Cademartori Taleggio DOP:lla, joka on 200g. Valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja paikallisia perinteitä noudattaen, tämä DOP-juusto takaa autenttisen maun ja ainutlaatuisen kokemuksen. Tuo Italia pöydällesi tämän herkullisen juuston avulla.
Portfolio (200)
Espanja, Alcala De Henares
...Tuote, joka on valmistettu kuivatuista viikunoista, lajike calabacita, ja alkuperä on Espanja. Valmistettu käsityönä, yhdistämme viikunat manteleihin ja erilaisiin mausteisiin, kuten kaneliin, kokonaisiin anikseen, pippuriin jne. Ihanat yhdistettäväksi kypsytetyn juuston, pateen, foien kanssa.... Pakkausmuoto: laatikot alkaen 100 grammaa.
Portfolio (7)
Ranska, Marseille
...Tuotteen kuvaus: raakamaitojuusto, jolla on suojattu alkuperänimitys (D.O.P.). Aistinvaraiset ominaisuudet: • Ulkonäkö: karkea kuori, jonka väri vaihtelee vaaleanpunaisesta voimakkaaseen; juuston massa on vaaleankeltaista, jossa on tyypillisiä vihreitä suonia; kuori ei ole syötävä. • Tunne: juuston koostumus on melko pehmeä. • Haju: miellyttävä ja houkutteleva. • Makuaisti: erityinen ja voimakas...
Portfolio (9)
Ranska, Rungis Cedex
...BUISSON on juustotukku Rungisissa. Hienostuneiden juustojen jakelu ja juustojen vienti. Rungisin juuston ammattilaisten kokemus palvelee ruokapalvelualan ammattilaisia ja ravintoloitsijoita. Parhaat juustot toimitettuna EUROOPPAAN. Joitakin poikkeuksellisia juustojamme Rungisissa: Emmental, Cantal, Gruyère des Alpages, Brie de Melun, Comté, Epoisses, Salers, Tête de Moines, Camembert, Beaufort...
Italia, Codogno
... kypsytys, on pakko tapahtua alkuperäalueella; näin ollen vain maitoa ja italialaista perinnettä. Noin 32-34 kg painavan juustokappaleen valmistamiseen tarvitaan 500 litraa maitoa, joka saapuu juustolaan 1-2 tunnin kuluessa lypsystä. Maitoa annetaan levätä 12-18 tuntia, jolloin osa rasvasta nousee pintaan, ja muotti poistetaan, jotta puolirasvainen maito voi tuottaa erinomaisen pitkään kypsyvän juuston, säilyttäen tuoreen maidon maun.
Portfolio (4)
Kreikka, Thessaloniki
... tiloistamme, täyttää tiukat maku-, rakenne- ja laatustandardit. Olitpa sitten vähittäiskauppa- tai catering-yritys, meiltä löytyy oikea tuote ja pakkauskoko tarpeidesi täyttämiseksi. Valitse meidät herkullisimmista, korkealaatuisista ja ekologisista juuston ja vegaanisten juustotuotteiden korvikkeista.
Portfolio (22)
Italia, Ripalimosani
...pastan, kalan ja lihan kuivattamiseen. LINEA NATURA: eteeristen öljyjen uuttoprosessit höyryvirrassa. LINEA APICOLTURA: siitepölyn puhdistuskoneet, koneet kermaisen hunajan tuotantoon, monikäyttöinen laitos hunajan käsittelyyn. LINEA CASTAGNA: järjestelmät kastanjoiden pesemiseen, lämpökäsittelyyn, pastörointiin; kuivien ja tuoreiden kastanjoiden kuoriminen. LINEA TARTUFO: järjestelmät tryffelin pesemiseen, keittämiseen ja sterilointiin. LINEA LATTE E FORMAGGI: minijuustolat, juuston kuivaajat.
Turkki, Istanbul
Yrityksemme nimi on Mersoy, ja se sijaitsee Istanbulissa ja Elazigissa. Olemme juuston, hillon, halvan ja turkkilaisen makeisen tuottaja, jolla on laaja valikoima. Pääkonttorimme ja osa tuotteidemme tehtaista sijaitsee Istanbulissa, ja meillä on myös erityinen juustotehdas Elazigissa. Pääkonttori sijaitsee Mega Centerissä, joka on elintarviketeollisuuden alue. Meillä on kaksi brändiä: Mersoy ja...
Portfolio (1)
Italia, Conversano
Norbalat s.r.l. on yritys, jonka henkilöstöllä on pitkä kokemus maitotuotealalta. Into juustoteollisuutta kohtaan, ilo luoda kestäviä ja tuottavia suhteita asiakkaisiin. Erikoistumme B2B-palveluihin ja -tuotteisiin juustoloille, maitoloille sekä pienille, keskikokoisille ja suurille maitotuotantoteollisuuksille. Tarjoamme burrata-juuston valmistukseen tarkoitettuja maitoja sekä italialaisia että ulkomaisia eri muodoissa, ja olemme saksalaisen BAD BIBRA -juuston yksinoikeudellinen jakelija sekä puolalaisten, latvialaisten ja liettualaisten juustojen jakelija.
Espanja, Pontevedra
...-empanadien, kinkku- ja mozzarellasonrentinoin, semolina- ja perunagnocchien, kana- ja pinaattiraviolien, liha- ja pinaattiraviolien, neljän juuston raviolien valmistukseen, jakeluun, tuontiin ja vientiin. Jakelumme kattaa koko Euroopan, varmistaen kylmäketjun säilymisen koko ajan. Asiakaskuntamme koostuu sekä vähittäis- että tukkukauppiaista kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.
Kovajuuston, viipaloitavan juuston, kashkavalin, raastettavan juuston, pehmeän juuston, camembertin, brien sekä käteväntuotteiden (uunissa paistettava camembert jne.) tuotantoa vähittäiskauppaan, suurkeittiöille ja ravintoloille, myös luomulaatuisena. Modernit tuotantolaitteet, oma laboratorio, maailmanlaajuinen vienti. Päivittäin käsitellään noin 1 miljoona kiloa maitoa.
GEA Food Solutions on johtava konevalmistaja, joka valmistaa koneita lihan, siipikarjan, kalan, juuston ja muiden tuotteiden valmistukseen, marinoimiseen, jatkojalostukseen, viipalointiin ja pakkaamiseen.
Juuston valmistaminen kotona (Kefir, jogurtti, rahka, tuorejuusto, voi, maitopohjainen jäätelö jne.) Tietoa maidosta ja maitotuotteista, verkkokauppa...
Suositut maat tälle hakutermille