Ranska, Avançon
Vuodesta 2009 Samuel Pocquet, intohimoinen mehiläistarhaaja, on vastannut ammattilaisten tarpeisiin tarjoamalla hunajaa tukkumyyntinä. Pocquet Apiculture tarjoaa 300 kg:n tynnyreitä tai 20 tai 40 kg:n ämpäreitä, pääasiassa Kukka- ja Linden-hunajaa. Tuotteemme valmistetaan perinteisiä menetelmiä kunnioittaen, samalla käyttäen moderneja uutotekniikoita, mikä takaa suurimittakaavaisen tuotannon, joka...
Portfolio (62)
Astellpapelilla on yli 80 vuoden kokemus korkealaatuisten paperikassien valmistamisesta, tarjoten kestäviä pakkausratkaisuja aloille kuten elintarvikkeet, leipomot, hedelmäkaupat ja pikaruoka. Valmistamme paperikasseja ja -kääreitä, jotka ovat biohajoavia ja kierrätettäviä, lähikaupalle, ja tarjoamme mahdollisuuden räätälöintiin, jotta brändikuva erottuu ekologisesti ja tehokkaasti. Olemme sitout...
Portfolio (15)
Ranska, Montfort Sur Meu
AVP (EX-BWC EUROPE DISTRIBUTION) on yritys, joka jakaa käsityöläistuotteita, erikoistunut belgialaisten vohveleiden ja rehydraattorimixien jakeluun vuodesta 2011. Tavoitteenamme on tuoda esiin ja korostaa korkealaatuisia paikallistuotteita. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita: liège-vohvelitaikinaa, Liège-vohveleita, esikypsennettyjä Brysselin vohveleita, lettuja, rehydraattorimixeja (lettuja, ...
Portfolio (58)
Italia, Casoria
Kahden nuoren napolilaisen ideasta, jotka ovat asuneet hetken ulkomailla, ja huomanneet, että meidän maamme maut ja tuoksut puuttuvat, he päättivät tuoda niitä tuotteita, joita kaivataan, Etelä-Italian ihmisille, jotka elävät ympäri Italiaa, erityisesti upeassa Toscanassa, mutta myös muualla niemimaalla... Näin syntyi Saprurì... Campanian maut, erikoistunut kampanjalaisten tuotteiden toimittamisee...
Portfolio (7)
Belgia, Moen
Koekjes Bossuyt on belgialainen artesaanileipomo. Täältä löydät perinteisiä keksejä, kuten carré confiture, frangipane, vohvelit ja kivet. Ainulaista Koekjes Bossuytissa on se, että suurin osa kekseistä on saatavilla kolmessa eri kategoriassa: perinteinen, luomu tai ilman lisättyä sokeria. Meille käsityö on ensiarvoisen tärkeää. Pidämme kiinni perinteisistä resepteistämme samalla kun modernisoimm...
Portfolio (24)
MAISON CRAQUELIN, artesaanileipomo, joka sijaitsee Provencessa, valmistaa ja myy 100 % luonnollisia keksejä, jotka on valmistettu ranskalaisesta voista, ranskalaisesta jauhosta ja ulkona kasvatettujen ranskalaisten kanojen munista. Artesaanikeksemme ovat ilman väriaineita, säilöntäaineita tai lisäaineita. Vaivaamisesta muotoiluun ja paistamiseen, keksemme ovat 100 % artesaanituotantoa. Käytetyt ai...
Portfolio (12)
Italia, Taranto
Joskus tarvitset rohkeutta uskoa unelmiisi ja seurata vaistojasi! Aldo Predari on Dolce amorsi -leipomon omistaja. Viettäessään vuosia teollisuusalalla, hän on päättänyt ottaa uuden polun: sen, joka vie makujen ja leivonnan kauneuteen. Hän työllistää erittäin pätevän henkilökunnan, jossa erilaiset taidot yhdistyvät erityisten tuotelinjausten luomisessa. Jatkuva sitoutuminen on yksinkertaisuuden ...
Italia, Roma
Sicilian käsintehdyt makeiset, hienot mantelileivokset ja sicilialaiset pääsiäismakeiset, jotka valmistetaan täysin käsin. Italialainen huippuosaaminen, joka ilmenee huolella ja intohimolla valituissa raaka-aineissa: Avolan pähkinämandelit, hienot hunajat, Sicilian luomusitrushedelmät ja tuoksuva bourbon-vanilja Madagaskarilta. Mandorlada-käsityöleipomo takaa tuoreuden, sillä se valmistaa vain tilauksesta, korkealaatuisia makeisia ilman gluteenia tai laktoosia. Makujen ja tuoksujen kukka, joka kietoo ympärilleen makean ja runollisen aistillisen lohdutuksen.
Italia, Bruino
Dolce Vassoio on korkealaatuinen käsityöleipomo. Työskentelemme intohimolla käyttäen aitoja tuotteita käsityöleivonnaisten valmistamiseen, jotka yhdistävät modernit tuotantotekniikat ja perinteiset maut, aivan kuten ennen vanhaan. Käytämme korkealaatuisia kansallisia ja paikallisia tuotteita, kuten vuoriston voita tai vanhoista viljoista valmistettuja jauhoja luonnollisesti kohotettuihin...
Ranska, FRONTIGNAN
La Belle Epoque on käsityöleipomo, joka perustettiin vuonna 1997, ja sen tarkoituksena on tuoda tunnetuksi herkuttelijoille perheessä valmistettuja pikkuleipiä, joita on tehnyt eri emännät useiden sukupolvien ajan. Käytetyt tuotteet, kuten valmistusprosessi, ovat uskollisia perinteelle. Zézette de Sète (rekisteröity tavaramerkki), yrityksen lippulaivatuote, on tullut välttämättömäksi...
GOURMANDISES MEDIEVALES, käsityöleipomo, joka sijaitsee PROVINSissa Île-de-Francessa, tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä ja ainutlaatuisia keksejä ja kakkuja. Neiti Corinne kutsuu teidät todelliselle aikamatkalle historian halki ja tuo nykyaikaan keskiajan reseptejä. Herkullinen maailma, jossa ruoka ja historia sekoittuvat! Keksemme ja kakut ovat ilman väriaineita, ilman keinotekoisia aromeja...
Portfolio (13)
... aikaisin aamulla. Bakkerij Mariën on käsityöleipomo. Huolimatta modernien tietokoneohjattujen koneiden käytöstä, jokainen tuote viimeistellään vain laadukkailla raaka-aineilla. Vain ensiluokkainen raaka-aine tuottaa ensiluokkaisen tuotteen!
Espanja, Cartagena
Käsityöleipomo-konditoria Cartagenassa. Valmistamme leipiä, jotka on tehty hapanjuuresta, pitkistä fermentaatioista ja hitaasta vaivaamisesta. Käytämme laadukkaita jauhoja, ilman leivontaparannusaineita ja viljoja ilman torjunta-aineita. Teemme luovia makeisia, ja jos haluat, myös sokerittomia tai vegaanisia.
Käsityöleipomo. Valmistamme ja jaamme tuotteitamme tarjoten ammattimaista palvelua ja kilpailukykyisiä hintoja leipomoille, konditorioille, ravintoloille ja majoituspalveluille. Jälkiruokamme, laadun ja monipuolisuuden ansiosta, ovat täydellinen lisä leipomoiden ja konditorioiden tuotteisiin. Ne ovat takuu menestyksestä ravintolan jälkiruokalistalla ja täydellinen päätös häiden juhlavastaanotolle...
Italia, San Benedetto Del Tronto
Käsityöleipomo - Buffetpalvelu - Happy hour...
Espanja, El Burgo De Osma
Käsityöleipomo, joka elvyttää kylien reseptejä ja mukauttaa niitä nykymarkkinoiden tarpeisiin. Eksklusiivisten tuotteiden luominen ja räätälöinti. Ilmoitamme mielellämme osoitteessa info@dulcestipicos.es...
Italia, perugia
Käsityöleipomo vuodesta 1946; valmistamme makeisia vain tilauksesta; seremonioita, vastaanottoja, syntymäpäiviä, makeisia räätälöidyillä muodoilla ja kuvioilla.
Italia, Villar Perosa
...Hyvät perhetraditiot Toiminta, joka sai alkunsa vuonna 1991 Marco Perro ja hänen perheensä halusta, on löytänyt uudelleen ja arvostanut isoäidin Lucian reseptejä, jotka jo vuosisadan alussa leipoivat ja myivät Piemonteen markkinoilla herkullisia leivonnaisia ja herkullisia "Paste di Meliga" -leivoksia. Pieni käsityöleipomo on tänään yli 2000 neliömetrin tehdas, jossa on nykyaikaisimmat teknologiat, mutta joka jatkaa tuotteidensa käsityöläisluonteen ja erinomaisen laadun säilyttämistä.
Käsityöleipomo...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play