...Olemme valinneet teille yhden suosituimmista Grand Cru -tummista suklaistamme, jotta voimme valmistaa tämän Ivorian tummasta suklaasta tehdyn jäätelön.
Tämä 69 % tumma suklaa on ikoninen afrikkalaisen terroirin aromien edustaja ja antaa tälle jäätelölle sen luonteen, joka ilahduttaa tumman suklaan ystäviä.
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan...
...Kaakaokreemi, extra-neitsytoliiviöljy ja hunaja 400 g. Ilman gluteenia. - Tarjous! Suklaa- ja hunajakreemi extra-neitsytoliiviöljyllä.
Ilman säilöntäaineita, ilman väriaineita, ilman gluteenia, ilman palmuöljyä, ilman lisättyjä hydrattuja rasvoja.
Kreemi valmistettukäsityönä, valmistettu Espanjassa.
Lasipurkki 400 grammaa.
Kreemi on ihanteellinen nautittavaksi aamiaisilla, välipaloilla...
...Suklaa-peliohjain
Anna tilaa alkuperäisyydelle pääsiäisjuhlissa tarjoamalla tämä suklaasta ja karamellisoiduista hasselpähkinöistä valmistettu peliohjain. Se ilahduttaa kaikkia videopelien ystäviä, ja lisäksi se on oikean peliohjaimen kokoinen.
Ei säilöntäaineita, ei palmuöljyä, ei väriaineita eikä lisäaineita. Nämä suklaat valmistetaan käsityönä.
Koostumus:
Maitosuklaa (sokeri...
...Sulaudu ainutlaatuiseen luomukseemme: Bouchot-muotin suklaa trompe l'oeil, jossa on suklaa-karamelli sydän ja ohut tumma suklaakuori.
70 gramman pussi
Tuote valmistettukäsityönä Boulogne Sur Merissä, Ranskassa.
Ainesosat: voi, sokeri, kerma, suklaa...
...Käsintehty suklaalevy rapeilla kinkkipaloilla ja kastanjoilla. Valmistettukäsityönä ja valitsemalla jokainen ainesosa sen maun ja ensiluokkaisen laadun mukaan.
... rakkaudella käsityönä tehtaallamme erilaisilla ainesosilla, jotka aromikkaasti heijastavat kaikkia mantereita.
Kokonaisen chocri-muotoilun lisäksi voit suunnitella yksilöllisen sisälehden laatikon pohjalle ja/tai tarran. Personoi maailmanympärysmatka lisäksi suklaaminillä* ja logollasi.
Paino: 60 g...
...taucherli «chili»
Madagaskar 64
Kahvikuppi suklaata tikulla
Taucherli on käsityönä huolellisesti valmistettu suuri praliini.
"chili" on tulinen vaihtoehto taucherli-sarjassa! Hienostunut sekoitus kukkaista ja tulista chiliä lämmittää sinua kaksinkertaisesti. Tämä on herkku, joka on valmistettu 64 % kaakaosta Madagaskarin kuorrutuksessa.
Tikun avulla taucherli sekoitetaan kuumaan maitoon, tarjoten uudenlaisen tavan nauttia kuumasta suklaasta.
Kuumenna vain 2-3 dl maitoa 80 °C:seen ja sekoita taucherli hitaasti joukkoon. Sitten nautinto voi alkaa!
...Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä pienissä erissä, jotta varmistamme vertaansa vailla olevan laadun ja tuoreuden!
Maku: Intensiivinen suklaa 71% kaakaota
Valmistettu Ranskassa
100% luonnollisia ainesosia, ilman säilöntäaineita, ilman palmuöljyä
CBD: 10mg per pala
Gluteeniton
Jokaisessa levyssä on 24 suklaapalaa!
Kaikki tuotteemme eivät sisällä lainkaan THC:tä, joten niillä ei ole...
...Kakaukuplakynttilä ~
100 % luonnollisesta soijavahasta valmistettu kynttilä, ei syöpää aiheuttava ja tuoksutettu suklaa-pähkinäaromilla.
Kynttilä on suunniteltu käsityönä ja valmistettu käsin liikkeen työpajassa.
Toimitus tapahtuu seurannalla colissimo ~
Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos tarvitset räätälöityjä pyyntöjä!
Tervetuloa chocolaterie Bataillen maailmaan, teidän suklaakumppaninne ammatillisiin tarpeisiin. Perheyrityksemme on erikoistunut korkealaatuisten suklaiden valmistukseen, jotka on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista vaativille asiakkaille.
Osaamisemme ja intohimomme suklaata kohtaan heijastuvat jokaisessa luomuksessamme. Tarjoamme laajan valikoiman suklaatuotteita tarpeidesi...
Dimitri Salmon valmistaa suklaansa käsityönä rakkaudella ja intohimolla, nämä herkulliset luomukset ovat pitkän tutkimustyön ja suuren osaamisen tulosta. Jokainen suklaaluomus on hänelle tulkinta herkullisesta sinfoniasta, joka iloitsee aisteja. Työpajassa suklaa siirtyy lempeästi unelmasta todellisuuteen. Valmistukset, jotka perustuvat korkealaatuisiin tuotteisiin, suoraan lahjakkaan...
Tatlistan: Onnellisuuden Maa. Jokainen maku on täällä käsityönävalmistettu ja tarjoiltu. Jokainen tuote on käsityön tulos… Se valmistetaan aina kuin se olisi ensimmäinen kerta, mutta vuosien tuoma osaaminen on mukana. Tässä suunnittelu ja maku yhdistyvät ja muotoutuvat herkulliseksi. Aloitimme tämän seikkailun vuonna 2010, toteuttaen ensimmäisenä Turkissa henkilökohtaisesti räätälöityjä...
...rapeaa, perinteistä, appelsiinilla tai kirsikalla, ja se tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja herkuttelijoille Marseillen suklaatehtaalla. Salaisuuteni? Se on valmistettu paikan päällä, täysin käsityönä, perinteisin menetelmin, jotka on opittu viisitoista vuotta sitten La Chocolatière du Panierissa, joka on ollut suljettuna vuodesta 2013. Ainutlaatuinen osoite Marseillessa, lähellä Vieux-Portia, osoitteessa 35 rue vacon 13001 Marseille. Puhelin: 04.91.11.96.24...
Käsityönävalmistettu klassinen absintti, makuina kahvi ja suklaa, jossa on mausteinen jälkimaku ja klassinen lusikka. Yritys on toiminut alalla vuodesta 1999 ja sijaitsee Viterbon maakunnassa, tarkalleen ottaen Tuscanian alueella, Lazioon valtavien vihreiden kukkuloiden keskellä.