Espanja, Avinyonet Del Penedes-Barcelona
...Luonnollinen viinihappo, joka on peräisin rypäleistä, tarjoaa etuja synteettiseen vastineeseensa verrattuna. Sen erottaminen viiniteollisuuden sivutuotteista edistää kestävyyttä ja kiertotaloutta. Lisäksi se säilyttää paremmin lopputuotteiden aistinvaraiset ominaisuudet, tarjoten autenttisemman aistielämyksen. Se esiintyy valkoisena, hajuttomana jauheena, jolla on miellyttävä hapokas maku. Tätä happoa käytetään pääasiassa elintarviketeollisuudessa happamuuden säätelijänä, emulgointiaineena ja luonnollisena säilöntäaineena.
Portfolio (8)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play