Portugali, Santarém
... Safiran suolattu pekoni on todiste brändin sitoutumisesta perinteisten portugalilaisten makujen säilyttämiseen. Olipa se käytössä pataruoissa, keitoissa tai itsenäisenä annoksena, tämä suolattu sianvatsa tuo syvyyttä ja rikkautta mihin tahansa ateriaan. Kokeile aitoa Portugalin makua Monte Safiran suolatun pekonin kanssa, tuote, joka ilmentää brändin omistautumista laatuun ja perinteeseen.
Portfolio (14)
Espanja, Malaga
...Mini quicheista pieniksi purtaviksi suurempiin jaettaviksi, Preco Food valmistaa ne rapeasta voipohjasta, täytettyinä luonnollisilla ja tuoreilla, aina ja vain ensiluokkaisilla raaka-aineilla. Caprese (tuore tomaatti, basilika ja Edam-juusto) Juusto, sipuli ja pekoni Tuore pinaatti ja vuohenjuusto Kinkku ja juusto Juusto ja sipuli KATEGORIA: Quiches...
Portfolio (29)
Espanja, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. - kinkku- ja makkaratehdas Käsityönä valmistettuja tuotteita, kuten: El Botillo del Bierzo, tuliset ja makeat chorizot, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, kypsytetty kinkku, San Martiños (salami), Cecina de Babilla, savustettu Lacón, pekoni, savustettu pekoni, haudutettu Lacón (gourmet-tuote) ja muita... Tarjoamme myös tuoretta sianlihaa, kuten: kyljyksiä, sisäfileitä, ribsejä, pekonia, Lacónia, tuoretta kinkkua, tuoretta potkaa, sekä suolattuja ja tuoreita tuotteita, kuten: korvia, häntiä, selkärankaa, sianpäätä, kuonoa, sianjalkaa.
Portfolio (4)
Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
...Gran Baden Baden Gran Frankfurt Gran Krakauer Wiener-makkarat Frankfurt pekonilla Frankfurt voileipä Bratwurst Gran Bratwurst Thüringer Frankfurt irtotavarana Pienet Frankfurtit Erikois Frankfurt Krakauer Bockwurst Wiener-makkarat Kypsytetyt chorizot Grillatut frikadellit Mini grillatut frikadellit Burgerliha Grobe Mettwurst Moorish-vartaat Pikantwurst Frankfurt Bratwurst Frankfurt Super Max Tirolilainen BBQ Kypsytetty kinkku Mortadella Pekoni Prahan kinkku Kassler Mallorca Cocktail-makkarat...
Portfolio (28)
Ranska, Marseille
...Italialainen AOP-juustoleike: speck, coppa, San Daniele -kinkku Italialaisen lihatuotteen tukkumyyjä ammattilaisille ja teollisuudelle. Italialainen tuotevalikoimamme sisältää useita italialaisen keittiön erikoisuuksia, kuten Coppa, Speck ja kuuluisa San Daniele -kinkku. Jotta voimme jakaa parhaita italialaisen lihatuotteen tuotteita, valitsemme sertifioituja tuottajia. Koska italialaisen lihatuotteen laatu riippuu useista tekijöistä koko tuotantoketjun ajan. AOP on yksi takuu. Italialaiset AOP-tuotteet. Sertifioidut italialaiset tuottajat. Toimitukset Ranskaan joka viikko. IFS-brokeritodistus.
Portfolio (9)
...Nauti erinomaisesta luuttomasta kinkustamme, joka on luonnollisesti kypsytetty ja leikattu puoliksi helppoa tarjoilua varten. Tämä kinkku on makujen mestariteos, valmistettu ensiluokkaisesta sianlihasta ja kypsytetty huolella. Prosessiin kuuluu tarkka suolaus ja kuivaus, mikä takaa kinkun, jossa on elävät maut ja poikkeukselliset tekstuurit. Koe luonnollisen kypsennyksen aito maku jokaisella suupalalla, täydellinen mihin tahansa tilaisuuteen.
...paistettu ja mausteinen. Aromit valmistetaan voimassa olevien EU-säädösten (mukaan lukien makuaineita koskeva asetus 1334-2008) mukaisesti. Mahdolliset makuprofiilit: Kana ja kalkkuna Naudanliha ja mausteinen liha Sika, kinkku ja pekoni Lammas Tšekki: Tšekki 20 kg: 20 kg...
Portfolio (19)
Italia, Annone Di Brianza
...Kone, joka sopii lihan suolaamiseen, kuten bresaola, coppa, pekoni, kinkku jne. Kone, joka sopii lihan suolaamiseen, kuten bresaola, coppa, pekoni, kinkku jne. Käyttää ruostumattomasta teräksestä tai muovista valmistettuja säiliöitä. Sähköpneumaattinen toiminta. PLC-ohjattavat mallit ja turvabarrierit. Sähkösäätöinen kierrosnopeus. Kone voi toimia normaalilämpötilassa ja mahdollistaa suolausaikojen lyhentämisen verrattuna perinteisiin menetelmiin.
Portfolio (23)
Italia, Marciano Della Chiana
...Tässä IGP-sertifioidussa Finocchionassa on netto paino noin 500 g, ja se on pakattu kokonaisena luonnolliseen suoleen. Finocchiona IGP valmistetaan ensiluokkaisista sianlihan paloista. Näitä ovat: olkapää, kinkku, sisäfilee, kaula ja pekoni. Valmistusprosessissa käytetään aromikkaita villifenkolin siemeniä, suolaa, pippuria ja valkosipulia. Tämä luonnollinen ja aito sekoitus antaa...
Portfolio (10)
Ranska, Carquefou
...Tuore pakattu: - Chipolatas luomu X6 - Chipolatas 2X2 leikattava - Makkarat X4 - Savustetut makkarat X2 - Frankfurtin makkarat X4 - Makkarat 2X1 leikattava - Valkoinen verimakkara X2 - Musta verimakkara X2 - Luomu pekoni - Savustettu pekoni - Kinkku luun kanssa X3 viipaletta - Savustettu grillikinkku X2 viipaletta - Kypsä paisti viipale - Vendée kinkku X4 viipaletta - Maksapasteija viipale - Maalaistyyppinen pasteija viipale - Pasteija kuoressa X2 - Päärynäpasteija viipale...
Ranska, Landeleau
... reseptinsä ansiosta se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka ovat huolissaan painostaan ja/tai terveydestään. Tämä pannukakku on hyvin paistettu säilyvyyden vuoksi. Sitä voi nauttia kylmänä voileipänä tai aamiaisella ja välipalana (voilla tai suklaalla, hillolla…), ja se voidaan täyttää lounaalla ja illallisella. Ruokaidea: Aterialle voit täyttää sen kaikella, mitä voit kuvitella: - voi, gruyère-juusto, kinkku, muna, - voi, savustettu lohi, sitruunamehu - juusto, salaatti - makkara - savustettu pekoni - pienten vihannesten kanssa...
Portfolio (3)
Espanja, San Pedro Manrique (soria)
... Hoguera on vakiintunut yritys maatalousalan sektorilla, joka on jatkuvassa kehityksessä ja jolla on 95 työntekijää. Embutidos La Hoguera uskoo, että perinteen, teknologian ja tutkimuksen yhdistelmä on avain korkealaatuisten elintarvikkeiden tuotantoon. Nämä ovat periaatteita, joihin olemme panostaneet alusta alkaen, ja jotka ovat tehneet La Hoguera -brändistä sitoutuneen terveyteen ja tulevaisuuteen...
Portfolio (34)
Italia, Marmirolo
... teollisuusrakennukseen, joka on kunnostettu yhteisön ohjeiden mukaisesti. Vuodesta 1999 lähtien tuotanto- ja myyntirakennus on voinut hyödyntää tiloja ja laitteita, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimukset. Toimistojen aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 08.00–12.00 ja 13.30–18.00. Myymälän aukioloajat ovat maanantaisin klo 15.30–19.30 ja tiistaista lauantaihin klo 09.00–12.30 ja 15.30–19.30.
Espanja, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
Sijaitsee La Vall de Bianya -laaksossa, La Canyan kylässä, voit löytää korkealaatuisen Ramòn Ventulàn kinkkujen tehtaan. Tuotteet: kinkut. Luulliset kinkut. Luuttomat kinkut. Viipaloitu kinkku. Fuet. Chorizot. Pekoni. Paksu pekoni. 1900-luvun puolivälissä, pienessä La Cañan kylässä, Ventulan perhe aloitti makkaran valmistuksen. Aluksi makkara oli tarkoitettu omaan käyttöön tai jaettavaksi...
Ranska, Plailly
... poikkeuksellisesta luotettavuudesta. Yli 8 000 LUTETIA-järjestelmää on asennettu ympäri maailmaa sulatus-, suolaus-, vaiheiden yhdistämis-, lämpökäsittely-, kuivaus- ja savustus-, jäähdytys- ja kryogeenisiin operaatioihin. LUTETIA kehittää teknologisia prosesseja kaikille valmistuksillesi: sianlihan leikkeleet (keitetty kinkku, pekoni, pateet), kuivatut leikkeleet (coppa, kuivattu kinkku, kuivasalamit, Cobourg), marinoidut tuotteet, jalostetut siipikarjatuotteet (siipikarjakinkku, nugetit), paistetut ja savustetut kanat, meren antimet (lohi, pääjalkaiset).
Espanja, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. on espanjalainen lihatuotteiden valmistaja vuodesta 1976. Päätuotteemme ovat: Pekoni, Makkarat, Kypsä kinkku, Chorizo Rosario, Paté. Olemme erikoistuneet HORECA-sektoriin (Hotelli, Ravintola ja Catering). Toimimme Ripolletissa (7 km Barcelonasta) 3.000 m² tehtaassa, jossa on huipputeknologian teollisuuslaitteet ja tuotantomenetelmät. Yrityksemme on alan johtaja päätuotelinjallaan...
Espanja, Guijuelo (salamanca)
... nimellä BRISA, ja siitä johtuu myös brändin nimi, jota edelleen ylläpidämme. Don José M.ª Jiménez Jiménez yhdessä veljiensä kanssa oli yrityksen perustaja, ja he alkoivat kehittää liiketoimintaa. Nykyään BRISA tarjoaa laajan valikoiman erinomaisen laadun iberialaista sianlihaa, ja meidät tunnetaan suuresta työkyvystämme ja vakavuudestamme. Olemme aina avoimia uusille innovaatiohaasteille ja...
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino on valmistanut lihatuotteita yli neljäkymmentä vuotta. Alueen erityistuotteisiin kuuluvat carne salada ja speck; yritys valmistaa myös perinteisiä italialaisia lihatuotteita, kuten keitettyjä kinkkuja, raakoja kinkkuja, salameja ja pekonia. Salumificio Trentino -brändi on esimerkki modernista ja dynaamisesta yrityksestä, joka on osannut yhdistää perinteen erilaisiin ruokamalleihin. Yritys on aina ollut tarkka laadun saavuttamisessa, ja vuodesta 2006 se on sertifioinut laatujärjestelmänsä standardin UNI EN ISO 9001:2008 mukaisesti.
Belgia, Vilvoorde
...Luka, joka sijaitsee Vilvoordessa, on lihatuotteiden valmistaja ja toimittaja, erikoistunut keitettyihin kinkkuihin. Valikoimaamme kuuluvat myös emulsio tuotteet (esim. keitetyt makkarat, lihaleivät, ...) ja kypsymistuotteet (esim. pekoni, pancetta, filet d'Anvers).
Belgia, Liege
...Piron & Gotta tarjoaa laajennetun valikoiman tuoreita ja pakastettuja lihoja (nuoren härän, hiehon, vasikan lihaa, joko merkittynä tai ilman, sian ja porsaan lihaa, joko merkittynä tai ilman, lampaan lihaa, siipikarjaa, kaniinia, riistalihaa, lihavalmisteita, käsityöläisiä leikkeleitä: kinkku, pekoni, rasva jne.) eri muodoissa (ruho, palat, valmiit viipaloitavaksi, kuluttajapaketit) ja pakkauksissa, kuten kalvopakkauksissa, alipainepakkauksissa, muunnellussa ilmakehässä.
Belgia, Gistel
Laeremansilla toiminta rajoittui aluksi elävien sikojen ostamiseen, niiden teurastamiseen ja sitten itse paloitteluun. Nyt he tarjoavat erilaisia tuotteita: Kinkku, Keitetyt Makkarat, Pekoni, Rasva, Pasteija.
Belgia, Izier
... kuivasuolattu, savustettu tai ei. Pähkinä: Kinkun hieno osa, suolattu miedossa suolaliuoksessa, luonnollisesti tai verkossa, savustettu tai ei. Pekoni: Kuivasuolattu rinta, savustettu tai ei. Käsintehty keitetty kinkku: Ensiluokkainen kinkku, suolattu käsin, keitetty ja paistettu uunissa. Kuivamakkara: Valmistus, joka perustuu ensiluokkaiseen sian- ja naudanlihaan.
... boulogne… * Keittomakkarat Kinkkumakkara, vasikanmakkara, sienimakkara, lounasmakkara… * Pateet Levitys pate, maalaistyyppinen pate, sesonkipate… * Suolatuotteet Suolattu pekoni, savustettu pekoni, luu-kinkku, filet d’anvers…...
Belgia, Machelen (Bt.)
... 'Cobourg', savustettu pekoni), catering-tuotteet (aamiaispekoni, savustettu pekoni, keitetty kinkku), luomutuotteet (luomu aamiaispekoni, luomu salami, luomu keitetty kinkku, luomu kinkku, luomu filet de saxe, luomu raaka kinkku, luomu kalkkunafile).
Les salaisons du Pont d’Amour -yhtiö on erikoistunut juustoihin ja lihatuotteisiin. Se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita: Ardennin kinkku, Ardennin pähkinät, makkara, Ardennin kaulakappale, Ardennin putket, Ardennin makkara, pekoni, luukinkku, pate, pekoni, kinkku, verimakkara, cervelas, Pariisin makkara, kinkkumakkara, lihapulla, lihapullat, täytetty rinta,…...
...LIHATUOTTEET MEILTÄ LÖYTYY LAJA LIIHATUOTTEITA: TYYPIT: •Yorkin kinkku •Frankfurt-makkarat •Sienipateet •Sobrasada ja muita •Voimme myös tarjota cocktail-valikoiman, kuten pekoniin käärittyjä taateleita, mini York- ja juustorullia, mini chistorritas, mini pekoni/juusto rullia ja monia muita. ERITYISVIITTEET TEOLLISUUDELLE: •Baguette-tyyppiset muodot •Täytteet annostelua varten •York-kuutioita...
Ranska, Arnouville Les Gonesse
... kehittää ja toteuttaa teknologisia prosesseja, jotka sopivat kaikkiin tuotantoihisi: sianlihan leikkeleet (keitetty kinkku, pekoni, pateet ja muut), kuivatut leikkeleet (coppa, kuivattu kinkku, kuivasalamit, Cobourg), säilykkeet, jalostetut siipikarjatuotteet (siipikarjakinkku, nugetit), paistetut ja savustetut kanat, merenelävät (lohi, pääjalkaiset ja muut).
Espanja, Vilalba
Yritys sijaitsee Espanjan luoteisosassa ja valmistaa artesaanihampurilaisia ja makkaroita galicialaista perinnettä noudattaen. Filosofiamme on tarjota korkealaatuista tuotetta, joka herättää muistoja menneistä mauista, perinteisestä teurastuksesta, jolla on syvät juuret Galiciassa. Tähtituotteemme ovat: - Gran Reserva -kinkku +17 kuukautta - Galicialainen lapa - Savustettu galicialainen chorizo - Botelo - Androlla - Pekoni - Rasva - Tuotteet galicialaisen keiton valmistamiseen.
Italia, Scafati
... Kampanian alueelta - Mozzarella- ja ricotta-juustoa (bufalo- tai lehmänmaidosta) - Kylmäsavustetut lihat (kinkku, salami, speck, pekoni, myös aromimaustettu) - Oliivit ja oliiviöljy - Kaprikset - Hienot keksit (myös luomutuotantoa)...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play