Ranska, Gourdon
La Maison GODARD on erikoistunut hanhenmaksojen ja Lounais-Ranskan paikallistuotteiden valmistukseen. Yritys tarjoaa laajan valikoiman poikkeuksellisia hanhenmaksuja, kuten hanhenmaksaa liinassa, viikunoilla sekä valmiita ruokia, kuten ankka-confiteja ja cassoulet-ruokia.
Ranska, Gourdon
VALETTE-yhtiö on erikoistunut foie gras'n ja Périgordin mustan tryffelin tuotantoon ja myyntiin vuodesta 1920. VALETTE FOIE GRAS on perheyritys, joka myy aitoja ja paikallisia ruokia. Me valmistamme näitä tuotteita runsaasti ja tarjoamme niitä myös tyypillisissä Etelä-Ranskan ruokalajeissa, kuten cassoulet'ssa. Jakelumme kattaa Ranskan ja vientimarkkinat.
Ranska, Pomarez
Kolmen sukupolven ajan DUMECQ-perhe, joka sijaitsee Chalosse-alueen sydämessä, on valmistanut foie gras -tuotteita. Foie gras -tuotteiden lisäksi DUMECQ-yritys tuottaa säilykkeitä ja tuoreita maatilan tuotteita. Se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita: tuoreita tuotteita (ankkasuikaleita, kokonaisia ankkoja, ankkafoie gras -tuotteita, ankanrintafileitä), ankkafoie gras -säilykkeitä tai purkkeja, r...
Ranska, Saint-Jean-Le-Vieux
Vuonna 1993 perustettu Maison Mayté on baskilainen käsityöliha- ja makkaratehdas. Maison tuottaa laajan valikoiman baskilaisia kuivalihoja: kinkkuja, makkaraa, kuivia makkaroita, litteitä tai kierrettyjä vatsalihaksia, chorizoa, kuivia lomoja... Maison tarjoaa myös erikoisuuksia ankasta (foie gras, rintafileet, confit, rillettes, foie gras -pasteijat), porsaanlihasta (baskilainen pasteija, baskila...
Ranska, Revel
Kaksi askelta Castelnaudarystä, Cassouletin pääkaupungista, le Revelois on yli puolen vuosisadan ajan valmistanut reseptejä, jotka ovat peräisin Lauragaisin alueen perinteistä ja taidoista. Le Revelois on ennen kaikkea André MORELin tarina, Castelnaudaryn teurastajaoppilas, joka 1980-luvun alussa, työstään innostuneena ja haluten tyydyttää makuja ja makunystyröitä, halusi nopeasti jakaa aitoja pe...
Ranska, OSSES
Basque-maakunnassa sijaitseva ARNABAR-yritys on erikoistunut foie gras -tuotteiden ja baskimaalaisten tuotteiden valmistukseen. Se tuottaa ja markkinoi seuraavia paikallisia tuotteita: foie gras -lohkot, kokonaiset foie gras -palat, puolikypsät foie gras -tuotteet, ankka-confit, axoa, baskilaiset reseptit, pateet ja rilletit, makkarat, suolatut lihat, Espelette-paprika, baskilaiset viinit ja juoma...
Ranska, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES on landelainen yritys, joka on erikoistunut ankkan lihan tuotantoon ja myyntiin. Modernilla tuotantopaikalla on eurooppalainen hyväksyntä ja Etelä-Lännen ankka-foie gras -sertifikaatti. Näin ollen LE GRENIER DES GASTRONOMES tuottaa raakaa ankka-foie gras -lihaa, ankka-magretia, kuivattua ja savustettua ankka-magretia, ankka-confitia, ankka-rasvaa, puolikypsää ankka-foie ...
Unkari, Budapest
Food Navigator Ltd. on yksi hallitsevimmista Unkarin maataloustuotantoryhmistä. Ryhmän keskeiset toiminnot jakautuvat olennaisesti kolmeen osa-alueeseen. Toisaalta, lintujen käsittelylaitoksemme keskittyy ainoastaan vesilintujen, kuten nuorten ankkojen, nuorten hanhien ja muiden osien tuotantoon, erityisesti eri asiakastarpeiden soveltuvuuden korostamiseksi. Tehdas toimii ISO 9001-2009- ja HACCP-j...
Portfolio (1)
Ranska, Barcus
LA FERME UHARTIA on erikoistunut maatilan ankkoihin. Olemme perustaneet perinteisen ankkojen kasvatuksen ja maissin syöttötyöpajan ennen kuin aloitimme käsityötuotteiden valmistuksen tilamme CEE-standardien mukaisesti. Näin ollen tarjoamme laajan valikoiman ankasta valmistettuja tuotteita, kuten maatilan ankan foie gras, ankan confit, ankan rillettes, foie gras -pasteijat sekä valmiita ruokia, kut...
Ranska, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE työskentelee tiiviissä yhteistyössä elintarvikealan ammattilaisten kanssa tarjotakseen ratkaisuja heidän catering-toimintaansa ja toimittaakseen heille hanhenmaksaa. EURALIS GASTRONOMIE:lla on useita brändejä eri markkinoita varten, kuten ROUGIÉ, MONFORT tai JEAN STALAVEN. Olemme erikoistuneet ankkojen ja hanhien kasvatukseen ja jalostukseen.
Ranska, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, joka tunnetaan myös nimellä Foie Gras Kuster, tuottaa ankkojen ja hanhien foie gras -maksaa. Domaine tarjoaa foie gras -tuotteita ilman lisäaineita tai kemiallisia säilöntäaineita. Domaine myy myös foie gras -erikoisuuksia, pateita, rillettejä, rasvoja, hillottuja tuotteita, sisäelimiä, hillottuja erikoisuuksia, kuivattuja rintafileitä sekä valmiita ruokia, kuten Périgourd...
Ranska, Figeac
...Jean LARNAUDIE -talo on erikoistunut valmistamaan alueellisia erikoisuuksia ankkanlihasta. Näin ollen yritys tuottaa foie gras -sydämiä, confit'ja, terriinejä ja valmiita ruokia. Jean Larnaudie -yrityksessä kokonainen foie gras valmistetaan edelleen käsin ja perinteisesti. Yli 60 vuotta Lotissa Quercyssa juurtuneena Jean Larnaudie edustaa ennen kaikkea miehiä ja naisia, jotka ovat sitoutuneet...
Ranska, Lanzac
La Ferme de Grezelade sijaitsee yhdessä suurkeittiön takaavista alueista, Quercy-Périgordissa. Perheyritys on erikoistunut foie gras -pohjaisten säilykkeiden tuotantoon. Yritys tuottaa tuoreita tuotteita ja kotitekoisia säilykkeitä. Se tarjoaa foie gras -tuotteita (foie gras -lohkot, kokonaiset ankan foie gras ja puolikypsät foie gras), ankan rintafileitä, konfiteja ja valmiita ruokia. Se markkino...
Ranska, Vezac
Perustettu yli 80 vuotta sitten, DELMOND FOIE GRAS on perheyritys, joka on erikoistunut foie gras -tuotantoon. Yrityksellä on teurastamo ja leikkausyksikkö Dordognessa. Sen tukkukauppa- ja puolittaismyyntitoiminta kasvaa joka vuosi. Näin ollen yritys tuottaa ja myy foie gras -tuotteita, rintafileitä, fileepaloja, reisiä, käsivarsia, mahanpaloja jne. Perinteiden ja osaamisen yhdistäminen, DELMOND...
Ranska, Montaut
Perustettu vuonna 1920, Maison LAFITTE on neljän sukupolven ajan erikoistunut Landaise-kastikkeeseen. Maison on todellinen perinteisen rasva-ankan asiantuntija. Se tuottaa ankka- ja hanhenmaksaa, confit'ja, rintafileitä, siipiä ja ankan reisiä. Se tarjoaa myös alkupaloja ja valmiita ruokia, kuten ankkapateeta, ankkamoussea, rilloneita ja rillettejä, perinteisiä pateita, terriinejä, puolikypsiä pat...
Ranska, Hagetmau
Vuodesta 1929 BESSE FOIE GRAS -yhtiö on erikoistunut foie gras -tuotantoon ja -myyntiin. Yritys tarjoaa puolikypsää foie gras -tuotetta, ankka- ja hanhifoiota sekä foie gras -erikoisuuksia. Se tarjoaa myös terriinejä, pateita, ankka-konserveja, Landais-tyylisiä cassouletteja sekä herkullisia lahjapakkauksia yritysneuvostoille.
SUDREAU on yritys, joka on erikoistunut foie gras'n, ankkarintojen, sisäelinten, ankkarillettien, ankkaconfitin ja Lounais-Ranskan tyypillisten ruokien, kuten Cahorsin Coq au Vin tai cassouletin, tuotantoon ja myyntiin.
Ranska, Frespech
Perheyritys SOULEILLES FOIE GRAS on tuottanut foie gras -tuotteita sukupolvien ajan. Perinteinen kasvatus, terveellinen ravinto, eläintä kunnioittava ruokinta ja ainutlaatuinen osaaminen mahdollistavat yrityksen tuottaa korkealaatuisia tuotteita. Foie gras -tuotteiden lisäksi yritys tarjoaa asiakkailleen terriinejä, pateita, foie gras -kermoja, rintafileitä, makkaroita, rasvaa, sisäelimiä, ankka...
Ranska, PEYREHORADE
Perustettu vuonna 1929, Maison BARTHOUIL tuottaa ja myy savustettuja lohia ja foie gras -tuotteita. BARTHOUILin ankat tulevat yksinomaan läheltä yritystä sijaitsevilta kasvattajilta. Erityistä huomiota kiinnitetään ankkojen hoitoon kasvatuksesta teurastukseen, kypsentämiseen, maustamiseen ja kypsyttämiseen. Lohien savustaminen tapahtuu perinteisten tanskalaismenetelmien mukaan. Tämän osaamisen j...
Haut-Pyrénéesin juurella, kolmannessa sukupolvessa "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS vaalivat perheemme vanhaa osaamista TOURNAYn XIV vuosisadan bastidissa. AITOUS: valikoidut hanhen- ja ankanmaksat, säilykkeet. PERINNE: ruokaa, jota nautittiin jo vuonna 1870 Lande-tilalla. LAATU: gasconin alueen ruokaa, haudutettuna teitä varten, käsityönä ja käsin purkitettuna.
Ranska, Toulouse
Modernisoidun tuotantolaitoksen myötä Toulouse'n porteilla perheyritys SAS SAMARAN säilyttää todellisen perinteisen osaamisen yhdistettynä yhä tiukemmin säädeltyyn ympäristöön. Tuotteet valmistetaan edelleen käsityönä, ja erilaiset reseptit pateista, hillot, terriineistä, confit de canard -kasvisruokaan... ammentavat alueen keittiöstä, joka on perheen syntypaikka. Yritys työllistää tänään noin ne...
Ranska, La Brede
Yli 30 vuotta sitten perustettu MOULIN DE LA MOLLE -yritys on erikoistunut ankka- ja hanhenmaksaruokien tuotantoon. Hanhet ja ankat ruokitaan ja valitaan huolellisesti, jotta niiden maksasta ei häviä rasvaa kypsennyksen aikana. Näin ollen MOULIN DE LA MOLLE tuottaa ankka- ja hanhenmaksaruokia eri muodoissa. Yritys tarjoaa koko asiantuntemuksensa asiakkaidensa käyttöön Ranskassa ja ulkomailla.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play