Ranska, Aix En Provence
Roger Sarret, leipurin poika, keksiä biscottia on ennen kaikkea unohtuneen tunteen tarjoamista, nautintoa ennen niukkuuden vuosia, oppimista uudelleen ja rohkeutta nauttia jälleen näistä pienistä päivittäisistä iloista. 65 vuotta myöhemmin Roger on yhä täällä, hänen asiakaskuntansa, joka on uskollinen laadulle, on kasvanut ja käsityötuotanto on laajentunut menettämättä laatukriteereitään. Tänään R...
Portfolio (31)
Ranska, La Fouillade
Ranskan markkinoilla johtava Le Moulin du Pivert on 100 % luomukeksejä valmistava yritys. Etelä-Ranskassa sijaitseva perheyrityksemme, jossa työskentelee 50 henkilöä, on aina ollut luomua. Jauhomme hankitaan 50 kilometrin päästä työpajastamme, ja suosimme aina lyhyitä toimitusketjuja raaka-aineillemme. Käsityötaitomme kattaa 60 herkullista ja mahdollisimman yksinkertaista reseptiä: keksejä, aamia...
Portfolio (8)
Italia, Alba
Olemme leipomotuotteiden tuottajia Pohjois-Italiassa. Kapasiteettimme kattaa koko valikoiman: Torinon leipätikkuja eri makuissa, maissijauhoista tai hasselpähkinätahnasta valmistettuja keksejä, perinteistä bruschettaa EVOO:lla ja mausteisella maulla, terveellisiä leipätikkuja (ilman hiivaa, ilman suolaa, täysjyvä), käsintehtyjä suklaakonvehteja eri makuissa (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, tumma...
Ranska, Geudertheim
ALSACE BISCUITS TRADITION on perheyritys, joka on erikoistunut keksejä ja rapeita myslivaihtoehtoja valmistamiseen. ALSACE BISCUITS TRADITION, jolla on vahva kokemus, tunnustettu osaaminen ja moderni, tehokas tuotantoväline, on tullut alansa johtajaksi perinteisten, luomutuotteiden ja dieettisten tuotteiden valmistuksessa. Yrityksellä on laaja tuotevalikoima: keksit (cookies, petit-beurre, aamiais...
Ukraina, Dnipro
Latvia, Livani
Ranska, Les Cerqueux
Pasquier-yhtiö on erikoistunut leivonnaisten valmistukseen. Yli 30 vuoden ajan Brioche Pasquier on osannut tarjota sekä yksinkertaisia että herkullisia tuotteita. Tavoitteemme on tehdä tai uudelleen esitellä kuluttajille aitojen tuotteiden ja perinteisten reseptien makua. Tarte tatin, perinteinen biscotti, maidonleipä... Brioche Pasquierin tuotteet ovat kuin meidän "Proustin Madeleinet"!
Moldova, Cahul
Kreikka, Kifisia
Italia, Cavriago
Pienestä käsityöyrityksestä Reggio Emilian sydämessä, vuonna 1986 syntyi "Forno di Campagna". Kiitos myös tuotteiden erinomaisen laadun, yrityksen arvostus kasvaa päivä päivältä, saavuttaen uusia myyntikanavia, kuten erikoisliikkeitä, jotka keskittyvät luomutuotteisiin, uusia leipomoita ja jopa suurta jakelua. Vakavuus ja asiantuntemus, yhdistettynä tuotteiden herkullisuuteen, mahdollistavat sen, ...
Italia, Sant'ilario D'enza
Moldova, Chisinau
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play