...Valkoinen kristallisoitusokeri saadaan sokerijuurikkaasta. Prosessi alkaa makean mehun uuttamisella, joka sitten puhdistetaan, tiivistetään ja kristallisoidaan. Tämä mahdollistaa säännöllisten ja kiiltävien sokerikiteiden saamisen. Sokeri, joka on jalostettu epäpuhtauksien poistamiseksi, on kirkkaan valkoista ja sillä on puhdas maku ilman jälkimakua. Sen rapea rakenne ja keskikokoiset tai suuret kiteet tekevät siitä erinomaisen ainesosan.
Alkuperä: Ukraina.
Pakkaus: Pussit: 1kg ja 2kg / paperisäkit: 5kg, 10kg, 25kg / polyeteenisäkit: 40kg ja 50kg. Paletointi: 750kg - 1000kg.
...Sokeriksi kutsutaan makealta maistuvaa, kiteistä elintarviketta, joka saadaan kasveista, sekä erilaisia muita sokerityyppejä.
Tarjontamme sisältää
Kristallisoitusokeri EU Kategoria II
Tomusokeri
Ruokosokeri
Ruokosokeri
Hiekka-sokeri...
...Valkoinen kiteinen sokeri valmistetaan sokerijuurikkaista ja se on kiteytynyttä sakkaroosia yksittäisten kiteiden muodossa, ilman makuaineita.
Impulse Commodity Trading tarjoaa asiakkailleen valkoista kiteistä sokeria eri laatuasteilla – Extra, TS1, TS2 ja TS3 eri pakkauksissa. Tuotteet valmistetaan kansainvälisten standardien mukaisesti. Raaka-aine käy läpi monivaiheisen puhdistusprosessin eikä...
Silly Belgium, joka hyödyntää asiantuntemustaan ja vuosien kokemustaan leipomo-, konditoria-, jäätelö- ja suklaateollisuudessa, haluaa tarjota asiakkailleen laadukkaita tuotteita, jotka vastaavat heidän tarpeitaan. Meidän pieni organisaatiomme, joustavuutensa ja sopeutumiskykynsä ansiosta, sekä valmistusprosessien automatisoinnin myötä, mahdollistaa yleensä lyhyet toimitusajat. Silly on aina pitän...