Italia, Forlì
... aestivum) jyvä on pidempi, läpikuultava ja kuten nimi "kovaa" viittaa. Yleensä se seuraa haudutettuja lihoja ja/tai keitettyjä vihanneksia. Se voidaan tehdä mausteiseksi yhdistämällä se harissan kanssa (jota käytetään erityisesti Tunisiassa). Italiassa couscous valmistetaan kuitenkin Trapani alueella Sisiliassa; se höyrytetään erityisessä lasitetussa savipannussa, mutta mausteena on, toisin kuin magrebilaisessa versiossa, kalakeitto.
Portfolio (50)
Tunisia, Tunis
...Kuitupitoinen täysjyväkuskus on arvostettu makunsa ja keveytensä vuoksi. Sitä voidaan myös käyttää kaikissa resepteissä durumvehnäkuskun korvikkeena. KATEGORIAT: Elintarviketeollisuus Kuskus & Mesfouf...
Portfolio (130)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play