Ranska, Condé-Sur-Marne
16 vuoden ajan Champagnen maita viljellen olemme vuodesta 2015 lähtien ryhtyneet pastanvalmistajiksi, brändillämme Les Nominettes. Pastamme valmistetaan pehmeästä ja kovasta vehnästä, joka on kasvatettu paikan päällä, kestävästä maataloudesta. Les Nominettes on 100 % paikallista tuotantoa, joka korostaa yksinkertaisuuden erinomaisuutta. Valmistusatelierimme sijaitsee Reimsin vuoren juurella. Säily...
Portfolio (17)
Espanja, San Vicente Del Raspeig-Alicante
Tämän yrityksen alkuperä juontaa juurensa vuoteen 1923, jolloin Vicente Llopis Espinos perusti espanjalaisten mantelien liiketoiminnan Alicantessa. "Almendras Llopis", kuten se nykyään tunnetaan, perustettiin vuonna 1974, jolloin se siirtyi Canastellin teollisuusalueelle San Vicente del Raspeigissa. 1980-luvulla aloitettiin vienti maailmanlaajuisesti, mikä jatkuu edelleen tänä päivänä. Ja meill...
Portfolio (8)
Italia, Altamura
Altamuran alueella, Apulian ja Lucanian rajalla, vihreässä Murgian alueessa, valmistetaan PASTA JESCE -pastaa, joka on pääasiassa käsityönä valmistettua. Huolellinen ja tarkka valinta raaka-aineista, jotka kaikki ovat kansainvälisesti sertifioituja, antaa makua ja laatua pastallemme. Käytämme pitkää kuivausprosessia, joka vaihtelee 12:sta 18:een tuntiin, alhaisissa lämpötiloissa, jotka vaihtelevat...
Ranska, St Sulpice De Faleyrens
Olemme ollut artisaanijauhojen ja pastojen tuottaja ja valmistaja kahden vuoden ajan Saint Sulpice de Faleyrens 33:ssa. Erityispiirteemme on, että hallitsemme tuotantoamme pellolta lautaselle asiakkaidemme ranskalaisten iloksi. Viljelemme erilaisia viljoja kestävässä maataloudessa (HVE3-sertifioitu vuodesta 2019), mukaan lukien pehmeä vehnä ja suuri speltti. Säilytämme osan sadosta jauhojemme ja ...
Portfolio (10)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play